49

До 45

преди 12 години

"Каквото искат ще го получат, защото те знаят какво искат и знаят как да го получат."Ако знаеха какво искат, щяха да се захванат за работа и да го направят, а не да стачкуват и да пискат някой на готово да им реши техните проблеми.

48

До 46

преди 12 години

Първо - евреите никой не са ограбили. През цялата история на християнството, християните са преследвали и тероризирали евреите.Второ - ти си гладен защото си мързелив и некадърен.Трето - господ, дядо мраз и червената шапчица всъщност не съществуват.

47

Анонимен

преди 12 години

Първо да променят името на булеварда -родшилд ,че точно тази сатанинска фамилия е виновна за двете световни воини за болшевишкия терор залял Русия и много други страни и разбира се за сегашната безпрецедентната световна икономическа и финансова криза

46

Анонимен

преди 12 години

ЦИОН ФАЛИРА И *** ИМ ОПРЯ ЯЙЦЕТО НА *** СКОРО ОЧАКВАЙТЕ ГОЛЕМИ ПРОМЕНИ НА ТОВА ГРАБИТЕЛСКО СТАТУКВО ,КЪДЕТО ШЕПА САМОЗАБРАВИЛИ СЕ СВРЪХ БОГАТАШИ СЕ ПРАВИХА НА БОГОВЕ .ИДВА ВРЕМЕТО НА РАЗПЛАТАТА

45

Анонимен

преди 12 години

малко ли грабиха тия *** цялото човечество ,нека сега да видят какво е глад ,ние сме свикнали ,ама тия голям к.. ги чака ,ама така им се пада имало Господ

44

aha,

преди 12 години

Като се настачкуват ще отидат на почивка в чужбина и след като си отпочинат ще се върнат и пак ще стачкуват... тя стачката не е заек да избяга.Каквото искат ще го получат, защото те знаят какво искат и знаят как да го получат.

43

Анонимен

преди 12 години

dano da falira i evropa

42

Анонимен

преди 12 години

В Израел има гражданско общество и хората си знаят правата !

41

болтан д0 Турчин

преди 12 години

нали все искате да ръфате звзеди - така е на знамето ви. та си рекох че сте гладни и ще е добре да ви тикна нибиру в устичките ви ненаситни порочни войнстващи. навит ли си. добре де - 2012 г. изтърпете малко. писна ми от вс.

40

анален вход, ташаци

преди 12 години

Много як аватар, БСП :D

39

болтан

преди 12 години

мисля да докарам нибиру и да я пусна над турция. май скоро ще се ползва. но ще реша до 2012. :)

38

Турчин с фес

преди 12 години

Извадих дедовия ятаган от раклата в мазето, ще се ползва май скоро :)

37

Сахаров

преди 12 години

Американците са на път да фалират, евреите бойкотират банковата си система, а швейцарците строят бункери.... Какво става по дяволите?!?! :))))

36

11

преди 12 години

Щатите са пред фалит (нищо, че уж закърпиха положението за месец-два) - закономерно е това да се отрази на храненичето им Израел.

35

Анонимен

преди 12 години

само в бг не се протестира, тука сме си най-добре

34

e.

преди 12 години

Evreite nemogat da jiveiat bez voina. Israel e voenna darjava. Jertvite sa ot naroda. Voinicite sa deca ot evreiskia narod. Tam jenite sa mnogo silni i niama da pozvoliat decata im da umirat pod lajliva kauza. Voiskata niama da se bie za blagopoluchieto na shepa oligarsi. Te triabva po niakakav nachin da specheliat doverieto na naroda. V protiven sluchai Izrael niama da ima.Beniamin Natahiau e amerikanski evrein. podhodiasht za futbolen komentar no ne i za darjavna glava.

33

ппс до 33

преди 12 години

банковото заробванее по плана на една олигархия ротшийлдови и др. повечето евреи са като нас.

32

Анонимен

преди 12 години

Още малко и дори евреите ще разберат, че на Израел не му пука за тях и не е дъжавата им, а кошарата им, която ги отглежда за пари...

31

evrein

преди 12 години

ami taka de ..! Da ne kaje sveta vsichko naokolo se bontuvat, samo evreite krotuvat sigurno sa dovolni ot jivota ?!!

30

Килъра

преди 12 години

*** роби не протестират при тях всичко е ОК! :(