304

Амидала

преди 12 години

Много е прав Велчев в думите си. Те доведоха държавата до това положение сега искат ... "щрак" ... да се промени всичко. Няма как да стане това. Реформи не се правят от днес за утре. Но въпреки това се направи много повече в сравнение с направеното за 20 години.

303

petko

преди 12 години

Моля за внимание: Много съм я закъсал, къде да се обадя, за да може и на мен червените *** да ми дават по 500 лева за да ги хваля по форумите?

302

някой

преди 12 години

Всички са еднакви няма значение дали е ГЕРБ дали е БСП,СДС,АТАКА,РЗС, ДПС не ги включвам понеже те са друга помия която трябва да се премахне. За съжаление няма партия нито политик на който да се доверят хората. Всички лъжат всички крадът разликата е, че едните го правят по добре от другите. Всички докато са на власт са най- чистите, а след като дойдат други си проличава колко чисти са били. Ще поживеем и тогава ще видим колко чисти са били от ГЕРБ. Жалко че има хора който им вярват.

301

Анонимен

преди 12 години

СДС се обединиха с ДПС и БСП, а твърдят, че ГЕРБ ползвали прийоми на левицата?! СДС нямат ли доблест?!

300

4-ти километър

преди 12 години

Лъжа трета: Мая Манолова е най-големият защитник на организираната престъпност.Е, сега вече ще стане интересно............

299

аре,бегай боко

преди 12 години

БОКО СТРАХЛИВЕЦА ДОЙДЕ В ПАРЛАМЕНТА И СЕ СКРИ ПРИ ПАРТИЙНАТА ДРУГАРКА ЦЕЦКА И ЗАД ТЕЛЕСАТА НА ПРЕПИЩНАТА ФИДОСКА.КОГАТО НЕ МУ ОТЪРВА СЕ КРИЕ ОТ ДЕПУТАТИТЕ,КОЕТО Е ПОРЕДНИЯ РЕЗИЛ И ПРОЯВА НА ПСИХОПАТНИЯ МУ ХАРАКТЕР.ЕТО ТАКОВА "ЧУДО" НИ УПРАВЛЯВА И ВОДИ ЗА НОСА И НЯКОИ ОТ ПО-НАИВНИТЕ И ПРОСТОВАТИ БЪЛГАРИ МУ СЕ КЛАНЯТ И РЪКОПЛЕЩЯТ.***!

298

pachangel

преди 12 години

Абе ако оня гъзолизец националист не застана зад пожарникара голям пожар щеше да стане,щяха да хвърчат гербери на поразия.Безплатен обед няма така че жеста на солидарност трябва да се върне на смахнатия националист.

297

4-ти километър

преди 12 години

Лъжа втора: ББ не е неутрализирал организираната престъпност, докато е бил Главен секретар на МВР, защото не е имал политическа подкрепа.От мен - бурни и продължителни аплодисменти. А, ставам и на крака пред монитора! Сега ще излезна на балкона и ще викам до прегракване - ББ - ГЕРБ!

296

4-ти киломитър

преди 12 години

Почвам с изказаните лъжи на Цв отзад напред:ГЕРБ са по-добри в управлението от предходните управляващи!Ставане на крака от герберските депутати, бурни и продължителни аплодисменти!

295

Един е Бойко

преди 12 години

Какво значение има дали е там?Дали ще е там или не е без значение.И аз да съм не бих отишъл да гледам хората почти разрушиха България за 20 години...

294

анонимен

преди 12 години

ГЕРБ са си най редовните не знам какво искат още от тях

293

4-ти километър

преди 12 години

Голям смях, ГЕРБ и СДС взаимно се обвиняват във връзки с БСП! ХА-ХА-ХА! Аме БСП не ви ще, ни ГЕРБ, ни СДС!

292

Анонимен

преди 12 години

293, имаш зер, всичко си имаш, затуй драскаш из форумите :) На всички са познати такива хвалипръцковци и лъжльовци като тебе, ти и тебеподобните ти сте най-често срещания тип правителствени *** (независимо за кое правителство става дума). Имаш късмета, че все още има някакви остатъци от демокрация в тази държава (въпреки усилията на МВР и правителството) и затова ръчкаш нищожното си мненийце из форумите. Успех, корумпиран нещастнико, особено с образованието, при този некадърен министър.....

