106

TAINOS REPORTEROS

преди 12 години

A SRUBSKITE,RUMUNSKITE I MAKEDONSKITE? X IX IX XI XI DA DA DAAAAAAAAAAAAA RABOTITE PO VAPROSA X IX IXI XI

105

ARNAUD KARABASHEV

преди 12 години

MNOGO DOBRA RABOTA SVURSHIHA I S ZASHTITENITE ! DAAAAAAAAAAA...EVALA NA MOMCHETATA KOITO I DA SA TE! ZASHTO KOITO I DA SA TE? ZASHTOTO HVANAHA MOMCHETA V PARKA ! DOBRA RAZRABOTKA! DOBRI SRS-TA...SISTEMATA RABOTI BEZUPRECHNO! MOMCHETATA POKAZAHA CHE NE TRIABVA DA DARJITE PARITE SI V TREZORI I BANKI.TOVA E. VLEZNAHA IZLEZNAHA I SI TRUGNAHA. NOOOOOOOOOOOOOO VIJDATE LI KAK KATO SA NA RAZRABOTKA I ZNAIAT KOIA BANKA SHTE OBERAT KAKVO STANA? STANA TIA KAKVATO STANA...PARODIA...

104

ARNAUD KARABASHEV

преди 12 години

ZNACHI DA VI KAJA CVETANKATA E GOLIAM! GORDEIA SE S NEGO I BAT BOIKO !OP GRESHNO GI PODREDIH BAT BOIKA I CVETANKATA...

103

анонимен

преди 12 години

Браво ,това е добра работа

102

Анонимен

преди 12 години

Ще ги арестуват, разбира се! Поздравления! След като сме в ЕС, най-накрая вече доказваме, че можем да изпълняваме и техните заповеди, а не ,примерно, граничните ни служители да получат от белязаните пари от споменатия откуп. Всички знаем, че след това името на България нямаше да бъде споменавано с поздравленията, които слушаме в момента и никой нямаше да казва, че Иван Стоянов Драганов е бил подкупен, а че системата ни е корумпирана.Радвам се, че все по-рядко слушам негативизми за България!

101

Амидала

преди 12 години

Поредното доказателство, че МВР работи!

100

Петър

преди 12 години

Отново добре свършена работа, друго няма какво да се добави. Искаме резултати, имаме резултати. Нека продължават в същия дух!

99

Иво

преди 12 години

Поредната успешна и добре свършена работа на полицията ни. Браво на Цветанов за начина , по който ръководи това толкова важно звено на страната ни!

98

Хитлер

преди 12 години

***, знаете ли каква е разликата между животните и вас,ами животните ходят на четири крака а вие на два и това че животните не могат да застанат мирно а вас Доган ви научи освен мирно и поза "партер"да изпълнявате,ха ха ха а за приликите понеже са много ще изчакам да ви видя дали няма да покажете още сходства с животните и тогава ще ви светна .

97

НФБ

преди 12 години

я да видим прякорите на някои наши политици...боко тиквата...цецо апартаменчето или цецо гуменката, лъчо мозъка, доган-Сокола, костов -Командира...гоце -трипера..давайте и вие да направим пълен списък на нашите именити политици

96

AHMET

преди 12 години

BRAVO TSVETANOV

95

Tzv Tzv

преди 12 години

Е па мен ме наградиха с 6 апартамента - 3 в Атина и 3 в Солун ...........щот ги фанах и хората знаят че съм по апартаментите, *** можеше и една вила в гръцкото село Шумакис

94

НЛО

преди 12 години

Тоя *** с нашите не се оправи че започна да иземва и ффункцийте на Европол и Сикрет сервис.Първо да се оправи със злоупотребата на срс от мвр с корупцията най вече с корумпираната *** от сдвр Сладукна Владимирова Симеонов .Или понежее от с.Шума-ГОодеч от където е и саамият той я толерират от испектората на мвр че и апартамент по необходимост и дадоха от мвр-тил въпреки че живее на семейни начала и притежаваше друго жилище което веднага продаде и от покупкопродажбата спечели 45 000 хл.

93

Д-р Лекува Герболеза

преди 12 години

До 90. Още един фен на Брайвик. Пич нали ти дадох хапчетата сутринта май трябва да ти се увеличи дозата. А *** да ви питам, наистина, как може да допускате такива коментари с фашистко съдържание?

92

До 79

преди 12 години

Не е "дядо боже". Просто в световен мащаб 80% от хората са пълни *** и вярват на костюмари и бюрократи, вместо да си гледат взаимния интерес и да избират кадърни хора без "божествен комплекс".Но това е положението. Докато в България хората се съдят по външния вид и колите, които карат няма да стане по-различно.

91

Анонимен

преди 12 години

Eee... Снимката на този го*нар е огромна! Не е възможно човек да направи по-долна физиономия.

90

ДУДО

преди 12 години

Физкултурника е гола вода с топки в джоба и петолъчки в главата!От Цецо- шлифера...ПОЛИЦАЙ не става...))

89

Анонимен

преди 12 години

Цецо - крадецо е ГРЕШКА НА ПРИРОДАТА!Колкото е грозен - толкова е и ***!

88

Анонимен

преди 12 години

Цецо е СРАМ за България!

87

Анонимен

преди 12 години

Тоя баламурняк още ли се зове "Министър"?И ако е още,защо?