113

Анонимен

преди 12 години

haha ako nema *** nema da ima GERB

112

Анонимен

преди 12 години

ami zna4e ne sa Balgari , kakvo tolkova ima za ni6tene

111

НФБ

преди 12 години

нее важно само колко са *** но е важно колко са българите ***!*** това е начин на живот бит..нрав...българина краде.. не учи ..мързелува..проституира..пиянства...отидете в много от къщите и ще видите купища неизмити чинии но каката хванала цигарата и на кафе..друг да и гледа и възпитава детето друг да седне да учи с него че тя няма време от кафето и цигарата...това е *** на българина и с какво такъв българин е по различен от един ром?това савъпроси за размисъл..

110

НФБ

преди 12 години

и президента гоце трипера преспа с малолетна и какво да не го затвориха?Закона е важен и закона над всичко!в Сащ това коства главата наКлинтън и днес на ДСК шефа на МВФ!У наснямаме ни съд ни полиция ни гражданско общество!След мутризацията и чалгата следва ***!

109

БРАННИК

преди 12 години

Ми като не ви харесва що не направите нещо по въпроса, всички хранят по фирумите ***! Заколи 10 *** рани още 15 и готово, а ако те осъдат ще излезнеш след месец и половина така или иначе! Не искали децата да им растат в *** държава, ми всичко зависи от вас бре или търпиш или *** пичка лелина на всичко и тва е да се знае!

108

НФБ

преди 12 години

преди да се ожениш виж *** на булката или на млодоженика...това е истината ако са сини са от ромско потекло! Нищо лошо за ромите но всички сме равни пред законите!всяко блудство с малолетна да се наказва със затвор!Ако детето забременее още по тежко наказание....никакви обичаи има закони има морал !иначе нацията се *** в най ужасния си вид ..след мутризацията и чалгата идва ***!

107

Анонимен

преди 12 години

*** не се раждат!Те се произвеждат в инкубатори, за да опоскат нашата държава.Но са под най-яката закрила, защото са верния (срещу заплащане) електорат на ГЕРБ !

106

Анонимен

преди 12 години

От къде пък се пръкна и този Център?В България чуждите центрове, комитети и др. буклуци, никнат като гъби и все са "торба акалии"!

105

Анонимен

преди 12 години

"Кви процеси па планирате вие бе. Да не ми планирате живота сеа. Комунистите искаха да се раждаме по волята на партията. Да не сте от тех ? "Не бой се! Точно от тебе никой не иска да се размножаваш. Даже напротив.

104

До:103

преди 12 години

Баба ми е работила в детско отделение,там са вземали *** бебета преди да ги изпращат по домове за сираци.Тя ми е казвала,че в областа на таза циганчетата са сини.Всъщност думите и бяха-"задниците им са сини"

103

Георги

преди 12 години

на където и да се обърна виждам роми. В рорилните отделения е пълно с роми , всяка година раждат и били само 500000. Това дали е вярно? Вече ме е страх че децата ми ще растат в ромска държава, а те били само 6%. Излиза тогава че са много активни , след като и в села и градове хората са пропищели от набезите им

102

Анонимен

преди 12 години

Как обаче да планираме процесите, когато дори се крием от данните. Кви процеси па планирате вие бе. Да не ми планирате живота сеа. Комунистите искаха да се раждаме по волята на партията. Да не сте от тех ? И кат толкоз ва интересува колко са *** си ги бройте само тех... Нал преброяването е за всички ко ми коментирате само *** ? Уж се опитват да не всяват паника, а па само това се мъчат да правят...Страхови психози по най-различни методики.

101

Анонимен

преди 12 години

доц. Аркадиев: "цели 22% не са определили вероизповеданието си"----Просто са атеисти - отговорът е много ***. Не принадлежат към никоя религия /или част от тях не са пожелали да разкрият религ. си принадлежност публично/. В анкетите е трябвало да има и графа - атеист.

100

до 101

преди 12 години

За сведение точно при бебетата личи какъв си, но това си е медицински въпрос. Във всеки учебник по акушерство е отбелязано по какво се различават бебетата на белите хора от тези на *** още при раждането.

99

Анонимен

преди 12 години

не са посочили защото не е задължително,освен това за някои е и унизително да питат какъв си,освен това има и деца от смесени бракове,освен това помаците много от тях "страдат"от раздвоение на етническо самосъзнание,но от тия 700хил.90% са си етнически българи хайде стига простотии вече,дайте сега ще разтягаме локуми и пак ще плещим колко било страшно положението с ромите.....млъквайте вече да ви се не види

98

do 100

преди 12 години

може наистина да са малко ***, но заради помощите и другите облаги да правят шашми като да речем деца на заем. Бебетата трудно се различават и неговорят...ами ако всичко фе измама? Заради парите.

97

Анонимен

преди 12 години

Не мога да разбера защо въпросите за етнос и религия не са задължителни в анкетната карта. За тези, които не се самоопределят или не са религиозни си има съответен избор. Щото сега нямаме достоверни данни за етносите и религиите. Няма как ***, които имат по 10 деца, да намаляват! Объркана работа.

96

Хектор

преди 12 години

Има ли по-завистливо племе от БГ?-няма,по-страхливо?-няма,по-алчно?-няма,по-чалгаджийско?-няма......е тогава за какво трябва да сме примерно 10милиона????и 300 000 са ни много.

95

balar

преди 12 години

комунизма е убил желанието на хората да имат деца. преди това са имали по 5/6 че и повече, а след това по едно две и рядко три. който има прабаба или прадядо живи нека ги пита. И ПРАВЕТЕ ДЕЦА ПЪК НЕКА Е ПЪРВОБИТНО. голямо чудо. ЩОМ ТАЯ ДЪРЖАВА ИМА ЗА *** ЩЕ НАМЕРИ И ЗА НАШИТЕ.

94

Анонимен

преди 12 години

*** са 90% минимум. *** са не само чистите ***. Мангализирано ни е обществото. Простотия, алкохолизъм, разврат, чалга, ***, простащина, кражби и измами навсякъде и т.н. все неща дето приписвате на ***, пък са вече наши национални черти. Кой е *** ? Раликата е, че на нас не ни плащат тока и водата от държавата.