63

Sve

преди 12 години

Нормално е да има много полиция и охрана все пак залата събира 12000 души.

62

Тити

преди 12 години

Много съм радостна, че вече имаме толкова функционална спортна зала. Това е зала, с която можем да се гордеем. Ние сме българи и трябва да милеем за всичко наше, а не да оплюваме хората, които дават всичко от себе си, за да се чувстваме добре. Крайно време е да се пречупим и да започнем да виждаме реалността. А що се отнася до сигурността и организирането на движението съм твърдо, за, защото при такива мероприятия може да се случи всичко и трябва да се предвидят евентуалните нередности.

61

Bobo

преди 12 години

Аз също смятам, че залата е много добра и това е видно. Хубаво е, че най-после имаме подобно съоръжение. Смятам, че транспортните проблеми, които има могат да бъдат разрешени и не това е най-важното. Поздравявам управляващите за построеното, защото това е успех за страната (не само за ГЕРБ, Борисов или Фандъкова). То ще остане занапред и за идните поколения, когато управляващите ще са други. Затова е хубаво, когато се пише или изразява мнение, мисълта да надскача периода от три месеца напред :)

60

Сисо

преди 12 години

БРАВО!!! Залата е страхотна. Всичко по откриването беше перфектно. Градския транспорт, организацията на движението и паркирането, работата на полицейските екипи отвън и вътре, програмата по откриването и мача, всичко беше ПЕРФЕКТНО. Почувствах се горд от това, че в България най-сетне се работи професионално и в полза на обществото. Благодаря на г-н Бойко Борисов и на г-жа Йорданка Фандъкова!!!

59

Анонимен

преди 12 години

Тия на снимката ако знаеха кво им мисля 30 патрула немаше да стигнат!

58

Avanti Bulgary

преди 12 години

Na snimkata Bobeto e Ceciti priubl4enei za prosti utki pod prikritie sha gleat dali prezidento sha se radva ga Jugoto ni tyrene na volish nebolish

57

Анонимен

преди 12 години

Истторията с горивата е същата както с бандеролните стоки. Дигнаха акциза и държавата загуби от черна бора милярди заради нелегалните цигари.сега Бойко, Цветанов и Дянков заедно с Митничаро ( не му занам името) разбиват една империя за горива. следва вакуум и бензини на черно и държавата ще губи още по-вече защото нелегалния бензин вече е изнесен по тавани и мазета на разни гари и кораби и щом вртнат катинара, пак там от КромитЛукОилМасло ще си вртнат далавеара ама сега съвсем нема да има акцизи и данаци. от тази суха пара коиато ЛукОил сще гепи, на ГЕРБ ще му се дадат достатъчно пари за изборите и след като ГЕРБ земе всички кметства и президетския стол, ха пунай пунай копее ко е дошло- Ще си честитиме КУЛТА КЪМ ЗАДНИЦИТЕ ОТ МИЛИЦИЯТА.Това се казава преврат, Полицейски преврат и нищо друго освен Терор не ни чака.погледнете само как Борисов иззе билетите от компаниите и ги раздава на привържениците на ГЕРБ.В събота, най-нацистката партя в Европа- ГЕРБ ще демонстрира 10 000 Юнкерсa, с които първоначално ще заплашват, после ще пребиват и накрая ще започне избивнето на демократите.отдавна сам казал че Борисов си е избрал Сергей Станишев за обесване с трикольорна лентичка. По нещо Серго прилича на Трайчо Костов. По това че е интелигентен, че е демократ по убеждение и че е образован- а тов не се нрави на простаците с пистолети и въжете в ръцете.Кой ще е Никола ПЕтков. Как кой, отново ще е демократ по убеждени, образован и ясен- Иван Костов. Кой ще е Волен Сидеров- неговото место е там на стола на Мирчо Спасов. Това фашизоитче ще избие цветът на днешната интелигенция.охххх, да съм *** и всичко това не е верно, дано кадето стъпи Бойко магистрали да никнат, където Цецо крачка направи бандит да се предава, дано кадето Дянков се появи стотинката лев да става, а Лукиол да са собсвенници на Шел, Тексако и Бундес Нафта защото Златев по туй време ще е емир на Ирак, Иран и Лезбийската нефтореспублика.дано !

56

Ястреб

преди 12 години

Нещо, дето наистина да ми харесе!

55

Анонимен

преди 12 години

Тея кво им мислиммм.... вуйчеее

54

Анонимен

преди 12 години

Тези двете мацки към спортната асоциация на МВР ли са?

53

хах...

преди 12 години

Светофар на кръгово... Екстра! Да издигнат и екран за лятно кино. Да си гледаме по някой филм докато успеем да преминем.Да наслагат светофари и на останалите детелини по Цариградското.И защо след караулката на КАТ,посока Пловдив,няма нито един?Абе да има...

52

Арменец Арена

преди 12 години

Гардове на *** ще бъдат ли допускани въоръжени в залата ?

51

ппс

преди 12 години

яко. аз бих пуснал екип манджуретки отвън и няма да остане терорист вътре.

50

Killuminati

преди 12 години

Ах че харно ми стана на душата при вида на тия две убавици, браво

49

Анонимен

преди 12 години

Свeтофар на кръгово е най-гениалната идея:DDDолеле, кой ги назначава тия мислители?

48

32

преди 12 години

тя 2те няма да ги варна

47

Анонимен

преди 12 години

охаа, ще и сцепя шортичките

46

лефскито

преди 12 години

Тази зала сега на Цска ли е или е на Черно море Варна,че се казва Армеец?

45

Лукойл

преди 12 години

А бензин от къде ще вземат за патрулките хахахаха

44

gotin

преди 12 години

Хората са измислили кръговото, като заместител на светофарите, а нашите калъфи от общината ще слагат светофари на кръгово хаха. Колко некадърници си пазят местата, вместо да ги изритат и да работят млади, перспективни и образовани хора.А, и залата да я кръстят Армеец ... добре, че поне не я кръстиха зала Полицай, Милиционер, МВР или Зала Борисовка хахаха.