10

Анонимен

преди 12 години

be te decata i prez vakanciqta we se zatvorqt v kawi , 4e v bulgaristan e palno s mrawoqdi. zatvorete marwoqdite a ne decata

9

Анонимен

преди 12 години

na pooinicite ne dalacite ami cqlata karantiq na pihtiq. mast i mast i mast

8

Sarcastic.Grin

преди 12 години

Пак типичните коментари! Вместо разумни мнения се почва с негодуванието - какво правел в 23:30 навън,да не е обирал мазета,къде са му родителите и др. Всяка жертва на престъпление в България се изкарва, че с нещо е провокирала агресията.Спомням си как преди 15г. съм играл пред блока до 12ч вечерта и всичко е нормално и как съм ходил спокойно в САЩ по улицата в 3ч през нощта до магазина.Истината е,че произвола в държавата е довел до чувство на безнаказаност и всеки може да пострада по всяко време

7

Тин-тири-мин-тири

преди 12 години

Да ви кажа преди 10г. на тази същата улица някъде към 18ч. вървим с приятел към кафене и минаваме покрай групичка от 10ч. След като ги подминахме тръгнаха след нас и ни спряха, като започнаха да ни обвиняват че сме напердашили някакво дете по-малко от нас. Ние естествено не знаем за какво става въпрос но въпреки това отнесохме по някой тупаник. Хора дали е 11 вечерта или преди обяд, срещнеш ли грешния човек в грешното време става така. Друг е въпроса, че по-това време трябва да си е у дома!

6

до една майка

преди 12 години

Много си права, а уж имат вечерен час 23 ч през лятото и 22 ч през зимата. Кой следи за това? Има ли глобени родители?

5

една майка

преди 12 години

Какво прави малолетен в 23,45 ч на вън?Ако хванат моето непълнолетно злато сигурно ще ми вземат парите.Къде са били родителите в този късен час -за детето?

4

Ставри

преди 12 години

А какво прави това непълнолетно момче в 23 часа по улиците? Къде са родителите му? Или каквото си е търсило, го е намерило. Ама кой плаща за операцията, пак ние - честните данъкоплатци.

3

25

преди 12 години

може да е *** и да е крал мазите верно!!!ама те не пишат етноса...а би трябвало

2

Анонимен

преди 12 години

Да не са го хванали да тараши мазета някъде към 23,45 ч ?

1

сиса

преди 12 години

Аман от тези тийнейджъри. Да си е стояло вкъщи.