217

tapa statiyq

преди 12 години

"Отказаха да станат част от Европейския съюз, въпреки че правителството настояваше за членство. "Ebati tapiya *** e toya aleksandar tomov. Norvegiya dva pati e bila othvralyana za 4enstvo ot ES barabar s Islandia i Velikobritaniya (veto ot strana na Franciq). Pri tretiya opit, Norvegia i Islandia prosto se otkazvat, De Gol pada ot vlast vav Franciya i vliza samo Velikobritaniya.

216

Анонимен

преди 12 години

NYAMA ISLYAM NYAMA TERORIZUM

215

malteser

преди 12 години

*** с тази откачалка е, че сега всеки вик срещу ислямизацията ще се третира едва ли не като подкрепа за лудия екстемист. Аз лично имам положително отношение към възраждането на рицарските ценности, но те са да помагаш на бедните, да защитаваш слабите и т.н., а не да избиваш невинни (при това от твоите) за да привлечеш общественото внимание. За тамплиерите има противоречиви отзиви, но този ку-ку тотално удря по името им. Смятам, че на ислямизацията на Европа трябва да се дава цивилизован отпор

214

до 111

преди 12 години

Това са глупави конспирации.Интернет от самото си начало се е , и ще се следи.Естествено, когато има нужда.Тебе какво те брига този факт ? Освен ,ако не си долна ***.

213

Анонимен

преди 12 години

"Дали наистина членството му в общоевропейска организация, готова да установи нов ред в Европа, започвайки от прогонването на всички мюсюлмани, е просто плод на мрачното му въображение?" - по-скоро ДА. Едва ли има сила на света която да прогони 50 милиона мюсулмани - тук те имат повече прави и удобства и се гледат като писани яйца.. по-скоро християните ще се ислямизират!

212

Mickey

преди 12 години

Do 204"ПИТАМ СЕ - КАКВА ЛИ ЩЕШЕ ДА МУ Е ПРИСАДАТА, АКО БЕШЕ ЗАСТРЕЛЯЛ ДЕЦАТА НА МИНИСТРИТЕ ИМ ???"Mи квато ще е и сега! Явно никога не бил в Бяла Държава(пък камо ли в Скандинавия:))!Разходи се -виж! И тогава форумните фуражки няма да могат да те водят за носа!

211

рико

преди 12 години

Факт е, че в Европа си тече тиха ислямизация, факт е, че и такива като норвежеца ще се умножават. Не се чудете. не става въпрос за див национализъм, става въпрос за елементарно и основателно доминиране на съответния етнос. Не може араби, турци и *** да казват особено на скандинавците кой ще кара влака. абсурд.

210

До 211

преди 12 години

А бе ***, научи се да четеш, или да мислиш. Манипулирани са тези които вярват в религиите, не тези като мен и теб, които виждат че религиите са пълни простотии.

209

Alex

преди 12 години

До 208Много тъпо изказване, бе човек. Пука ми на мазилката за която и да е религия. От това че не им обръщам внимание на брътвежите следва че ме манипулират като овца ли? Манипулируеми са само тея които обръщат внимание на лупостите им. Това за исляма е още по плоско като се има предвид че е преписан от християнството почти дословно. В момента имам колеги мисулмани които са си много нормални хора. И когато говорим по такива въпроси не ми налитат с бойни викове. Всичко си е до човека.

208

не знаещ

преди 12 години

Може ли някой в крайна сметка сметка да ми посочи фундаментални различия между юдейската, християнската и ислямската версии на монотеистичната религия? При християните тя даже не е и монотеистична ( Свети Дух, Бог и Исус - дето са едно и също нещо !!!). О-о-о свят на суеверия, комплекси и глупост! Всичко си е в главите на наивните вярващи!

207

Ishmael

преди 12 години

До 208 - И какво? Християнството също подстрекава към учийство. Библията прелива от насилие и омраза.

206

До 206

преди 12 години

Не всяка религия директно подстрекава към убийства (исляма го прави), но самото безкритично приемане на религията превръща човека в овца, лесна за манипулиране.

205

Анонимен

преди 12 години

До всички които се връзват на Томас: DON'T FEED THE TROLL

204

Alex

преди 12 години

Според мен религията като такава няма никакво отношение към желанието за убиване. И мечо пух да е а не библията или корана все някой ще тръгне да отмъщава за Кристофър Робин. Тъпанарите с оръжията и бомбите са същите като тия дето си пишат имената на автобусните спирки за да разбере квартала че видиш ли има такъв човек. Няма излизане на глава, няма оправия с такива. Няма аргумент с който да ги убедиш че има и друг вариант.Томас - давай брате разкажи библията. Отдавна не бях виждал фанатик. :)

203

Анонимен

преди 12 години

Същата. Максимума е 30. Зависи за какво ще бъде обвинен.

202

Анонимен

преди 12 години

ПИТАМ СЕ - КАКВА ЛИ ЩЕШЕ ДА МУ Е ПРИСАДАТА, АКО БЕШЕ ЗАСТРЕЛЯЛ ДЕЦАТА НА МИНИСТРИТЕ ИМ ???

201

Анонимен

преди 12 години

Моля модераторския екип да не трие този линк! Нека всички да видят, че има нацисти и в Монголия! Quo vadis, domine! Накъде отива тоя свят, мамка му!bigpicture.ru/?p=73302

200

Анонимен

преди 12 години

Трябваше нещо да се случи, за да разберат тъпите политици и евреите, които управляват света, че ние сме различни и не могат да ни смесват безразборно по фашисткия начин: направи човешката маса еднородна и тя ще ти се подчини! Прокудиха децата ни в чужбина, а турци и евреи се настаниха в България използвайки и *** за това.

199

Петър

преди 12 години

Прав си 200. Но човек е създаден така че му е необходима няква посока, която да следва. Трябва да има ценности,морал,себеуважение. Донякъде това учи религията но както ти си написал повечето религии прекаляват с 'посоката'. Добро възпитание, израстване в семейство с въпросните ценности и възгледи са напълно достатъчни на всеки индивид. Нямам нищо против исляма и останалите религии а срещу тяхното насилствено налагане.

198

До 198

преди 12 години

"Единственото нещо което прави исляма е да разрушава,унищожава и манипулира слабите хора."Това го правят всички религии.Всички религии трябва даизчезнат, но най-вече юдео-християни-илямо-фашизма и неговото отроче - комунизма.