189

yxaaa

преди 12 години

MLADENOV I TVOITO MINALO E CRAMNO>XRANEN CI C PAKI4KITE NA TATKO CI,A TOI E DC>VZEMAI CI DYMITE OBRATNO I CE IZVINI.C MLADOZI<KOITO NQMAT DEZA DIPLOMAZIQ NE CTAVA>

188

balgarin

преди 12 години

G-din Mladenov nqma da cvali vizite c USA,za6toto taka icka

187

До Българин

преди 12 години

Извинявай,че от твое име му с.ах в устата,но не можах да се въздържа от неговите свръх просташки коментари!Интересно ми е,че често си служи с вулгарни изрази,но администраторите никога не го баннват!

186

ha-ha haaaaaaaaaa

преди 12 години

HORA KATO GOCE IMAT SAMO SRAMNO MINALO I NIKAKVO BADE6TE.

185

AYYYYYYYYYYYY

преди 12 години

И тоя има наглостта да се появява,ами нали чичоти бре малденов министъра при тато викаше от трибуната в 89 танковете против народа...ами ти си най големия комунист...ама овцете те подкрепят

184

Българин

преди 12 години

До 163Аз наистина съм истински българин ,но ти си "минал и заминал" около "Странджата"Ако знае дядо Вазов какъв "***" се кичи с името на неговия герой "в гроба ще се обърне"Нямам нищо общо със 174.,дори да казва истината за теб.

183

до 192

преди 12 години

Еми ако баща ти е агент и си живуркал като бей по посолствата най-малкото е странно да плюеш от там откъдето си ял. Освен това, Никито цели да набута разни тотално некадърни "калинки" на топли места по посолствата като Шкумбата, който стана консул в Чикаго или приятелката на братовчедка му, която без да знае нито един чужд език отиде в посолството в Швеция. Накратко - първо е некомпетентен, второ е наследствено обременен и трето целта е най-нагла шуробаджана.

182

краси

преди 12 години

Фурнаджийска лопата е тоя Младенов. Едно време кака му Таня Младенова се правеше на първа дама, сега и той със семейната им грандоманщина. Ама от евреин какво да се очаква? )))) Смука от превилегиите на тате и на чичко, сега голям десняк се извъди !Всичко е борба за власт и влияние на тези забравили от къде са министри.

181

До 192

преди 12 години

Това те прави обременен, просто не си получил правилното възпитание, а детските години са най-важни. Така, че не може да не се е отразило негативно на твоето развитие във всяко отношение.

180

Анонимен

преди 12 години

Добре де,майка ми е убедена комунистка(или социалистка,не схващам разлика),това прави ли ме и мен такава?Да,имам комсомолска книжка,защото ни водеха под строй и беше задължително.

179

kk

преди 12 години

Не,Гейчо Николайчо!Ветото е за твоето НАСТОЯЩЕ!Не само,че и ТИ си с "минало и цялата ти РОДА",ами си и с изключително корумпирана мисловна дейност!СОРОСЧЕ,ГАДНО!!!

178

Дона

преди 12 години

От 21 години живея в чужбина и до сега не съм срешнала,този интелегентен,образован и възпитан посланик иконсул за които споменава 176.Да не говориме за езиковата им неграмотност.Моля ви не правете коментарии без покритие,всичките са само партийни дейци и веднагасъбират верните на партията и на тържестватасе канят само "достойните".Да не говориме че всички без изключение сас определено селски произход.(От народа)За какви маниери се говори изобщо????Освен да харчат пари друго не правят.

177

Този Гоце - вън

преди 12 години

Седефе, Седефе, кога ще ни освободиш от присъствието си, ченге мръсно.(забележете когато кажеш, ченге винаги върви с прилагателното МРЪСНО)Та те това е нашия президент - МРЪСНО ЧЕНГЕ и ще бъде запомнен като такъв.

176

шляки

преди 12 години

Ей тва Николайчо много нагло момченце..То по голямо самочуствие има от Лидера бе какво е това нещо?? Кой му навива шишовете така да се дуе?? Надето да не му е казала, че е много добър ъ???

175

Анонимен

преди 12 години

185 Само така наречените Граждани за Европейско Развитие на България се интересуват, кой е гей и кой не въпреки, че в цяла Европа са толеранти и не се интересуват от сексуалната ориентация на политиците. При Младенов и Гергана Грънчарова-Паси обаче става въпрос, че с подвизи в леглото градят политическа кариера. И двамата имат качества но не и морал, а някои политици обявиха, че са за нов морал в политиката. "Да да ама не". Бойко заяви - "В Герб мъжета спят с жени, а жените с мъже(без Дим Дуков)

174

ИМА И ТАКЪВ ЛАВ

преди 12 години

"Който гроб копае ....."

173

До 182

преди 12 години

Не знам дали си бил в леглото с него и Надето,твърдейки че не е гей!Дали пък ЯНЕТО е гей,или Станишката?Но туй момче със тези сладострастни устни създаващи сладострастен вакуум...

172

Една_от_БГ

преди 12 години

Дали пък да не отворим дума за миналото на Николай Младенов, а. За миналото на татко му. За миналото на Ц.Цачева.За миналото най-накрая и на ген.лейт.инж.д-р БАТМАН, който си държи и партийната книжка за спомен от хубавото му минало, дето било убило дядо му.Или беше прадядо му?Или прапрадядо му?Все едно, той една география не научи, че рода си ли.

171

Санди

преди 12 години

На мама синчето,а на тате посеркото.Децата на комунистите,като този на снимката са са в пъти по-вредни за страната ни.Те са потенциални предатели.Готови са да си подадат *** на всеки,който им предложи власт и пари.

170

Анонимен

преди 12 години

"От плямпало гейско с комунистическо минало друго не се и очаква!След комсомола,СДС,ГЕРБ към коя следваща партия хранилка се насочваш?"Съгласен съм с твоите констатации, но Младенов не е гей, да не забравяме, че той започна демократичната си политическа кариера след като преспа с хубавото Наде. Ако е гей Бойко сериозно трябва да се замисли, че този както си пада по шефовете не е ясно какво ше стане.