36

асеновградчанка

преди 12 години

този човек е един от най-добрите преподаватели по биология.благодарение на него много от учениците му обичат биологията и сега са известни лекари и учени.това,че малко хора са оставяли малки суми говори каква *** и *** сме.един от малкото ,който не позволява експонатите от музея да отидат в софия и да потънат в забрава .музея е негова съдба и любов.много от вас са щастливи,защото не подозират колко са прости.ходете си общувайте със зелена ***,чехълче и амеба-те са ви на нивото.

35

Анонимен

преди 12 години

щуротии

34

Ivan Velchev

преди 12 години

Tozi stranen "dqdka",kakto nqkoi go narekoha,e moi bivsh prepodavatel po biologiq.Shapka svalqm na takiva hora.Toi e posvetil celiq si jivot na paleontologiqta.Lichno az sym bil v edna ot negovite expedicii krai selo Hadjidimovo,kydeto otkrihme skeleta na tigyra.Blagodarim Vi gospodin Kovachev za tova koeto pravite za bylgarskata nauka.

33

Посетител

преди 12 години

Онзи ден бях там. Уникални експонати. Има табло с "дарители" - застрахователно дружество......5лв. верига бензиностанции ....... 10 лв. (не споменавам имена,да не ги хване срам дарителите от големите суми)

32

име

преди 12 години

дедото е железарка кефи ме

31

Анонимен

преди 12 години

Хайде да не сравняваме условията при които работят Българските учени с артистите по дискавъри и сродни предавания! На кой свят живеете? Този човек е работил цял живот в мизерни условия и за жълти стотинки... от какво да е щастлив? Въпреки това, той е оставил нещо след себе си - това, което можем да видим сега. И на тази възраст все още продължава да го прави! Успех от мен и нека имаме повече такива чудаци - май само чудаци останаха да се борят с триглавите хиени :(

30

МШ

преди 12 години

Темерут,съгласен съм че този човек няма изразяването на познати лица от популярни ТВ канали. Но за да правиш нещо такова при тези условия тук си е подвиг. Иска се да викаш на този-онзи. Кога за сметки за тока,кога за стъклени рафтчета,кога за елементарен транспорт...Прочутият лорд Келвин /и много други учени-особняци/ са били диви темерути,неконтактни и избягвани от колегите си. Но ги помним,нали?

29

:)

преди 12 години

България е Велика Страна

28

Темерут

преди 12 години

До МШ: Ама, личи си, че не си вникнал в поднесения материал: Не ги е открил лично той, а негови студенти, а той в качеството си на уредник на музея представя експонатите. И, всъщност хората са прави да негодуват от изказа му, действително има поразителна разлика м/у него, и палеонтолозите от Нешънъл Джиографик, Дискавъри, Хистъри Ченъл... Най-малкото изказа му е недопустим за един ерудиран учен...

27

МШ

преди 12 години

На такива хора изказвам признателност! Във времена на простотия и средновековна неграмотност човека с един гол ентусиазъм открива света такъв ,какъвто е бил преди милиони години. Критикарите по-долу да притихнат до момента,когато направят една стотна от това,което този човек е допринесъл за огромния,но вече забравен свят на познанието. Такава е тъжната истина - българите на талази се приближават към ***.

26

Темерут

преди 12 години

Обаче не е прав стареца, че динотериума не бил опасен за хората, напротив бил е много опасен даже, живял е по времето, когато са живели и австралопитеци от рода афаренсис, ако сте чували за "Люси", тя е типичен техен представител... Та, те са прародители на човешкият вид, и са живели по времето на този звяр, който в момент на раздразнение не рядко ги е стъпквал в яда си, без да се церемони много... ако не успеят да се махнат навреме от пътя му.

25

Анонимен

преди 12 години

Гледайте го този титан-*** на научната мисъл и после си пуснете Дискавъри или Нешънъл Джееографик и гледайте техните експерти по динозаври! "Никаква" разлика!:))

24

Анонимен

преди 12 години

Супер експонати в супер *** музей-ако може тази къща да се нарече музей! Типична *** картинка-не си ценим ценните находки-после защо другите ни се присмиват!

23

Темерут

преди 12 години

Хех, тоя дядо, уредника на музея, де много як фен :) Има нещо, от Георги Калоянчев в него :) Как се изказва все едно е винаги на нож :) Находките са уникални!

22

Анонимен

преди 12 години

Типичен български "учен"!:( За журналистите си знаем , че не стават да зададът един смислен въпрос)! Обаче този *** облякъл бяла престилка, нямам думи! Той не отговаря -той се кара! Кисел старец , нервен , зле говорещ, каращ се все едно всички трябва да сме специалисти в неговата област, с физиономия на кръчмар-типичен представител на социлаистическата научна мисъл!

21

ъх

преди 12 години

Пожелавам ви и на вас като достигнете възрастта на този човек да може да си подреждате мисълта не по-зле от него.

20

kk

преди 12 години

човека сякаш е ударил две големи

19

Анонимен

преди 12 години

Ne e DINOterium a DEINOterium....

18

до ДНЕС.БГ

преди 12 години

Супер статия ! Ако можете спложете адреса или поне някаква карта до мястото, ще е доста полезно.

17

Анонимен

преди 12 години

Samo za edno ne e prav: I sega ima hieni v bg i to triglavi,daje edna ot tiah skoro pali zvezdi po bairite...