65

електорат

преди 12 години

А нашият цар като беше на власт го накараха на летището във Виена да си свали цървулите!!!!

64

респект

преди 12 години

Браво , така се показва суверенитет на една държава и се кара другата да я уважава. Вече разбрах защо чехите си запазиха енергетиката , а взеха и нашата и сега си товарят всеки месец камиона с пари и си го карат в Чехия.

63

СКЕУГ

преди 12 години

Кога българия ще има Президент, като него? - дали ще сме живи да видим ...?ПРЕДЛАГАМ ДА СЕ ПРИСЪЕДИНИМ към Чехия, нещо като провинция, без Праламент и самостоятелно управление - залагам си едногодишния доход, че ще сме много по-добре от сега !

62

Умерен

преди 12 години

Правилата са за всички......това деде се мисли за нещо изключително....знам кой е, но се излага

61

Анонимен

преди 12 години

Какво искате от държава създадена от каторжници бандити,пирати и ***,преди 150г.

60

Анонимен

преди 12 години

Голямо неуважение е това държавен глава да бъде третиран като престъпник или терорист и като имате в предвит,че те са го поканили ,браво на този достоен мъж!!!

59

мноу важну

преди 12 години

комплексиран източноевропеец...ние сме същите...

58

Анонимен

преди 12 години

Случката е позор за Австралия. След като са поканили гост, ми да го бяха посрещнали подобаващо. Някакъв ***-полицай ще ми взема отношение относно визитата на чужд държавен глава. Сега цяла Европа трябва да започне единно да кара всички австралийци да танцуват нещо избрано от местния полицай, докато минават през металдетекторите. Ако започнем с посланниците - още по-добре.

57

bg

преди 12 години

Kralicata,4arls,maimun Obam,Merkel,Bludnicata,i te li minavat prez detektori?Sus sigurnost.Ohranata e bezkompromisna.Ama dali e taka?

56

bg

преди 12 години

Bravo na Vaclav Klaus!

55

Швейк

преди 12 години

ще ми се и нашите да изглеждат така достолепно и самоуверено. но те никога не намират начин да го правят. дори да направят подобно нещо ще изглеждат ***. естествено че е прав. какви са тези полицейски простотии. ако на един президент не може да се вярва за какво говорим... да си заврат метало-детекторите в рунтавите ***... ***, обърнаха света на лудница с проверки и видео наблюдение.

54

Анонимен

преди 12 години

Прав е разбира се !Това е ВИП персона,която навсякъде включително и на летището минава през специален коридор.А охраната след като е елементарен и е отговорил че не го интересува кой е този да духа супата!Това е излагация за техният парламент а не за Влацлав Клаус!

53

4oko

преди 12 години

Вацлав, трябваше и да се изпикаеш на охраната в устата преди да си тръгнеш!

52

Томас

преди 12 години

12becherovkaявно си пропуснал/а изобличителните изявления на чешкия президент към световната изродска клика - именно за това е следен под лупа навсякъде - бил взел една химикалка??? Вие нормални ли сте - други президенти са вземали много повече - но те мълчат и изпълняват - за това за тях не се говори.

51

Томас

преди 12 години

8Това, че световните *** се опитват да накарат, хората да си мислят, че сигурността трябва да е на първо място и самите хора да искат все повече контрол над себе си, не значи, че това е правилно. Президента на чехия е един от малкото, които им казва нещата право в очите на *** от новия световен ред.

50

malart

преди 12 години

Достойна постъпка на достоен мъж! Нашите щяха да минат, защото гледат да се не изложат пред чужденците. какво да правиш - комплекси яки тресат нашите политически бай ***.

49

Томас

преди 12 години

Много хубаво е направил- чешкия президент е един от малкото, който казва на световните *** нещата в очите. Вероятно има някакво вредно въздействие тоя детектор - кой знае.

48

mi5

преди 12 години

Държавен глава на Австралия е ... английската кралица, толкова за аборигените. А иначе отказът на президента да мине на металдетектор е вероятно, защото ще звънне, което може да се дължи и на подарък от Цв.Цв.

47

koko

преди 12 години

КАТО Е ПРЕЗИДЕНТ ДА НЕ Е С ДВА ЧИФТА ТОПКИ.ЕГА ТИ КАПРИЗА.ДНЕС ПРЕЗИДЕНТ УТРЕ НЕ.

46

zzz

преди 12 години

До 45! Възпитанието има и обратна страна на медала! Вацлав Клаус е по покана. След, като си поканил някого( и то, не кого, да е) , нормално е и домакините, да проявят разбиране! А относно, определението: капризно старче, ако в България имаше, повече "капризни старчета", като Клаус, нямаше да сме на това ниво!