51

47

преди 12 години

***, колкото и да обичаш един човек, природата си иска своето!Дано да те изберат тебе само заради единия секс и да чувстваш , че за друго не ставаш.

50

Дюлгерчето

преди 12 години

Да беше казал дедото щяхме да го научим на акъл да не му бяга булчето....Куфраж трябваше да му направи между 2 дъшчици , да го върже между тях с малко бинт и да го гипсира... Гаранция щеше да стои изправен, като на младо биче....

49

Ванко

преди 12 години

Прави и чест на мацката, че е искала да се ожени по любов и заради качествен секс. Не му задигна парите на човечеца.Отишъл един много отворен дядо в публичен дом. Влязъл в стаята на избраната жрица, излегнал се на огромното легло и посочил с три пръста към нея, като не спирал да се подхилква лукаво.- Аааааа, дядо, няма да стане на твоята, не може да ме чукаш три пъти, платил си само за един.- Знам, малката, знам ще те чукам само един път, но първо си избери с кой пръст да бъде.

48

Анонимен

преди 12 години

Хю Хефнър да не е мисулманин ХА ХА ХА тяхното мъжество е такова

47

Анонимен

преди 12 години

Горе-долу по същото време и друга булка, ама тук в бг избега от олтара. И пак по същия повод - не успяла да му го намери

46

steff

преди 12 години

сега се жалва за незадоволителния секс ама стоя при него 2 години, нали?Ето това е KYPBA в истинския смисъл на думата!

45

Анонимен

преди 12 години

Седи с нещо щото я залива с пари и подаръци и не си мислете, че е останала на сухо :)То не са вибратори то не са най-различни играчки :D 2 години яко пари са се вливали в нея сега може да се пенсионира.

44

до 21

преди 12 години

е,това си е класически номер на изигран ***....но в порното има бъдеще,черните братя ще и се зарадват по всякакъв начин ;)---Ти сигурно ги познаваш отблизо?

43

Киро

преди 12 години

Аз съм на 30 и точно стази и аз ще изкарам около 2 секунди:)

42

Анонимен

преди 12 години

2 секунди с 25-годишна. А повечето от нас, когато станат на 85 години, дори няма да имат възможност да проверят колко могат да издържат с 25-годишна. Затова само мога да кажа "Къде е Хю, къде сме ние" :)

41

alex

преди 12 години

Като гледам как пишеш "дАщери" направо те съжалих и ще ти дам телефона на Хю... и без това едва ли може да има повече деца, за да продължи рода ти....

40

галактика

преди 12 години

Много е долно да се споделя толкова интимна част от живота по принцип!

39

Пешо

преди 12 години

Да, и аз това не мога да разбера - защо всички го плюят. Ако и вие имате толкова пари на тия години, с 90 годишна ли ще се хванете?? Той половината от живота си е прекарал по този начин, очевидно не е по особено сериозните връзки...

38

Анонимен

преди 12 години

Още едно доказателство,че само с пари не се живее...

37

nqkoi_si

преди 12 години

Абе толкова не можете ли да разберете, че всичко е маркетинг и имидж. Дядката много добре знае, а и всеки здравомислещ, че освен след един куп виагра тоя секс не може да прави, ако под секс се разбира изпуснат секрет от члена му при вида на гола жена... Хефнър е символ на Плейбой и ако той развенчае имиджа си и продажбите ще спаднат, а иначе бизнеса му го върти дъщеря му. От своя страна тази не иска да е поредната руса пикла потънала в забвение след брака си с дядото и си използва 10-те минути с

36

имам

преди 12 години

имам 2 дащери на 17 и на 19 години. Опредилено изглеждат добре. Някой знае ли как мога да се свържа с Хю?

35

Анонимен

преди 12 години

Със сигурност не са правили секс само веднъж и със сигурност не го правят по 2 секунди. Ако беше така, със сигурност нямаше да са заедно цели 2 години, все пак има и други богати мъже, които издържат повече от две секунди.

34

Анонимен

преди 12 години

При старчето ми е по-хубаво!!!Мога да бъда на 100% себе си отколкото при откачения му син. Освен това ми дава редовно да му стъпвам на врата и челото , което естествено го оценявам като обич от негова страна.

33

Миро

преди 12 години

Такима "връзки" трябва да се забранят със закон. Смешна работа. Тая може да му е правнучка. Тези две години сигурно е сменила доста вибратори.

32

don4o

преди 12 години

mi tq kvo iska ,idin 4as li da q klati,toi da ne e 25godishen,sqko neshtu s vremeto si ,kazvashe dqdo mi.