95

Хората се

преди 12 години

ошашавиха . Магистрали строят . Защо не им стига само да си подрипват по жълтите павета ?

94

Аеций

преди 12 години

Не се карайте за тази магистрала де, то рафинерият спря, за какво ви е магистрала?

93

АНТИКОСТОВИСТ

преди 12 години

ДОБРЕ ,ЧЕ В СЛЕДВАЩИЯТ ПАРЛАМЕНТ ХАМЕЛИОНИТЕ ЩЕ ГИ НЯМА В ПАРЛАМЕНТА ,ЧЕ МИ ОМРЪЗНА КОСТОВ ДА НИ ОПРАВЯ-отзад!!!!

92

Анонимен

преди 12 години

Ей това комунисти да се прегърнат нямат равни - до вчера Станишев с Михалевски разнасяха буркани сега Костов с Мартин поемат щафетата.Голям страх от ГЕРБ - 22 години демокразия 200 партии се нароиха сини и червени се биха но такъв страх не е имало.Май си намериха майстора всичките.Мутрата ще ги сложи на място.Само така Борисов - гордея се че мутра-пожарникар ни управлкява вместо номенклатурни момченца и момиченца хранени със златни лъжички.Защо трябваше обаче да чакаме 20 години за това.

91

Анонимен

преди 12 години

Абе мислех си аз, че от съюза на тия двамата - Костов и Димитров де, ще тръгне възраждане на синята идея...ама те потъват по-бързо от ББ.Поне да се бяха наредили с бурканчетата до Станишев че да се види работата.Спирам да мисля и без това очевидно не ми се отдава.

90

ra7ho

преди 12 години

Хайде де ... смелата мафия защо не вземе проби и не си плати за тях от собствения си джоб ... нали само паунстват насам натам ... да се изръсят , а не да плащаме с парите на данъкоплатеца и после не били доволни ... нека доган , станишев и задруга гейове да почнат да си плащат ... хахахахаха ... смешници жалки ... свърши далаверата за вас ... комунисти , турци и гейове ... !!!копирам ви го това пак за да не го забравите - ДАЛАВЕРАТА СВЪРШИ ДРУГАРИ!КОМУНИСТИТЕ УМИРАТ!!

89

Анонимен

преди 12 години

Държавата има шанс да тръгне напред, най-после след 20 г. Да обаче това е свързано с кай на лапачката и безграничната власт на бившата соц. номенклатура и ДС агенти във всичките им мимикрии. Ако това стане преди края на мандата на ББ и хората видят и усетят напредъка ББ печели втори мандат. Затова всички са срещу правителството. На ония дето казват, че и ББ е бивша мутра и бандит ще кажа да прочетат БГ историята по добре. След освобождението ред в държавата са вкарали бившите разбойници, назначени на служба като стражари от Княза по препоръка на ген. Ернрот, финландец на руска служба. Същия за 6 месеца открива и ликвидира всички банди отказали да минат на среаната на закона. Това са основите на нова България.

88

Анонимен

преди 12 години

Магистралите така трябва да се строят, че като стигнеш края, началото да се е разрушило. Така има работа за всички и ленти за рязане за Боко и други подобни... Нашите управляващи са хитри и мислят за назе. Нема да ни оставят да пропаднем...ако изфирясат по най-бързия начин от територията на България.

87

mind twist

преди 12 години

До Българин: И Янев няма право да пита след като е от държавна сигурност. Просто една шайка се опитва да саботира правителството.

86

Син Патладжан

преди 12 години

НЕ СЪМ ФЕН на никоя от управляващите(лите) партии, докато са на власт. НО когато е в МОЙ интерес, съм ЗА. Още един анализ е в МОЙ интерес, защото ако не покаже нарушения, ще дисциплинира всички строители да си имат 2 наум, че може да им повторят проверката.БТВ, спомняте ли си думите на кмета ББ, когато преди 3-4 год режеше лентата на Цариградско след ремонта: (по спомен) "Тук е равно като-о-о, като-о-о ЕЗЕРО е равно..." а на мен ми изпадаха пломбите като минах оттам, след това ТОЙ ги съдеше..

85

Упоен

преди 12 години

Бързат с бурканитье.

