35

Анонимен

преди 12 години

До 25. МНОГО ТОЧНО КАЗАНО! Ти си *** пича! И аз мисля така!

34

Анонимен

преди 12 години

Нали били поставени през нощта и нямаше свидетели, да му се не види?Или въртим обстоятелствата както ни е кеф на нас?Скапаняци.

33

Анонимен

преди 12 години

НИМА СА ЗАДЪРЖАЛИ ИВАН КОСТОВ? ВРЕМЕ БЕШЕ!

32

Анонимен

преди 12 години

E,hvanaha go...qne,bez tebe 6te e sku4no v parlamenta

31

veroiatno

преди 12 години

sega razbirat 4e onia kak se kazva6e traktora go e nakaral.veroiatno s cel da destabilizira durjavata.obviniavat go v terorizam i tam po specialni zakoni sre6to durjavata i go vkarvat za 30 godini v pandiza.tova e istinata.ako stane taka mnogo mikrobi 6te revut

30

Анонимен

преди 12 години

Може и да не е той , но като го "разпитат" ще си признае!Или ще го разпитват докато си признае!

29

Това не е нарочно

преди 12 години

Костов не иска да се повдигат обвинения за взрива!Познавал, човека, той бил от ДСБ и не може да е сложил взрива.Станала някаква грешка, трябвало само да го предаде на друг човек от ДСБ, и по погрешка станал взрив.

28

Анонимен

преди 12 години

Да ееееЕЕе чесно смях смях смях немога да спръ да се смея ! Пълни глупости

27

Даниел

преди 12 години

Не го закачайте човека, пуснете го, че сега ще стане ясно, че сами са се взривили.megafon.blog.bg/politika/2011/07/27/schadenfreude-to-na-bylgarina-i-otnetite-licenzi-na-lukoil.791192

26

До : Momchil

преди 12 години

Да ама я виж офисите та герб! Ами то, кой колкото откраднал такива и офисите му.

25

Не им вярвам !

преди 12 години

Клошарите - новите мутри на България :) Този 20 дена джаса с едни и същи дрешки :) При това с дрехите, които е поставял взрива :) Голем смех !!!Напоследък все клошари хващат, а мутраците си джиткат из София :) Важното е *** да мучат доволно по селските кръчми и да вЕрват, че някой ги "оправя" :)

24

Анонимен

преди 12 години

Сега ще има писма от ареста - "Какво става? Нали Р Овч обеща да помогне?!"

23

Анонимен

преди 12 години

ДАНС и ГДБОП са замразили, но не и прекратили разработка за източени огромни суми от Държавна агенция Държавен резерв и военновременни запаси с кодово наименование Другари, в която основно действащо лице е медийният магнат и депутат от ДПС Делян Пеевски. За това информираха от РЗС в съобщение до медиите. Пеевски е бивш зам.-министър на Минитерството за държавната политика при бедствия и аварии, под чийто контрол по време на тройната коалиция беше Държавният резерв за военновременни запаси.Според информацията разработката е с рег. 65/15.01.2009г. и се води в ДАНС и в нея попада името на бившия шеф на резерва Николай Боршуков.Според съобщението от разработката става ясно откъде са значима част от незаконно присвоените средства, препрани чрез медийната групировка на Пеевски, която включва десетки сайтове и вестници, две телевизии и 80% от разпространителските дружества.Според РЗС има сериозни основания да се счита, че чрез разработки на ДАНС медийната империя Пеевски-Кръстева е поставена под контрол и изпълнява политическите поръчки на управляващите. От партията алармират, че сме свидетели на опасна симбиоза между специалните служби, политически партии и държавни финанси, посредством която се манипулира общественото мнение.От РЗС обявяват, че партията започва серия от парламентарни питания, първата част от които са:- Какъв е произходът на парите на Делян Пеевски и майка му Ирена Кръстева?- Притежава ли Пеевски незаконно марки на издания?- Законно ли е спечелил конкурсите за честоти за мултиплекси?- Защо на Пеевски и майка му Ирена Кръстева не е правена ревизия като физически лица, въпреки многобройните сигнали в НАП?- Каква част от фирмите, с които работи Държавният резерв, са свързани с Пеевски и майка му директно или чрез подставени лица?- Колко от разработките в ДАНС за Пеевски са прекратени и с какви мотиви?- Има ли разработки на ДАНС за връзки на официалния собственик на най-тиражния вестник в медийната империя на Пеевски с наркотрафика и проституцията?В заключение от РЗС посочват, че ако държавата продължи гузно да мълчи, народните представители от партията не само ще зададат серия от парламентарни въпроси, но и ще предприемат конкретни действия спрямо бездействието на компетентните институции.Припомняме, че Делян Пеевски се оказа единственият депутат от ДПС, който не се подписа под вота на недоверие срещу правителството, поискан именно от партията на Доган заради провала на управлението в сферата на сигурността. От 2009 г. насам медиите на Пеевски играят ролята на пропагандна машина на правителството на Бойко Борисов. Преди това те играеха подобна роля при управлението на тройната коалиция.

22

Анонимен

преди 12 години

17 - Че ти не знаеш ли защо е полицията:)) Да РАЗКРИВА и ПРЕДОТВРАТЯВА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ:)))) Точно полицията ме интересува как действа! *** нещо герберската полиция май само на снимки, като манекените от Цонев, го кара:))

21

Анонимен

преди 12 години

КОСТОВ ДОБРЕ ГО ОПЛЮ ДРУГАРЯ БОРИСОВ.И ОТ РЗС НЕ МУ ЦЕПИХА БАСМА.

20

Анонимен

преди 12 години

Пак ни взеха за мезе ....аман бе ...

19

Анонимен

преди 12 години

Аре върлите гейберисти...даже и вие ли зехте а се съмнявате у всевишний Цвъцко че млъкнахте и не оспорвате съмненията на простолюдието. Само един са обади *** той критично ***

18

ннс

преди 12 години

кой го е поръчал кажете,в случая какво значение толкова има кой го е направил,пак отчитане на дейности..

17

Анонимен

преди 12 години

АЙДЕ НЕКА ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ПОЛИЦИЯТА.КОЙ СЛОЖИ ВЗРИВА ПРЕД ГАЛЕРИЯ ТОЧНО В ДЕНЯ В КОЙТО СЕ ОБЯВЯВАХА РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ СРС-ТАТА ЗА ИСТИНОСТТА НА ЗАПИСИТЕ С БОРИСОВ.ТОЙ НАРОДА МОЖЕ ДА Е НАИВЕН МНОГО АМА ЕДНА ЧАСТ ВСЕ ОЩЕ МОЖЕ ДА МИСЛИ С ГЛАВАТА СИ.

16

rumen221

преди 12 години

Приятели,- не е важно кой е запалил фитила... на взрива...ВАЖНО Е КОЙ ГО Е ПОРЪЧАЛ...!!!