28

Анонимен

преди 12 години

Живея в Осло и мога само да кажа, че този ненормалник почерни толкова семейства, а ще получи само 30 години. Това беше много голям шок за Норвегия, но хората започнаха да коментират и да се питат какво го е подтикнало да подготви толкова мащабна операция. Че не е с всичкия си е ясно, но..тук наистина се напълни с всякаква *** от целия свят и почти всички убийства и изнасилвания са извършени от пакистанци, сомалийци, албанци.Не само това ами и се плодят като въшки. На хората започна да им писва

27

ranik56

преди 12 години

До тогава - тоя ...белите червеи трябва да го " почистят " до кокал .

26

онаследени права

преди 12 години

Норвегия е известна като една от най социалните и хуманни държави загрижена за благоденствието на всеки отделен индивид и строгото спазване на закона и човешките права.За това останалите от миналото в наследство и авангардни за своето време националносоциалистически концлагери,са днес съгласно изискванията , модерно трансформирани и осъвремнени, събуждащи учудване и завист в изостаналите наций с бъдещите си прогресивно футуристични научно изследователски институти и хуманнитарни затвори.

25

ahm

преди 12 години

Добре, де не може ли да го осъдят на по 21 години за ВСЯКО убийство - 76 х 21 = 1596 г. затвор - щом 21 години е максималната им присъда, да извъртят нещата така. И повечко време в КАРЦЕРА за тоя г*з. После 1 път месечно - ЛИНЧ на площад. Бой с пръчки и камъни. После пак карцер.

24

Фанети Мазакура

преди 12 години

този брейвик що не поиска да го съдят в бг. досега да е под гаранция или най-много домашен арест. догодина ще почнат да протакат делото, че нямало доказателства за вина и след 2-3г ще го оправдаят и по живо по здраво ще му върнат и пушките и амониевата селитра

23

Гагарин до 22

преди 12 години

Това е найневероятният коментар, който съм прочел!Брейвик агент на Евросъюза, правилно ли те разбирам?

22

Анонимен

преди 12 години

Случаят с Брейвик е манипулиране на общественото мнение и е насочен срещу Норвегия с цел да си промени политиката си и влезе в ЕС. Зора е да й приберат Трилионите национално богатство

21

до Пепо

преди 12 години

Нещо наподобяващо и приличащо на соцлагер !

20

Пепо

преди 12 години

Какво означава концлагер?

19

Робин Худ

преди 12 години

Боже, в какъв свят живеем! Това изчадие, без да му мигне окото, изби толкова невинни хора/деца/, а те ще се отнасят с него цивилизовано?! Да го дадат на роднините на убитите и те с дум-дум патрони да му видят сметката, ама зрелищно-пред цял свят, па нека следващ изверг да посмее да вилнее така. *** е имало и винаги ще има: обществото трябва просто да ги изтребва!

18

Анонимен

преди 12 години

На 21.12.2012-та ще бъде произнесена присъдата, но няма да я лежи

17

Аненербе

преди 12 години

Като стана дума за скандинавВсе пак не бива да не се забравя,че Норвегия е била една от малкото любими чужди държави на Фюрера,ползвана като нордическа лаборатория и инкубатор,където под най голяма секретност са извършвани най различни човешко генетични опити за усъвършенстване на бъдещата арийска раса.

16

Анонимен

преди 12 години

Сигурно иска храната да е Кашер.Все пак е масон 3 степен.

15

Анонимен

преди 12 години

Този хладнокръвен касапин, дали няма да се окаже че е вегетерианец?

14

надзирателя до 13

преди 12 години

Сбърка. Топла вода лятото и студена зимата, така трябва :)

13

vlady

преди 12 години

За такива трябва сериозен затвор покриващ световно признатия стандарт Bang Kwang (Bangkok Hilton) - 30 човека на постелки или рогозки на пода, мизерна храна, студена вода, бой с палки и тежки вериги при дисциплинарни нарушения.

12

чичо Митко до 10

преди 12 години

Ти пък. На мен каузата ми се материализира пред погледа едва след третото голямо, а ищаха да се боря за нея идва чак след половин литър :)))

11

Анонимен

преди 12 години

Жертвите от *** терор в България, Унгария, Румъния са стотици пъти по голями, но за разлика от България, в другите две държави особенно в Унгария има и наказателни акции срещу тях, затова Унгария от водеща по *** сега е изместена от България. Демотирането на железопътните релси, кабели на ел. преносната мрежа и др. също са тероризъм. И к'во излиза накрая ?

10

rock-n-rollah

преди 12 години

Имал е човека кауза, борил се е и е загубил битката. Ние понеже си имаме кауза само като пийнем по едно-две малки на маса за това сме си на това дередже повече от 20 години.

9

Анонимен

преди 12 години

"..Действията на Брайвик са по същността си тероризъм, тъй като са целели насаждане на страх у населението, каза той..."Значи в България спокойно мога да кажа че всички във властта от 21 години могат да бъдят съдени за тероризъм, както и ***!!!! Или може би не е така ? Аааа, това е друго..Разчистване на сметки с хората и всяване на страх..