225

Знаю Баю до 249

преди 12 години

"във Виена паметника на победения ***. И днес австрииците като минават и му плюят в сурата."Е, ако си австриец, имаш повод да гледаш от високо. Аз мислех, че си българин, затова бях тръгнал да обяснявам. колко си зле - не да плюеш, а да целуваш ръка трябва.

224

Знаю Баю до 250

преди 12 години

"Имало е големи български църки и катедрали, но всички те са били разрушени от *** или превърнати в джамии."Това просто не е вярно.Археологически документирано. Поредната промивка на мозъка на глупаците в България. Имало е големи ВИЗАНТИЙСКИ църкви, но не и български. Най-големите български са като в Търново или Боянската - колкото мазето на дедо ми - българите са били прекалено бедни и неорганизирани за големи (строителни) начинания (точно както и днес де).

223

Ястреб

преди 12 години

"Имало е забрана да се строят църкви по-високи от мюсюлманин, качен върху кон." --- Да бе! Ама имам едно малко въпросче, ако може. Като гледам височината например на Араповия манастир, който е построен по време на османското управление, моите деди трябва да са били великани, яздещи динозаври вместо коне, ах?

222

Ястреб

преди 12 години

Много ми е интересно да знам защо съм блокиран от този форум. Дали, защото злобарите не искат да чуят истината?

221

Анонимен

преди 12 години

Твърде много анти-българска пропаганда с произход от смърдящият Босфор се лее тук. Имало е големи български църки и катедрали, но всички те са били разрушени от *** или превърнати в джамии. Камъните на Томбул джамия в Шумен са взети от разрушеният от турците дворец на българските владетели при Плиска. Унищожени са множество ценни надписи, като единият от оцелелите е на Омуртаг: "Човек и добре да живее умира..." Имало е забрана да се строят църкви по-високи от мюсюлманин, качен върху кон.

220

Знаю да ебаю

преди 12 години

На байчо келавото джагалче седнало уроци по история да ни предава. За "славната" си рязана империя да ни говори-аджеба колко велики били, пък никой го не знаел. Вземи се скрии някъде и не се обаждай. Хората в цивилизованият свят добре понят що за бандитска държава е била Османската. Ходи и виж във Виена паметника на победения ***. И днес австрииците като минават и му плюят в сурата. Турското гюле още си стои в стената на "Св. Стефан", за да напомня що за за *** сте-плячкаджии и диваци!

219

Знаю Баю до келеша

преди 12 години

Истината боли, а, келешче?Нищо, човек по-добре да се научи да преглъща истините, отколкото да повръща лъжи!

218

келеша

преди 12 години

245 бахахаха жалък резакходи клякай в някоя джамия да правиш на алахъ ***!!

217

Анонимен

преди 12 години

До 229Ястреб си мисли че е,а истината е,че си проскубан папагал!

216

Знаю Баю до 241

преди 12 години

Кой те излъга, че България не е правила "скокове" заради османското присъствие - тя и преди него не е правила скокове като западноевропейските. Сравни нашите жалки църквички с европейските ранни катедрали от преди 14 век. Ти въобще знаеш ли, че преди османската власт България въобще не е съществувала? Обезлюдена от големите чумни епидемии и разпадната на няколко примитивни град-държавици, тя е заменена от османската власт по естествен път - просто по-доброто заменя по-лошото.

215

Анонимен

преди 12 години

До 240Жалък безродник си ти-никъде добре приет!

214

келеша

преди 12 години

знаю баю "са ни", "сме"??????????? ахаххахах жалък ***!!нали изгледах няколко серии на *** ви сериали, същите *** сте си!!

213

Анонимен

преди 12 години

Лош материал .. много лош!!! (Бойко не е глупав .. разбира от хора :) )

212

до240

преди 12 години

Това е абсолютна демагогия!С йезуитското си изказване ми приличаш на вълк в овча кожа т.е-турчин предтавящ се за българин.Свобода може да има само в свободна държава!Западна Европа е направила голям скок напред във всички области на живота по времето когато според теб сме "благоденствали" под османско иго. Господството на Османската империя се е оказало катастрофално за нашата държава,а последиците влачим и днес!А причината да не ни избият е само една,и аз съм я посочил!

211

Знаю Баю до 239

преди 12 години

Все пак той е прав. По една или друга причина не са ни избивали (даже са се грижили за нас и е имало лична свобода и даже растящо благоденствие), което ние отричаме, което ни прави дефакто ЛЪЖЦИ !

210

До229

преди 12 години

Ястреб,единствената причина да има българи след Освобождението е,че ние сме хранили вашата империя!Колко кадъни е имало по полето да работят-николко!..И ако българите не ви бяха нужни,до крак щяхте да ги избиете!..И ако българите не ви хранеха империята и не ви работеха,как щяхте да завладеете през 15-16 век Гърция, Босна, Трапезунд, Влашко, части от Унгария, Крим, Армения, Сирия, Египет, Хеджаз, Северна Африка, КипърОстава да искаш благодарност от нас,че не сте ни избили!

209

Shark

преди 12 години

Тея мръсни *** трябва да бъдат много строго контролирани. Понеже често пътувам по пътя, по който те минават, виждам как изхврълят *** си през прозорците на колите. *** долни, ако направят това в Германия какво ли ще стане? И е прав 235-Турция е държава без култира, племена, които откъдето са минали камък върху камък не са оставили. И сега манталитета им е тъкав. Ако няма строг контрол не се знае какви поразии ще сътворят.

208

Анонимен

преди 12 години

Тия пак ме убиха със снимката.Това май е гръцка регистрация.

207

Анонимен

преди 12 години

значи на Капитан Андреево сега е НЕВЕРОЯТНА СМАРД

206

до:229

преди 12 години

1320 г. започва създаването на Османската държава.Когато се довличат тук държавата им има-няма 70 години.Съставена е от различни племена и без собствена писменност,с една дума-номади...И после ще ни говорят,че сме взели нещо от турците.Държава без култура,писменност,традиции, не може да даде нищо на друга,която вече ги има.Всичко са попивали от завладените народи!...Турция е една смес от етноси и чужди влияния...