15

Анна

преди 12 години

С. Г. е само един от няколкото, които нямат никакво уважение към птиците и ги ползват само за материална изгода, а пред масата твърдят, че са загрижени. Другите видни са П. Якимов и компанията му от псевдосоколари. В соколарските среди се говори, че той има пряка връзка с ястребовите орли, които конфискуваха във Видин, средиземноморските соколи от миналата година, един от които е изпратен в Стара Загора, ястребите от тази година в контейнерът, предлагал ги е в Гърция с фалшиви cites документи.

14

Анонимен

преди 12 години

Живял без адресна регистрация -ето защо трябва да налагат глоби и на домоупрвители и на собственици които не регистрират в общината наематели.Домоуправителите защото не са попълнили домовата книга вярно а собствениците на имота за укриване на данъци само така като се бръкне в джоба ще се научат .Утре така и рецедевист без адресна регистрация ще открият след като изтрепе половината квартал.Всичката *** се настани в по-голямите градове на квартира без адресна регистрация а да не говорим за София

13

ххх

преди 12 години

100% има пръст в изчезването на царския орел миналата година .saveraptors.org/news.php?id=94

12

Дени

преди 12 години

Като е познат на полицията, защо още е на свобода?

11

mimeto

преди 12 години

S KOR6UM V GLADVATA PAK NE E DOSTA4NO!!!!!

10

...

преди 12 години

Хем ми стана тъжно за умрелите птици, хем се радвам че все пак се е направило нещо по въпроса. Правим бавен прогрес в това отношение, но все пак има промяна(преди години нямаше дори дейсващи организации за защита на птиците).Мечтая си за деня, когато и в България ще имаме реални закони за защита на дивите животни и вярвам че този ден ще дойде! Моите адмирации за всички, които допринасят за промените!

9

it's a metafore

преди 12 години

Доживотен затвор за този .... то това не екато да убиеш беззащитна старица или студент пред дискотека , сериозна работа си е с птиците....

8

Анонимен

преди 12 години

Когато се вземат яйцата от гнездото, птицата снася втори път! По този начин единствено се увеличава популацията на птиците и логично, не би трябвало да е престъплене!

7

dragunov7.62

преди 12 години

Те пък полицаите намерили на кого да дадът птиците на по-големии мошенници и трафиканти на птици .

6

Анонимен

преди 12 години

Що за *** ще изхвърли жива птица в кофата? А дори и мъртвите може да са умрели в кофата, като се замисля. Аз харесвам хищните птици и те наистина са изключително малобройни в България заради бракониери.Пазете животните, че хората не стават за нищо!

5

www

преди 12 години

предлагам да се завърже до гнездото на птицата -да му изкълват очите .

4

Контра - Атака

преди 12 години

"Открито е и пълно оборудване за планинско катерене, птичи инкубатори, GPS-устройство, както и примки за улов на гълъби, с които най-вероятно са били изхранвани хищните птици."Няколко "СПЕЦИАЛИСТИ" като него, могат да унищожат всички грабливи птици в БГ, САМО за броени години ...ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР ЗА ТАКИВА !

3

УТРЕ

преди 12 години

Утре ще пише в новините че птиците са били пилета , или за софиянци малкото дете на кокошката.

2

he

преди 12 години

добра новина- преди 3 дена изпратих пари--дарение за Зелени балкани--Ст. Загора

1

Анонимен

преди 12 години

АЛ КАКЪВ ГОЛЯМ ПРЕСТЪПНИК СА ЗАЛОВИЛИ .ЦЯЛ СОКОЛ СА НАМЕРИЛИ, А ДАЛИ СА НАМЕРИЛИ ЛАИНЕТАТА НА СОКОЛА ЗА ДОКАЗАТЕЛСТВО 4Е Е ЯЛ И *** РЕДОВНО.