196

Анонимен

преди 12 години

Истинска чест и гордост е комунистическият доносник СОТИР да говори против тебе!Значи си читав човек!

195

БГ работник

преди 12 години

Към админите на сайта:Абе,голяма пропаганда става тука,за тоя Сидеров.Махайте статията както обикновено.Я какви по-интересни статий има.За трикрако пиле,голям домат,.......!

194

Боце

преди 12 години

Сините к-ви.Не става малко бременна или хем това в онова,ама пък и душата в рая.Червени *** и ***.

193

анонимна

преди 12 години

Г-н Сидеров,СРАМУВАМ СЕ ОТ ТОВА ЧЕ СТЕ РОДЕН В БЪЛГАРИЯ!!Не мога да повярвам,че до вчера бяхте против Цв.Цв. и Б.Б ,а сега едва ли не ние сме най добрите.Това е нечувано лицемерие и пошлост.А за Вас Г-н Костов,ще кажа да си подредите приоритетите.Нито сте с народа,нито сте против него...Е какво е това?

192

МЕН

преди 12 години

ЩЕ СЕ ОПРАВИМ НИЕ НО ЧУЙТЕ ПЪРВО ТОВА, ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ КАКvbox7/play:m86920e3ХУБАВО ЩЕ Е ДА ГО ЧУЯТ И ДОГАН,КОСТОВ,СТАНИШЕВ

191

Не се смейте

преди 12 години

За съжаление Сидеров говори много по-смислено от Костов и М. Димитров.Последните двама не стават за нищо -- такова политическо късогледство и тъпоумие даже и Яне Янев не е правил.Това ли са хората които трябва да представят синята идея -- бедна България!

190

бивш гербер

преди 12 години

Само АТАКА

189

ля ля

преди 12 години

не знам хора аз обаче може ли толкова пъти едни и същи хора да *** осират и пак да са там! защо пак някаква надежда храните?? не може *** прсото да му се бие шута и турците в морето и така....търпението си има граници....

188

Гаргамел

преди 12 години

В България положението е много по-тежко отколкото в Гърция. Нашият жизнен стандарт е на нивото на Конго , Гватемала , Заир... Очаква се в бъдеще увеличение на цените , засилване на контрабандата и увеличение на лошите кредити. Очаква ни страшна икономическа депресия, а това означава обедняване .

187

an

преди 12 години

КАТО ВИ ЧЕТА КОМЕНТАРИТЕ НАПРАВО НЕ МИ СЕ ВЯРВА. ТОЛКОВАЛИ *** НАРОД СЪЩЕСТВУВА В МУТРЕСТАНИЯ? СЕГАЛИ РАЗБРАХТЕ ЧЕ ВСИЧКИ ПАРТЙИ И ПАРТЙИКИ СА РОЖБА НА БКП? ДА НЕ СИ МИСЛИТЕ ЧЕ ГЕРБ И АТАКА СА ПО РАЗЛИЧНИ ОТ ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ? И ТЕ СА ОТ КОТИЛОТО НА БКП-БСП.

186

Анонимен

преди 12 години

Волен е стабилен и последователен политик-

185

Анонимен

преди 12 години

Сандър го прави Волен тоя син-червен турлюгювеч в парламента както и лумпенизираните червени писарушки по форумите. Тъкмо започват да се нааква Хамстера от кеф , че е с тях и той им го забие два ката.Само така Волене. Бъзикай ги докато започнат да им прескачат байпасите...Голямо шоу !!!

184

Контра - Атака

преди 12 години

За 10 години са унищожени 1 милион етнически българи. От 6,6 милиона през 2001 г., сега сме 5,6 милиона. Такъв геноцид не е имало даже и в първите десетилетия, след падането ни под турско робствоИ никой нито дума за това ! Ни Борисов или Сидеров, ни *** Костов или Мартинчо, ни Станишев или Доган ... Ааа Дога Бей пак го нямаше. Значи всичко е нагласено вече кой как ще гласуваИначе за Ванко 1, за цените на черешите в Кюстендилско, за 18-те пепелника дето оставил в кабинета си М. Миков - лаф

183

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

# 190Предателство щеше да бъде, ако ви подкрепи бе червен ***!!!..Сидеров е истински патриот и некомерсиален политик!!!...

182

ves666

преди 12 години

palni otkachalki sa tia ot ataka nachelo s volen koito e bolen za lydnicata,kapyti nikoi ne vi viarva veche moshennici.misle che edna nacionalsocialisticheska partia shte vi vidi smetkata mnogo skoro.

181

Анонимен

преди 12 години

Черпя този който докаже за един симпатизант на АТАКА без диагноза !

180

Анонимен

преди 12 години

*** Сидеров , никой не те пита кой е внесъл вота , а колко мангизи прибра за това твое предателство.До вчера плюваше Цв. а днес си на пачка. Марш на 4-ти км.

179

Павлина

преди 12 години

Естествено ,че Болен и независимите ще са с ГЕРБ,защото това ще им е за последно в парламента. Олигофлена болен го направиха за смях пред джамията ,а той ще ги пази. Глупости! Пази себе си!

178

ОТНОВО

преди 12 години

ВИНАГИ ЗАЕДНО,НЕДЕЛИМИ ДА БЪДЕМ ИСТИНСКИТЕ БЪЛГАРИ,ЗА УЖАС НА ВСЯ ДРУГА ***.

177

#185

преди 12 години

Важното е,че ти и болен оставате...хихихи,но в КАРЛУКОВО...