84

БЪЛГАРИН

преди 12 години

СЛЕД КАТО СИ РАЗДАЛ СРЕЩУ КОМИСИОНИ ЦЯЛАТА ПРОМИШЛЕНОСТ НА ЕДНА ДЪРЖАВА И СЛЕД КАТО НАРОДА ТИ БИ ШУТА И 10 ГОДИНИ ХОДИШ КАТО ЦВЕТАРКА ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ И ТЕ ПОДКРЕПЯТ САМО ЕДНИ РЕСТИТУТИ В СОФИЯ НЯМАШ ПРАВО ДА ЗАДАВАШ НИКАКВИ ВЪПРОСИ .САМО ЗАРАДИ ФОНДАЦИЯТА "БЪДЕЩЕ ЗА БЪЛГАРИЯ " НА СЪПРУГАТА ТИ ПАРТИЙНА СЕКРЕТАРКА ТРЯБВАШЕ ДА УМРЕ ОТ СРАМ. АМА КОМУНИСТ И СРАМ.ЯНЕ ЯНЕВ ИМА ПОВЕЧЕ ПРАВО ДА ПИТА ДА ИСКА ПРОБИ ЗАЩОТО МАКАР И ЛУД НЕ Е БИЛ ВЪВ ВЛАСТТА.А ТО ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ИЗИСКВАТ КОМИСИИ.......

83

работещ

преди 12 години

С какво, бе червени ***, не сте съгласни, та на постинг 78 сте ми турили 5 минуса? Май е прав хах, дето ви вижда като 70% от населението, вас, ***, които още чакат червените да ви хвърлят кокал.

82

Анонимен

преди 12 години

77 Задаваш и моя въпрос - *** наистина и според мен са около може би 30 ина процента и това се реализира поетапно с 20 години разбиване на образованието и облъчване от всякакви медии, които замениха училището и книгите. Как да си патриот в родина от маймуни когато не си ***... въпросът е екзистенциален.Малко по-отдолу можеш да видиш как маймуни цъкат минуси НЕ НА МНЕНИЕ, а на ОБЕКТИВЕН, СЪЩЕСТВУВАЩ ФАКТ - което е впечатляващо. *** на факти не вярва...

81

Анонимен

преди 12 години

"кой продаде нефтохим за 100 милиона при оценка 3 милиарда,кремиковци за 1 $, балкан за 150 хил, щетите от тези сделки без да броим стотиците партийни рмд-та, които получиха държавни предприятия срещу обещания"Прав си, но това не означава, че може да се приема зле построена магистрала.

80

В.СИДЕРОВ

преди 12 години

И.Й.КОСТОВ и СДС ,са мои ......РАБОТНИЦИ !

79

работещ

преди 12 години

хах 77, във всяка нормална държава *** (чел съм го) били към 10% от населението, у нас не са 70%, но, по мои наблюдения, са около 30 - 35%, което си е много страшно, а освен това, точно те са най-активните избиратели и си избират все такива като Гоце, Бойко, Болен, *** Доганов, (известен като Доган), пишман царя, "Жорж" Гончев (помниш ли го?) и пр. Да приличат на тях - в тях се разпознават, на тях имат доверие, че ще им пуснат гювеч (да крадат, демек). После вият, че други се уредили.

78

работещ

преди 12 години

Фуражкаджия 72, тия "магистрали" (в същност само първокласни пътища) са започнати много преди вие с комсомолската *** Плевналиев да се обявите за велики и СЕ СТРОЯТ С ПАРИТЕ НА ДАНОКЪПЛАТЦИТЕ В БЪЛГАРИЯ, та затова, ВСИЧКИ ПРОБИ ТРЯБВА ДА СА НА РАЗНОСКИ НА СТРОЯЩИТЕ ГИ МАФИОТИ ОТ БЛИЗО И ДАЛЕЧЕ, КОИТО СЕ ОТЧИТЕТ ПОСТОЯННО НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ КОМУНИСТИ - преди БСП-ДПС-НДСВ, сега - ГЕБ и Атака. Разбра ли, *** отворено?

77

xax

преди 12 години

Винаги съм се чудел как може един човек от патриот да стане не-патриот и да си продаде народа като го краде. Още не съм съвсем стигнал до там, но мисля, че като видиш, че народа ти е съставен от 70% *** няма да ти е много трудно да им обърнеш гръб. Трябва да прецениш дали за останалите 30% си струва. Но и аз не съм съвсем прав - читателите на днесбг са ***, но тва сигурно не е представителна извадка на населението. Дано ... защото едно време сме били доста по-умни, макар и предимно селяни.

76

Анонимен

преди 12 години

По изнесена от Европейската комисия ОФИЦИАЛНА статистика в последните 2 години Възложените обществени поръчки са съмнителни при над 80 процента от случаите, а големите обществени поръчки - като тези за магистралите, процентът беше над 90. Това е ФАКТ, ПИСМЕН ДОКУМЕНТ, не мнение.Кои далавери са свършили.Да не говорим, че законът за обществените поръчки продължава да е идеален за всевъзможни далавери.