97

ЛУКОЙЛ

преди 12 години

Чета с предатели и Златев е един от тях. Златев иска да затвори Руската рафинерия хора! Златев и Тиквата играят добре планирани игри срещу ЛУКОЙЛ.Шопа Златев никога не е спазвал законите а камоли Тиквата.Хората намразиха Лукойл заради Златевите цени по бензиностанциите. Тиквата и Златев ви вдигат цените а не ЛУКОЙЛ. Сега като го няма ЛУКОЙЛ да видим дали цените ще паднат. На тези милионери не им пука за народа и безработицата която ще настане.

96

2525

преди 12 години

Много прости хора пищат по форумите.Няма държава без промишленост.За Лукойл някой сеща ли, че в него работят български граждани, които разчитат на заплатите си да издържат семейства.А за възможния срив на туризма. Как ще се доставя кероцин и откъде. От Румъния до Бургас. И къде са цистерните. То няма и пътища А до София ?.Та каквото си направи човек сам никой не може да му го направи.Тиквата се самоуби ритуално.

95

до 93

преди 12 години

Няма да стане нищо! Във всеки случай хората няма да спрат да ползват автомобилите си! 10000% че ще се внася горивото и ще се намира от другаде, което от самосебе си говори че потреблението няма да се свие просто защото не работи ЛукОйл!!!По тази логика парите пак ще влизат в бюджета просто няма да са от 1 компания!Може разбира се бензина да стане по - скъп понеже при нас принципите са малко по - различни, но от това следва, че дори ще влизат повече пари в бюджета!

94

избирател

преди 12 години

В ход е поредната PR акция на ГЕРБ, а Лукойл си прави годишната техническа профилактика, както всяка година по това време! Театър за простолюдието-все пак избори наближават!

93

bs

преди 12 години

завода е в планувана профилактика съвсем за кухи ни взехте

92

Анонимен

преди 12 години

И пак замириса на "размяна на капи" между вицепримиерите....Какво делят тези хора толкова (то ясно какво де) Какво ли знаят за Вожда обаче е по-интересно?

91

Факт

преди 12 години

Факт е, че Лукойл е внесъл в бюджета 10 млрд. лева за последните 10 години.Интересно ако Лукойл затвори за примерно за година-две, докато успее да монтира уредите, какво ще стане с бюджета?

90

до 89

преди 12 години

И какво пречеше до сега да се внася от други места?

89

Да,но

преди 12 години

Прав е Цв Цветанов, изведнъж да му стоварят и проблема с горивата,но... ВИВА БОРИСОВ ВИВА ГЕРБ ВИВА ТЕАТРОТОНа *** народ театро му требе

88

Анонимен

преди 12 години

Монопола върху истината и манипулацията с истината се държи от премиера Борисов. Няма кабинет Борисов и кабинет на ГЕРБ. Има само Генерал Лейтенант Бойко Борисов.Премиерът направи, създавайки по свой образ и картина модел за подражание, нещо което нито една мутренска банда не можа да направи. Бойко превърна последователите си в мижитурки и откровено ги нарича *** и ***, които в името на властта и парите са готови на всичко. Сигурен съм, че по нататък ще бъде направен закон за лустрацията, с който хора работили за и аплодирали Бойко Борисов ще бъдат отбягвани, защото те носят заразата на доброволната робия и на робския дух.

87

Анонимен

преди 12 години

Дай да видим колко можем да издържим без Лукойл. Може пък да се окаже, че ще внасяме от други места и цените на горивата да паднат.

86

Анонимен

преди 12 години

Трайчо отново се е "изцепил" като последния ***.Но той си защитава ЕВН и чуждите интереси, независимо от това, че е профан като специалист.

85

Калин

преди 12 години

а на кого ще продават рашките .. на кого .. от тук доставят газ и на съседи нам страни .. на кой ще продават ако не на бившите си тоалетни!!!

84

Калин

преди 12 години

ше ми се да е така .. нефтохим бе единствената рефинерия на загуба .. при това зле подържана и неефективна .. замърсява и до днес яко, откакто златев и съветските кой знаее що обявени за петролни босове .. те са мафиоти .. го обладаха .. щото няма кой .. съветска е техноплогията .. немое преработва без милиарди инвестиции друго освен кофти нефт, нефтохим не изпълнява договори .. и на всеки е ясно, че графиците им не топлят .. не инвестират и не подобряват.. и не плащат.

83

XS

преди 12 години

Трябва ли да си комунист,за да не харесваш Бойко тиквеника?И Стиви Уондър би видял,че е прекалено *** и *** човек, за народа заедно с онзи физкултурника с апартаментите..Миналото му говори достатъчно!!Тръгнал наш Бойко тиквеника да си мери оная работа с руснаците!!Хора слепи ли сте.Вижте само територията на Русия каква и нашата?!?!От Москва до Владивосток са 12 000 км!!Дреме им на Руснаците дали ще продават в БГ или не!!Те са фрашкани с пари,ние сме тези дето нямаме!!

82

ФАКТ

преди 12 години

Валката Златев е в кофти положение /в неигръй/!От една страна е правителството ,а от другата ,....руските главорези /виж.А.Луканов/,при проверка от страна на руснаците за ....ДАЛАВЕРИ И ТЪРГОВИЯ ...ЩЕ ПАДАТ ГЛАВИ !Първанов може да успокои топката ,щото и той се е облажил от "ЛУКОЙЛ"!

81

ДО 79

преди 12 години

А на практика ,.....на КОЙ Е ?МАЙ Е НА 20 -годишните .....крадци.....!И сега постоянно РЕВАТ ЗА ....ДАЛАВЕРИТЕ СИ И ТЪРГАША.....,НО ПОЖАРНИКАРЯ ЗНАЕ .....КАК СЕ СПИРАТ КРАНОВЕ......!БОЙКО ЩЕ БЪДЕ ПОДКРЕПЕН И СЛЕДВАЩ МАНДАТ ОТ МЕН!МИНИСТРИТЕ ,----ПЛЕВЕНЛИЕВ ,ДЯНКОВ, ЦВЕТАНОВ И БОЙКО ,ВЕЧЕ НАБИРАТ СКОРОСТ ...

80

стара далавера

преди 12 години

...след 22г., се усети ,как 20 г. е имало яки ....ДАЛАВЕРИ И ТЪРГАШ ,............А КОЙ УПРАВЛЯВАШЕ ПРЕЗ 20-ТЕ ГОДИНИ ?ДЕЙСТВИТЕЛНО ,....."БЪЛГАРИНА НЕ МОЖЕ ДА ...ПОВЯРВА ,ЧЕ СЕ СЛУЧВА НЕЩО ДОБРО ЗА---- БГ---".......80.....

79

нали!

преди 12 години

АЛООО,не виждате ли ,че "ЛУКОЙЛ" не е внасял 22 г., нищо в БГ хазна,.....чия е вината ....А?

78

Анонимен

преди 12 години

След 20 годишни схеми, комбинации, машинации и далавери на обиграни търгаши , които обезкървиха държавата, народът ни е станал подозрителен и невярващ, че нещо хубаво се случва. Тия кръвопийци деформираха завинаги и необратимо съзнанието ни. Да се чуди човек- кое е добро и кое- не.