146

Мими

преди 12 години

"Не давайте светинята на псетата, и не хвърляйте бисера пред свинете, за да не го стъпчат с краката си, и като се обърнат, да ви разкъсат" (Мат. 7:6).

145

тодор0526

преди 12 години

мими дайси разичката

144

до 143

преди 12 години

Сам си го направи и никой не ти е виновен. Много добре знаеше как ще реагирам, но реши да пуснеш в ход интригата. Манията ти за величие ще те погуби. Самозабравяш се.Сега и да построиш този грозен стадион, няма да е благословен.Заради такива като ТЕБ, държавата няма да се оправи никога.

143

Хо

преди 12 години

Красиви макар и все още само на картинки Вие убихте хубавата идея още в зародиш с мрачните си критики?! С тази негативна нагласа ще си останем вечно една голяма черна дупка.....

142

..........

преди 12 години

ТО ЩЕ ВИ ДРУСНЕ ЕДНО ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ ДА ВИ ЗАТИСНИ АЛЧНИТЕ ПРОСТИ ТИКВИ ЗА ВЪЗМЕЗДИЕ................НЕЩАСТНИ КЛЕПТОМАНИ

141

сф

преди 12 години

За чий им е д аправят стадион във Враждебна и да прелитат и бучат самолети изодгоре???!!! Що не в Манастирски Ливади например а Враждебна на шп..а си лелина???!!! И какво му е на националния стадион та друг да правят, да го дадат на Чорни ли искат??? Говежда му работа.

140

!?!?!

преди 12 години

Манталитета на ритнитопковците! Стадиони! Няма лошо, но ако са достъпни за всеки желаещ, срещу 1 евро на час, като в Германия - може, ама не е така. Без конкурс, без обсъждане, щом е рекло наш`то момче с става! Арогантност невиждна!Инфраструктурат н страната е в окаяно състояние - пътна мрежа, водопроводи, битови отпадъци, квартали и цели селища без кавализация!За това не се говори! Икономиката - умря - само услуги и алъш-вериш с вносни стоки!Като ще харчат НАШИ пари, лесно им е!

139

Мими

преди 12 години

Идеята ми съм я обсъждала устно и е част от съвсем различен замисъл от съвсем различен проект. Обаче хората, които са я ЧУЛИ , са я намерили за интересна и са решили да си я краднат като я реализират по най-комерсиалния и некадърен начин.Да са живи и здрави и най-вече оня с големите уши като на Малкия Мук.Поздравявам момчетата със звукозаписната техника с кючек "Зелена салата".

138

до Мими

преди 12 години

Какво се възмущаваш тук във форума??? Търси си правата другаде....кратка консултация с адвокат и той ще ти каже какво можеш да направиш

137

анонимен

преди 12 години

Върнете РОЗАТА на мими

136

Едва ли...

преди 12 години

Всичко до което се е докоснал Стоичков - след като престана да бъде футболист- се оказа химера....Така ще е и този път. Това е едно алчно, неблагодарно и просто същество, с големи претенции, прикриващи чувството му за малоценност.

135

Венелин

преди 12 години

Кой ги е излъгал, че това прилича на роза?!Това прилича на копче от кюлоти...

134

До 127

преди 12 години

Браво.

133

123

преди 12 години

А кой ще плаща,Ицага?Тоя нещастен и глупав народ сам се докара до просяшка тояга.

132

sea

преди 12 години

Идеята да строите стадиони е страхотна,ама може ли вместо 2 в София,да е 1.Пък другия да е във Варна,че оня мушмурок Кирчо събори стадион "Варна" и нищо повече не направи.Пък срамота такъв голям град да няма един приличен стадион.

131

Бейлис

преди 12 години

Na bulgarskia seliak ne mu triabvat stadioni, a mesta za boeve... toia stadion sled purvia mach e totalno razbit !

130

Анонимен

преди 12 години

МИМИ,обърни се моля те към психолог.

129

Мими

преди 12 години

Кво ми цъкаш пръсти надолу?Той Господ отгоре знае и вижда всичко , мислиш че като лъжеш хората ще излъжеш и него ли?Що ти трябваше да си присвояваш РОЗАТА ми, от алчност а ?Другите неща малко ли ти бяха?Искаш да станеш велик грандоман а ?

128

Мими

преди 12 години

Пак повтарям, РОЗАТА е моя идея за зала, която да се построи някъде по морето. Идеята ми хрумна преди две години във връзка с Евровизия, когато съобщиха , че сме нямали зала. Къв Стоичков кви 5 лева???????Това че българските клептомани по форумите където съм писала , са хванали зрънцето си е техен ГРЯХ! Не си давам РОЗАТА за стадион още повече в София!!!!!!!!! Чу ли Мутрев?

127

А сега де

преди 12 години

Христо Стоичков доведe в София испански архитекти, които представиха вече изработени (!) проекти за 3 стадиона в България, на стойност 450 млн. евро. На представянето присъстваха премиерът Борисов, министрите на спорта Нейков и на строителството Плевнелиев. И, както можеше да се очаква, Бойко обеща правителството да подкрепи проектите. Е, как така? Не трябва ли конкурс, ако държавата ще строи стадиони? Ама понеже Стоичков приятел, довел най-добрите, ще подкрепим. Това правителство съвсем го удари през просото. Навремето настъпи рев, че правителството на Симеон подписа договор за магистрала Тракия с португалско-български консорциум, с 49% българско държавно участие. Било далавера, били приятели на царя, било скъпо и т. н. Държавата въобще нямаше да инвестира пари в онова строителство. Ангажиментът й беше да гарантира възвръщането на инвестицията, ако няма достатъчно приходи от магистралата. И това беше оценено като корупция. Сега - мълчание. Борисов се самозабрави от пълната безкритичност на медиите. Кой ще възвръща инвестицията от тия стадиони? Защо държавата ще ги подкрепя? И тия архитекти, дето ги води Стоичков, на кого са приятели? Цената на тия три стадиона ще надхвърли милиард лева със сигурност. За това ли ще разпределя бюджета премиерът? Това ли е първата нужда на България? Бойко, докато беше още кмет, заедно с главния архитект на София Диков обяви, че ще местят националния стадион Васил Левски. Стадион току що ремонтиран, стадион, който не може да се напълни и на международни мачове. Само на някой рок концерт веднъж годишно. И тия благодетели щели да го местят. Да ни вземат парите и с тях да построят нов. В центъра пречел, ставали задръствания при мачове. А не е ли по-близо до ума да оправят транспорта, вместо да местят стадиона? За какво е целият зор на Стоичков и на Борисов да строят стадиони? Близо е до ума, че при такива обекти се дават комисиони на посредници, на хора, които са уредили сделките и от архитекти, и от инвеститори. Хеле пък как приятелски строителни фирми ще имат работа за 5 години и ще дават на свой ред отбив по сметките на благодетелите си. Това е цялата работа със стадионите. Те и сега съществуващите не могат да се напълнят на нито един мач от вътрешното първенство, а тия щели да ни строят още 3 стадиона. И се пишат големи благодетели на народа. А защо не могат да се напълнят стадионите, е очевидно - пак същия приятелски кръг на сикаджии и прочее собственици на футболни клубове, са превърнали първенствата в черно тото и нагласени мачове. И наглеците ще ни изпразват джобовете с нови стадиони и ще искат да им благодарим.