45

Лазо

преди 13 години

Ако Н.Младенов е решил да върне в БГ посланиците-сътрудници на ДС, спокойно може да ги привика на консултации в страната, които може да продължат 3 месеца, докато преминат изборите за президент.Това е в правомощията му.След октомври Г.П.е президент проформа, така че хич няма да му е до това да се включва отново в играта с посланиците, особено ако новият президент не е Калфин. Старците от Старрческия дом "КС" не биха застанали на топа на устата да отменят връщането им в БГ, защото тогава окончателно ще проличи, че са машите на Гоце. Освен това октомври е месец на хладното време, така че тогава членоете на КС ще бъдат ангажирани повече с честата смяна на памперсите впредвид твърде напедналата им възраст и ще имат ограничено време за работи на ползу роду, пък и тогава Гоцето няма да е президент. Е.Танчев може да рапортува "Винаги готови!", ама на кого?

44

Идея.

преди 13 години

ГЕНАДИ. На твоята поезия дори и Веселин Маринов може да завиди. Напревете с него един творчески дует!

43

АЛОООО,

преди 13 години

...КАЧЕТЕ СЕ НА ТРОТОАРИТЕ ,ЗА ДА МИНАТ ....ДРУГАРИТЕ!

42

КОСТОВ до...39

преди 13 години

"КОЙ НЕ СКАЧА Е ЧЕРВЕН ", ВРЕМЕТО Е ....НАШЕ ,А ПАРИТЕ НА ----СДС--- СА.... МОИ!

41

Иван

преди 13 години

И правилно! Конституцията трябва да се спазва. ГЕРБ препускат през законите като овце.

40

ГОЦЕ

преди 13 години

На всички червени ДРУГАРИ - едно голямо и от сърце АБВГЗ.

39

Анонимен

преди 13 години

Луд умора няма, ама защо всички трябва да им слушаме простотиите.Русия със закон се оттърва от тях и само тука и в Северна Кореяо станаха тия изкопаеми.

38

ГОЦЕ

преди 13 години

*** АМА СИ ПАДНАХ НА К...РА А вие ми яжте К....ра

37

бойка

преди 13 години

наистина са ***, ама ние дато ги избрахме сме по-голями ...Е ЗАТОВА НИ НАРИЧАТ ЛОШ МАТЕРИАЛ - прави са, особено спортисчето Цицко още ще си труха богатства на наш гръб - АМА няма да занесе в гроба ЩЕ ГО СТИГНЕ И НЕГО И СЕМЕЙСТВОТО МУ ... има господ МНОГО ГРАБЕЖ не е на хубаво ще са наказани

36

Европеец

преди 13 години

ЧЕР - ВЕ - НИ! *** - ЛУ - ЦИ! ЧЕР - ВЕ - НИ! *** - ЛУ - ЦИ! ЧЕР - ВЕ - НИ! *** - ЛУ - ЦИ! ЧЕР - ВЕ - НИ! *** - ЛУ - ЦИ! ЧЕР - ВЕ - НИ! *** - ЛУ - ЦИ! ЧЕР - ВЕ - НИ! *** - ЛУ - ЦИ! ЧЕР - ВЕ - НИ! *** - ЛУ - ЦИ! ЧЕР - ВЕ - НИ! *** - ЛУ - ЦИ!

35

бойка

преди 13 години

Абе *** - ГЕРБЕРИТЕ да не паднаха от небето, нали са продукт на комунистите - ДАЖЕ ПО-ЖАДНИ, ПО-ГЛАДНИ И ГАДНИ - ще си сърбаме попарата простосмъртните още . ЖАЛКО ЗА УМНИТЕ И КАДЪРНИТЕ БЕЗ ЯК ГРЪБ - а такива като Никето МЛАДЕНОВО И Подобни колкоко са само.... галени синета на номенклатурчици ... получили всичко на готово и сега затвърждават - ДЕЧИЦЦА на шофьорчета спортисчета за СЪЖАЛЕНИЕ ЩЕ НИ УПРАВЛЯВАТ. Като ТАГАРИНКАТА ако трябва и на дявола с партията се се съюзят само и само да с

34

Анонимен

преди 13 години

Пълна лустрация трябва в тази държава! И да се шпочне с президентската служба!

33

Анонимен

преди 13 години

Снимката сама говори за себе си! Вижте им муцуните!

32

Анонимен

преди 13 години

Червени ***!

31

NIE OT BSP

преди 13 години

KOLKO NARODNA LIUBOV SABRAHME ZA EDNA SEDMICA

30

(З)богом, ченгенца!!

преди 13 години

Да ви *** *** лениНова :))

29

Анонимен

преди 13 години

ГЕРБ е разработка на БСП

28

МАНАФА

преди 13 години

Търся връзка с комунисти

27

ми да,така де(ком)

преди 13 години

Ще умрем ,но няма да дадем да махнат ДС агентурата от посолствата и важните държавни постове!!!То така не може,на надода ще вземе да му хареса и да се опита да ни махне нас(приватизаторите на България) от всякъде и после как ще ги крадем и умищожаваме.Да се намеси веднага Конституционния съд,нали затова сме си го назначили,ако не ще се обърнем към Ленин,Путин и Алах!Ще видите вие!!!

26

Ани

преди 13 години

Колко мнгого свободно време имат сега левите, десните и дпс-арите, когато нямат възможност да крадат!