189

Амер

преди 12 години

Стига с това ГЕРБ , СДС И БКП !!!! Всичко е Комунист , а зад този цирк се крие нова контрабанда с горива !!! Помислете , кои ще се нагушкат !!!! Очаквайте , докато се " реши " проблема да се прекарат няколко стотици хил. тона безакцизни горива !!! БКП не умира , само палячовците се подменят !!! Приятна вечер ,и пийте по едно студено за здраве. Благодаря !

188

Анонимен

преди 12 години

Тия двамата от СК, се наакаха от кеф, от русофобският акт на ГЕРБ. Сигурно временно управляващия България - американски посланник, ще ги награди със снимка пред американското знаме, за проявено усърдие в русофобската и америкофилската им дейност!

187

Анонимен

преди 12 години

Вчера след тежко и продължително боледуване , окончателно си отиде - Синята Идея Тези които бяха дали гласовете си на изборите за сините,а ще получат за спомен ...червени прашки ,дълбоки шалвари , някоя и друга флашка от Трактора и едно голямо и от сърце АБВГЗ.АМИН

186

Ю2

преди 12 години

Ето вижте в България колко са много като норвежецът Андерс Брейвик- интелигентен, учен, и умен: но-о с объркано съзнание, (при нашите условия казваме: комунист! )

185

Андро

преди 12 години

Всички плювни по ГЕРБ са безпочвени.ГЕРБ бяха избрани с огромно мнозинство.Останалите партии влязоха нлагодарение на ниския процент за влизане в Парламента....

184

Вальо

преди 12 години

Много ги разбират от СДС бе.Хаха, тези палячовци начело с Костов вместо да плямпат да си траят защото стават смешни вече.Оставете ГЕРБ на мира..

183

мунчо

преди 12 години

хора не знаете какъв си го слагама в гащите

182

Анонимен

преди 12 години

Фидосова да обясни защо Костов и М. Димитров подкрепиха правителствените мерки с/у монополистите, а Сергей по комунистияески обичай почна точно както правеше тя вчера да съчинява интриги и лъжи, вместо да подкрепи отнемането на лиценза.Каде е "новата тройна коалиция" др. Фидосова? Въпросът се отнася и към Бойко Борисов. Днес имаме пак нова" тройна коалиция: Сини, Герб и Атака. И. Ф. и Б. Б. да си поблъскат главите в/у този сложен казус. Дали имат акъл да го проумнеят :-))

181

Анонимен

преди 12 години

Защото при СК всички мутри станаха бизнесмени и жителът на факултето да не се прави на чукнат как извади ужким държавата от фалита на чебурашката жан,а легализира всичко живо.другаря без трудовата книжка няма нужда да го коментираме-той си реве за курило,*** и всичките му придворни,завърващи на -Ан,-Юн и всички гласоподаватели-туристи са си за затвора.Е,с кой да си партнира?

180

Волф-до 175

преди 12 години

За разлика от теб,мишле анонимно,имам достатъчен приток на кръв към мозъка,което ми помага да постигам това,към което се стремя.Помага ми и да поназнайвам неща,които нито им е мястото тук,нито хора като теб са подходяща партия за коментар.бъди жив и здрав,и все така анонимен(хора като теб умииират да са анонимни...)!

179

Анонимен

преди 12 години

Рапона беше боцнат на този отговорен пост от ДС - за да разцепи сините...*)))Опитите са му доста прозрачни...защото си е *** селски хиртец - мутра...Защо Борисов не избра да си партнира със СК, а предпочете "Атака"?

178

Анонимен

преди 12 години

Никога не бих гласувал за подобна *** като мутренския ГЕРБ !

177

Анонимен

преди 12 години

В България,да решаваш съдбата на нацията е предостатъчно да си биологично жив представител на вида Homo sapiens. Това значи, че всеки напълно неграмотен алкохолизиран и безимотен Homo sapiens, препитаващ се от кражби има точно толкова тежест, колкото всеки образован и отговорен човек, който разбира за какво гласува, плаща данъци и храни семейство. Ако напълно неграмотните алкохолизирани и безимотни Homo sapiens, препитаващи се от кражби са 2 броя, а образованият и отговорен човек, който разбира за какво гласува, плаща данъци и дава хляб на други хора 1 брой, то при демокрация първите двама избират как да живеят всичките трима.

176

Анонимен

преди 12 години

ПРЕДИЗБОРНИТЕ ШМЕНТИ - КАПЕЛИ НА МУТРИТЕ!

175

Анонимен

преди 12 години

Дянков пак щял да се среща с шефове от "Лукойл" за да им продаде стикери с надпис: "Спонсор на МВР!"

174

7

преди 12 години

Тъпите простаци,които пишат по форумите в защита на Боко тиквата с правописни грешки са направо смешни.Милиционерската мутра-Боко с мутренско минало,същият който носеше цукалото на Тодор Живков и го има за свои кумир се оказа голям демократ!Докато ние ходехме по митингите и правехме демокрацията в страната те крадяха колите на хората,а пък сега станаха демократи.България трябва да се освободи час по-скоро от простите бокови мутри,за да тръгне по нов европейски път и просперитет

173

Анонимен

преди 12 години

Тези, които са твърде умни да се занимават с политика, са наказани с това да бъдат управлявани от по-глупавите.Платон

172

до 172

преди 12 години

Поради обилното оросяване на някои други твои органи, има недостатъчен приток на кръв в мозъка ти, затова и се стига до недостиг на кислород, та от там са злобата и скодоумието ти Още повече когато това състояние е постоянно ей, до къде се стиганямаш мисъл,всичко ти е блокирало - сиреч,нямаш никакво развитие.

171

Анонимен

преди 12 години

Забелязал съм,че винаги слабия,ограничен,некадърен индивид е злобен и говори с омраза към силния и умен човек. А историята е доказала,че българина не харесва умните,напористите и преуспяващите,като например Иван Костов,Мартин Димитров и някои други изтъкнати умни и кадърни политици,икономисти и въобще професионалисти.Тази омраза са ни я насадили комунистите,които през 1944 година избиха интелегенцията на България,за да могат простаците,некадърниците и ограничените хора с партиен билет да са в управлението на държавата.А простичкия народец - лесно се манипулира,докатo интелегенцията преценява кой е добър политик и възможностите му да спаси държавата от мафия,корупция и некадърни управници.

170

Анонимен

преди 12 години

И как костоф го направи,запитал ли си се?еи така,защото е много добър?Дрън-дрън.Как го направи?