19

строител

преди 12 години

Какво пречи на педиатрията да я довършат.Бетонът има свойството да става по-твърд с всяка изминала година.

18

несофиянец

преди 12 години

Според прослувутата "здравна карта" в София болничните заведение са около 2 пъти над норамлото. Официално казаха, че няма да закриват болници в София. Явно ще ликвидират само тези в провинцията. Така се разбира равния достъп до медицинско обслужване...

17

Филчефф $ 5 %

преди 12 години

Дикофф, колко струваш?! Скоро ще се задавиш.........

16

Анонимен

преди 12 години

Важното е да се строи. Ако трябва всичко ще събориме , ново ще построиме.Знаете ли колко добре се печели ?!

15

Цветелина

преди 12 години

Проектът е страхотен! Ще бъде наистина от полза за всички - пациенти, лекари, близки на пациенти и т.н.!!! :)

14

Антония

преди 12 години

Много ме радва факта, че са помислили и за паркинги, защото това наистина е проблем в района. Проблем, който съвсем скоро ще намери своето решение и ще бъдем улеснени, и ние студентите във ВМА, и персонала, и пациентите, заедно с техните близки!

13

Маргарита

преди 12 години

Страхотно звучи - местност "Медицински комплекс"!!! Ще помогне много за улесняване на пациентите с тази концентрираност на болници в района!

12

Misi

преди 12 години

До "НФБ"! Колко точно ти е трудно да мислиш? Нали ако сградите бяха построени както трябва (имам пред вид ефективно), нямаше да ги събарят, а щяха да ги достроят! Това е единственото правителство, което ЯВНО не пере пари. Но защо да мислиш, когато явно не ти се отдава!

11

Анонимен

преди 12 години

Поздравления! Обслужването на пациенти в България ще повиши стандарта си!

10

ves666

преди 12 години

kak niama da se stroiat bolnici v sofia tam samo bastyni ostanaha kadeto jiveiat ot naemi kato leshoiadi,kade sa bolnicite v drygite gradove prilichali na koptori ,ne spete a se borete nacionalsocialisticheska partia napravete i boklycite izgonete .

9

Анонимен

преди 12 години

добре,де,ама да са поне за трансплантации на органи, за стволови клетки...ей такива неща. не да си пращаме децата в израел или авфганистан,и то, ако съберем някак си дарения. а до като се строят болниците,да се обучават лекари за тези операции.

8

NA

преди 12 години

Защо да не строят винаги има нужда от това.

7

Анонимен

преди 12 години

За това ли са затворили някои болници в провинцията?!

6

NIE OT BSP

преди 12 години

PATI6TA NE 6TEM BOLNICI NE 6TEM MUZEI NE 6TEM ISKAME SERGEI DA NI DARZI A IANE DA NI E....E

5

Попов

преди 12 години

Няма угодия, а народе? :)

4

Анонимен

преди 12 години

И кой ще работи в тях Те лекари не останаха .Всички избягаха .Или ББ и ЦЦ ще са дежурни в тях

3

Мнение

преди 12 години

И защо трябва да се строят нови 3 и то в София? Малко ли са болниците в София? Затварят се болници по страната, за да се строят тук ли? Е..си логиката! Нямам думи.

2

НФБ

преди 12 години

ще се съборят изградените сгради и ще се построят нови на тяхно място!!!това се нарича пране на пари!При построени здания вместо да се довършат те ще се съборят1ето къде отиват парите на данъкоплатеца когато има герберска мисъл!Не търсете логика в този акт на г-жа фандъкова!

1

Анонимен

преди 12 години

Аз пък се надявах да подобрят живота на българите, от там и здравето им. Но явно ще продължад да разболяват хората с тормоз, унижаване, лоша и скъпа храна, простуди, от скъпо отопление, та за това им трябват болници, за да изтъркалят клиничните пътеки, усвоят едни пари.