31

Анонимен

преди 12 години

Първанов на бунището.Не на глвата на октопода.

30

до Летописец

преди 12 години

А кой надъхваше червените бабички по митингите с " НАТО - фашисти! Световни терористи!" Не беше ли Първанов ??? Да ви имам "европееца" и "европейската" ДС !

29

Петров

преди 12 години

Дали би било прието за нормално след 1945 година Германия да изпраща по света посланици - бивши служители на СС ?!

28

Лазо

преди 12 години

Ако Н.Младенов е решил да върне в БГ посланиците-сътрудници на ДС, спокойно може да ги привика на консултации в страната, които може да продължат 3 месеца, докато преминат изборите за президент.Това е в правомощията му.След октомври Г.П.е президент проформа, така че хич няма да му е до това да се включва отново в играта с посланиците, особено ако новият президент не е Калфин. Старците от Старрческия дом "КС" не биха застанали на топа на устата да отменят връщането им в БГ, защото тогава окончателно ще проличи, че са машите на Гоце. Освен това октомври е месец на хладното време, така че тогава членоете на КС ще бъдат ангажирани повече с честата смяна на памперсите впредвид твърде напедналата им възраст и ще имат ограничено време за работи на ползу роду, пък и тогава Гоцето няма да е президент. Е.Танчев може да рапортува "Винаги готови!", ама на кого?

27

О76

преди 12 години

Агента защитава агентите.

26

Летописец

преди 12 години

Някои забравихте много бързо времената преди 2001 година, когато подсмърчахте за визи на опашките пред европейските посолства. И вълненията около влизането ни в НАТО. Преговорите за присъединяването ни към ЕС. Медсестрите в Либия, очакващи изпълнението на смъртните присъди. Президентът Първанов и много от въпросните дипломати от ДС с родолюбието и професионализма си са сред тези, които имаха решаваща роля за горните постижения.Благодарение на тях сега България вече е в нова стратегическа позиция, и вие, като цивилизовани личности, отдайте дължимото уважение към тези, които успешно осъществиха историческите промени. За да може някой ден, ако и вие направите нещо голямо за България, и към вас да се отнасят с уважение.

25

азко

преди 12 години

Дилян Димитров-назначеният от Иван Костов шеф на "Кремиковци" има трима синове. Единият от тях - Доброслав, днес е депутат от ГЕРБ. Другият му син Илиян е изкупил каквото е възможно в Монтана, откъдето е фамилията.Днес Дилян Димитров има фирма, която се занимава с метали.

24

Галя

преди 12 години

Заради бетонните герберски глави ще се наложи и Конституционния съд да поработи по закона. Поради липса на политически опит герб не си дава сметка каква бомба си залага.Със закона ще дадат неограничена власт на следващия министър и един гербер няма да остане в МВнР.

23

червен партизанин

преди 12 години

стига бе,и тая хранилка ли искате да ни вземете

22

Леа

преди 12 години

Ама нестига, че са сътворили чудеса, ами се и запъват...как допуснахме толкова некомпетентност в този парламент незнам?

21

ЕДИН БЪЛГАРИН

преди 12 години

До червените *** : И да ревете и да не ревете на изборите *** ще ядете !

20

kati

преди 12 години

Hey Anonimen, samo kato ti se vidi imeto i stava iasno kolko si zle.... a za komentara ti samo moga da kaza......... kuh si i nima nadezda za teb........... ciao mishko

19

иво

преди 12 години

Определено много интелигентна физиономия на снимката.

18

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ е разработка на БСП

17

Анонимен

преди 12 години

Задача с понижена трудност къ герберите-могат ли да кажат на кой е син това охранено момче от снимката ,понастоящем депутат от ГЕРБ.Хайде от мен да мине щеги улесня-на последния директор на "Кремиковци".Хайде сега плюйте сега по комунистите

16

санитарно условие

преди 12 години

На снимката виждаме някой си Доброслав Димитров - човекът Честност - едно санитарно условие за успешно управление.

15

Kati

преди 12 години

Do zrl. - hey razkaray se ot foruma, lichi si s umstveni otkloneniia. Kolkoto i da pluesh GERB, NE SI V SASTOIANIE TI I VSICHKI ZLOBNI I DREBNI DUSHUTCI DA NAPRAVITE KAKBVOTO I DA BILO. bIAGAY V MAZETO PRI MISHOTCITE, TVOITE DRUGARI - TAM TE CHAKAT sTANISHEV, kOSTOV I NIKOLKO FESA........ BASTAAA

14

дО ГНИДАТА

преди 12 години

Грешиш,***,за всички хора с акъл си ГНИДА!!!

13

zlr.

преди 12 години

Че президента е *** - *** е,но че Гербаджиите искат просто да си поставят техните безмозъчни *** навсякъде е ФАКТ!

12

Иванчо

преди 12 години

"възможност младите да израстват по-бързо в кариерата"Те сега шегуват ли се