53

Анонимен

преди 12 години

Ден първи към земята лети огроменн астероид НАСА праща екип да заложи динамит.Ден втори към земята лети астероид пълен с динамит.

52

винко

преди 12 години

това е добра идея не само че астероидите представляват известна опасност за живота на Земята но и факта че това са летящи буци с ресурс натъпкани с редкоземни метали като иридий волфрам кобалт и други особено важни елементи за производството на електроника нека да допълнем с факта че Китай произвеждат над 90 % от тези метали на Земята но ми е интересно как като не могат да си оправат икономиката и рискуват да прецакт световната икономика ще осъчествят такава мисия но ще видим времето е пред нас

51

Анонимен

преди 12 години

65 продължаваш ли да философстваш ?! :))

50

65

преди 12 години

O, Анонимен с лозунгите? Нещо новичко като лозунги измислили? Че тези вече ми станаха някак досадни - с "не може да мисли, не може да мечтае".

49

Анонимен

преди 12 години

дано да удари у нашто село

48

Анонимен

преди 12 години

А дано дойде един да изтрие тая *** хората от лицето на земята!

47

vitalius

преди 12 години

До 36В момента без много да се замислям мога да се сетя поне за 3 космически апарата които са пресекли астероидния пояс без никакъв проблем : вояджър 1, вояджър 2 и касини.

46

vitalius

преди 12 години

До 41"Същото като Иисус, че е Господ - Бог, защото веднъж в годината в пещерата, където се е родил, свеща гори сама."Хахахахахахаха.

45

vitalius

преди 12 години

До 36Астероидния пояс не е като по филмите, където камънаците са толкова на гъсто че няма от къде да се мине. Реално астероидите са на доста големи разстояния един от друг.

44

Анонимен

преди 12 години

65 пак ли ти бе дървени професоре :)).

43

65

преди 12 години

"но са остави и спец. леща, с която да мерят скоростта на светлината. Дори днес, ако насочиш към лещата светлина, тя се отразява на Земята. "От една страна, не е леща, от друга - не мерят скоростта на светлината, а разстоянието до луната - скоростта на светлината се измерва по други начини.От трета - да вземеш да намалиш лозунгите?

42

Анонимен

преди 12 години

Спокойно 42 американците кацнаха на луната и се завърнаха успешно провели редица експерименти със собствена ракета, нещо за което пияния мужик като теб дори не може да си помислиТова сте колхозниците нямате факти и аргументи само определяте кой е *** избивайки комплекси създадени от болшевишкия ботуш на партията майка

41

тодор0526

преди 12 години

до малоуника 38 май хамериканците се канят да кацнат на астероид с ракета MADE IN РУСИЯ

40

българи - глупаци

преди 12 години

Не само, че са кацнали на луната, но са остави и спец. леща, с която да мерят скоростта на светлината. Дори днес, ако насочиш към лещата светлина, тя се отразява на Земята. Това е факт! Същото като Иисус, че е Господ - Бог, защото веднъж в годината в пещерата, където се е родил, свеща гори сама. "***", скоро ще разберете, че дипломите Ви(<=на добър 4 с преписване) и високо развития умствен капацитет (<=0) няма да Ви помогне. САТАНАТА не го интересува, дали вярваш в него.

39

Анонимен

преди 12 години

Кацането на луната си е научно доказан факт. Който колхозен болшевик не вярва си е негов проблем.

38

Анонимен

преди 12 години

Да не кацнат,както кацнаха на луната,а там се оказа че духа вятър и вееше ли ,вееше американското знаме.Да живее холивуд.

37

Анонимен

преди 12 години

Що да не кацнат на астероид, а Руснаците пак ще им махат от земята и няма как да е друго при положение, че Руснак дори на самолетоносач тук на земята не е кацал.

36

BG

преди 12 години

И как ще изпратят "астронавтите" на астероид? С руска ракета ли или с холивудска постановка?

35

7

преди 12 години

33-ти може и да съм ***, но не виждам как ще защитят каквото и да е ако навлезе в астероидния пояс. Ти като не си ***, дай идея как ще стане.

34

Анонимен

преди 12 години

Койт не знае да знае, че Слънчевата ни система не е кълбо, а диск. Астероидния пояс мое да се позаобиколи щото е нещо плоско...и така нататък... *** ше трябва да се почака към 200 години, че нещо сме се видиотили последно време...та да мине едно друго че тогаз....ако оцелее някой.