80

до 36

преди 12 години

да, нека да го изтрием и да забравим за него.после историята сама ще се повтори както знаем, че става.много по-сложно е от това.

79

Анонимен

преди 12 години

ако имаш на масата 5-6 вида вкусни ястия и доиде келнера и ти ги изсипе в една копаня--какво се получава?помия.те това е мултикултуризма.аз *** му да е.. на коя кривонос келнер.

78

Сивушко

преди 12 години

Но по важният аспект на проблематиката-мултикултурализъм е, че главните му подбудители са по същество мултикултурни нации. Те не са компактни народи. И точно тук е проблемът. Мултикултурализмът ерозира компактният народ, който и да е той. А изглежда точно това е целта. Чрез ерозията да се промени политическата структура и подчини нацията към изграждащото се ново световно управление.Всяко действие поражда противодействие. Чрез сила обаче това противодейстие се забавя, но пък натрупва. И ето..

77

Сивушко

преди 12 години

Въпреки, че ще прозвучи досадно, но вината е в ония строители на новия световен ред, които се разпореждат безцеремонно. Ето пример: Франция, Германия и Италия говорят, че мултикултурализмът е пропаднал. Значи, че той се е провеждал умишлено. Значи, че всички войни през последните години са били с предсказуем мултикултурен край. На оная огромна бежанска вълна към Европа, която обаче примесена със световна икономическа криза удвоява раздразнението на на родите домакини.

76

Анонимен

преди 12 години

Българските мюсюлмани не са имигранти, заселили се тук в последните 30 години. Те съжителстват мирно със сънародниците си от векове и макар да имат различна религия, това никога не е било предпоставка за разделение. Напротив, разделението се създава изкуствено по времето на социализма по политически причини и продължава да се поддържа и днес по същите.

75

клеопатра

преди 12 години

От провалената политика на интеграция на "навлеците" от Африка и Азия някои са се възползвали успешно, за да качат рейтинга на лявото правителство на Норвегия. Кои ли са тези хорица ???

74

Галя

преди 12 години

"Истински ариец" бил. И сега всички ще кажат - Ауу - това са арийците - само пропагандират омраза и избиват хора. Арийците не са непременно с руса коса и сини очи - това са белези на нордическата раса. "Ариец" означава благороден човек, а не някой, който хваща автомата и избива невинни хора. Просто нацистите създадоха лошо име на великата арийска раса.

73

бурки

преди 12 години

Били ли сте някога в Осло? Та там бял човек не се вижда и е пълно със бурки и пакистанци - *** с по 5 деца и подобни от цял свят! Не го оправдам за убииствата, но наистина им е писнало и като Брейвик мислят голяма част от скандинавците! Като искат да си пазят културита и религиите и да ходят като призраци по улиците, да си стоят там където са или да се интегрират!

72

Daniel

преди 12 години

Edinstveniqt pe4eliv6 ot religioznite voini tova e 666.Tova i misilmanite go znaqt i hristiqnite go znaqt i vsi4ki go znaqt.Koi ste vie da kazvate koi kade da jivee i kakva religiq da ispovqdva.Toq atentator e smel 4ovek.Vse pak se iska golqma smelost,no da ubiva6 za ne4ii 4ujdi izmislici teq bili misilmani.Neka da kaje nqkoi Misulmanite kakvo lo6o sa napravili na nqkoi ili hristiqnite.ISKAM DA KAJA NA MOITE BRATQ DA NE SE STRAHUVAT.

71

до 70

преди 12 години

Че кой им пречи на мюсюлманите да се присъединят към някоя партия? В партия не "вземат". Отива се там защото имаш определени възгледи и искаш да подкрепиш някаква политика. Само че мюсюлманите да са показали че подкрепят нещо освен това да са "различни"? Да са "отделни"? Кой насажда разделението, а? Или на някои им е вградено? Когато се говори за "интеграция" и "мултикултурно общество" изказва ли се някой от онези интегрираните или мултикултурните?

70

1

преди 12 години

до69,дай тогава в Испания да убият 76българи понеже Испания е за испанците,колко си нещастен,такива като тебе правят тези масови убийства.

69

Бай Тошо

преди 12 години

Трябва висичка партии да вземат в редиците си повече български мюсюлмани.Не взимането на действия и простото чакане ни даде две абсолютно измислени партии - Атака и ДПС, които не зещитават ничии интереси освен своите.

68

БАЧКАТОР

преди 12 години

Човекът си е прав за себе си. Норвегия е за норвежците, арабите и африканците си имат държави да си стоят там. Ако всяка жаба си знае гьола такива убийства няма да има. Исляма няма място в Европа.

67

явр

преди 12 години

Първо защо въобще трябва да има имиграция на чужденци и после да се реве, че нямали "интеграция".Днешните европейци са нищо повече от изпедерастени загубеняци.

66

евет

преди 12 години

Страх и паника за българските либерасти и толерасти!А АТАКА ще я има и ще расте докато има "демокрация" и еврофилия!

65

Анонимен

преди 12 години

Много хубаво есе. Всичко е вярно, само че извода какъв е - вън от България всеки който има акъл и не му се занимава с подкупване и нахъсване на ***.

64

pravda

преди 12 години

Do 51.....6to za gluposti ,koi e oti6al taka na gotovo v podredenite darjavi,az pone ne poznavam takiva ,a sam ve4e 15 god. izvan BG,po pri4ini znae6ti se ot vsi4ki.Ili vav va6e selo taka se govori i ti ot tam nikade ne si izlizal i ni6to ne si vidial.Samo rabota i to zdrava rabota v 4ujbina,a ti si sigurno niakoi marzel.Nikoi ne e tragnal da si izostavia rodinata,ada OCELEE<TOI I BLIZKITE MU,ako me razbra.

63

Обвинител

преди 12 години

Бих добавил, че държавата въоръжи Брейвик с най-модерно оръжие, политиците съвместно с медийте го насъскаха, а на него му остана само да натисне спусъка..., срещу невинните хора !

62

гурбетчия

преди 12 години

Психолозите са прави ! Дори мога да добавя ,че когато човек дълго време злобее и замисля отмъщения за хора с които дори няма нищо общо и дразги, откача и накрая прави пакости на близките си ! Е този човек злобеел срещу мюсулманите ,сякаш са му бръкнали в г.... ?! Имах съсед ,който много мразеше сегашните турци заради робството ,голям кръчмарски патриот беше ,все колеше и бесеше турците на думи , а боя го отнасяше баща му , биеше често баща си ! Злобарите са болни хора !

61

Варна

преди 12 години

:) Поредната платена статия :)Никой не можете да заблудите освен себе си :) и някой друг неграмотен *** или " заблуден турчин" :)Като толкова ги харесвате поканете ги да живеят у вас :)