303

qwerty

преди 12 години

Илианчо, малко ти е промито мозъчето. Прочети, за да ти стане ясно, че в цяла Европа се спазват ЕДНИ изисквания за горивата и отделно окачествяването (анализите) се правят от външни фирми, а не от производителите. Т.Е не говори глупости.

302

илиан

преди 12 години

благодарение на лукоил и неговия бос гн.златев в българия зареждаме автомобилите си с наи лошия бензин и дизел в целия свят на всички в българия стана ясно защо гн.златев е заповядал на своите потчинени да не се монтират тези :водомери: 21,33 млрд. лева данъци, без :водомери: а с :водомери: колко ли данаци щте трябва да внесат в д. бюджет сигуно сумата ще е двоина 41 млрд. лева И ТОВА АКО НЕ Е УКРИВАНЕ НА ДАНЪЦИ ..здраве му кажи ...ТОЗИ ПЕТРОЛЕН БОС ТРЯБВА ДА БЪДЕ НАКАЗАН СПОРЕД ЗАКОНА .

301

Vilhelm Kraus

преди 12 години

Ne go psuvaite momcheto, to imenno toi e nashiqt chovek!!! Sled kato priyuti hora na Ivan Kostov (che tova 110 mln.$ za Neftochim pari li sa q, nali e vreme za partiini uslugi) i ni dade biznes za milioni (samo na men nad 30 avtocisterni za goriva) !!! Harno e momcheto, da si ni e jiv i zdrav....negovata mamichka....A kak samo sus zamah izhvarlqshe hora ot zveno Produktoprovodi ( Transport na goriva po traboprovoda ot NHK do Sofiq)...I bez razbira se nito lev obezshtetenie...Da sa ni chestiti!!!

300

бОНЧО

преди 12 години

алооо господин ръждясал ,май стана трудно а?

299

Анонимен

преди 12 години

Г-н Златев ,ако нямаше отношение многогодишното ви приятелство с Г-н Борисов, едва ли щяхте да конкретизирате точната цифра...

298

radОst

преди 12 години

Лукойл ще обжалва, ще съди ... и ще се проточи толкова във времето, че ще се обезсмисли

297

radОst

преди 12 години

А как да стане с глобата, на какво основание? Не е лесно да се приложи, пък и толкова не сме запознати със ситуацията, по-добре е да замълчим и да изчакаме. Дано да е за добро всичко това, че иначе лошо ни се пише.

296

Mommo

преди 12 години

Егати драмата, егати чудото! Предполагам, че индивидът от снимката съвсем умишлено не е сложил измервателните уреди в срок. Но наш Боко можеше и някаква мисъл да генерира и вместо за затваря рафинерията просто да й сложи някаква чудовищна глоба за всеки ден просрочка и да видиш как бързо ще си сложат "водомерите". И хазната ще получи някой лев.

295

к.к

преди 12 години

20г-ние не зареждаме гориво каквото ползват хората в др държави , ние в BG зареждаме пикнята на този Вол на снимката и на *** зад него !

294

copy ..:)))))

преди 12 години

BIG AL ::))))Ей , правешки ВОЛ , светът а и България, МОЖЕ да съществува и БЕЗ руските агенти и слуги..Ей , потомствен СВИНАР, КОГО плашиш ??Не е ли време свинарите , да нямат нищо общо с бизнеса в България ?? Ей , волска мутро , кого лъжеш, че последните две години , нямате печалба /корпоративен данък не плащате ???Как са яхтите и диамантите по роклите на жена ти ???Ей , червена *** , не ти ли стига собствеността на цял един град и още ли искаш ??Ей, самозабравил се мутант ,кога ще бъдеш даден на съд , заради защита на ЧУЖДИ интереси ??Интересите на Русия ли са ни по- скъпи ??Потомствен руски , съветски агент и слуга

293

Бл.Благов

преди 12 години

При този скъп петрол и по-малкото потребление в световен мащаб,няма проблем Бг да се снабдява с горива! Сега е най-добрия момент да се постави монополиста "Лукойл на мястото си ! А и руснаците да понесат малко загуби, колкото и да е малък нашия пазар. Така се управлява дьржавата като на всички от най-малкия до най-големия се покаже ,че трябва да я признават и да не се правят на велики!

292

do kitaec

преди 12 години

А ти от кои си бе, между тези две групи (комунистическата *** и руските гъзомийници) има само една и тя е твоята група на ибрикчиите ,нали свободно мислеща кратуно,защото след ползуването на ибрикът задължително след това минава човек на Доган или лично той на проверка.

291

kitaec__

преди 12 години

На боко тиквата ръцете са му вързани,гащите долу,само устата му е свободна да ръси глупости в момент когато се разиграва един евтин театър,типично за комунистическата *** и руските гъзомииници

290

Хитлер

преди 12 години

Абе саксофонистите на Доган (истинската дума не я употребявам защото ме трият)саксофонът на този бандит не се ли е изтрил от много работа бе и не сте ли забелязали че вече вместо плюнки ръсите *** само около вас бе,забавете малко темпото че в тия жеги ще пресушите дисагите на любовникът си и като изсъхнат пак Бойко ще ви е виновен.

289

оП

преди 12 години

Америка чрез Дянков отстраняват руснаците,въпрос на влияние,с тия американци и тоя запад само западаме!

288

До 272

преди 12 години

Ти колко мечки си гръмнал?!? По дискавъри една бяла мечка смачка на един пушката като телена. Имаш ли реална представа каква е силата на този звяр?!? Мечка настига препускащ елен, убива го и го яде, а като си чеше ноктите по дърветата им съблича кората. Много лековато гледаме на мечката и в пряк и в преносен смисъл... На мечката и лъвовете правят път, а който мисли да я слага пред камината, може да и стане вечеря, дано с нас да не е така...

287

Българинът

преди 12 години

Аз ви лъжа, ама и един видне ми пука. Но дали наистина не му пука, ще видим. Тоя изкупи Правец и Ботевградския регион

286

Шаро

преди 12 години

Остава онези путь..ци от ВАС да застанат зад Валентин Златев! Няма да им мигне окото да сторят това! Та нали се водят тези с черните тоги над Закона и над държавата! Нагли, мръсни, подли душички!Нали те чрез дъщерите и 80-годишната си майка прибраха ОПС-имотите в Приморско!

285

1

преди 12 години

Има наука, наречена "френология". Та който е запознат, може да коментира снимката.

284

СПАС

преди 12 години

до 294 бачкай пък ние ще си редим кинти като няма работа духайте ГЕРБЕРИТЕ