291

4-ти километър

преди 12 години

Бах ти наглеца! Не успях да чуя всичко, което каза, но изброих 26 лъжи!

290

rumen221

преди 12 години

Приятели,"Нова приказка за златната ябълка"1. В една страна свалили от власт червените фашисти... и избрали относително праведни политици... 2. Намерили се и сравнително честни полицай... (защото дори и да не си ***, работейки в *** се цапаш...)3. Полицаите намерили "славейчета-борчета" които започнали да пеят - за много трохи...!!!4. С търпение - полицаите опънали цяла мрежа за пиленца-борчета, пиленца-професорчета, пиленца-червношийки, турско сини папагалчета и разни други синигерчета...5. Последвали арести, разследване и дела "до дупка"..., както казваше един бивш политик..., та било Наглите 1 и после 2, Октопод и кой знае още колко 6. Тук там, обаче изтекла информация дори и от ДАНС, та последвала акция за прочистване", от ***, като А.Петров и попълване на полицията и службите с честни хора... 7. И понеже повторението е майка на знанието..., ден, след ден, бандит след бандит... Първо били "Крокодилите", после "Змейовете", "Душманите", Недосегаемите, Октоподите, а покрай тях и гущерчета, наркопласьорчета... и така, звяр след звяр, чудовище след чудовище, гад след гад..., докато не се освободи "златната ябълка" - България, от Триглавия "Змей-горянин" или партизанин ли беше, цар ли, татар ли, троен агент-мафиот ли - вече не помня...!!!8. - И аз бях там, покрай ушите ми мина, но в главата ми не влезе...Трябва, обаче, твърдо да се знае...!!!- Дори и най-слабата държава е по-силна и от най-силните престъпници..., когато има политическа воля за налагане на сигурност...!!! Пътя ще е дълъг и труден, но и най-дългия път започва с една крачка, та дори тази крачка да е осъждането на бившия агент-предател на ДС, внедрен в Турското съпротивително движение - Алексей Петров...Това е начинът...!!!...Банда след банда..., капо след капо..., докато се стигне до "Тато де тути капи"..., дори офиса му да е в София на жълтите павета... и да го пазят пъдари с гвардейски ливреи...

289

do 286

преди 12 години

Аз работа и добра заплата имам много преди Бойко да дойде, и ще имам и много след него. Бъхтал съм се много, за да не съм беден като родителите ми. На мен ми трябват пътища, инфраструктура и добро образование за децата ми. Пука ми на теб за какво ти плащат и какво ти искаш.

288

Анонимен

преди 12 години

За съжаление ние нямаме други средства, с които да стреснем самозабравилите се властници крадци и контрабандисти, и да обърнем внимание на обществото, че ръководената от правителството и лично от министър-председателя контрабанда вече фалира държавата.По наши най-предпазливи изчисления, размерът на контрабандата в България в момента възлиза на 42 милиона лева седмично. Това са над 2 милиарда лева годишно. Иначе казано Бойко Борисов и Цветан Цветанов крадат със скорост от 250 000 лева в час! Вие можете сами да изчислите, а и да си помечтаете колко проблеми в България щяха да бъдат решени, ако тези 2 милиарда лева годишно влизаха в хазната, а не в черните каси на управляващите. Утре стопаните на парите от контрабандата ще се явят пред вас, готови да купят гласа ви с парите, които са... откраднати от самите вас. Ако не купят вашия, ще купят други гласове, които да им осигурят за още един мандат удобството да си играят със съдбата ви.С 2 милиарда лева можеха не само да се започнат, но и да се осъществят реформите в образованието, в здравеопазването, в съдебната система. Дори да бяха насочени към пенсионната система, тези пари пак щяха да подпомогнат покупателната способност на хората и да подкрепят икономиката. Не така обаче мислят ГЕРБ-овците и едноличният им лидер г-н Бойко Борисов. Тези пари са им необходими за предстоящата предизборна кампания, която обещава да бъде най-дивашката в цялата досегашна история на България.Няма пари за учителите! Няма пари за субсидии на животновъдите и земеделските производители! Няма пари, за да се плати дължимото на строителите, които отдавна са кредитори на държавата! Няма пари дори за нови униформи и обувки на редовите полицаи!

287

Анонимен

преди 12 години

оставете го един месец без коментари изобщо и сам ще се откаже, егото му няма да може да го понесе

286

Импотентници

преди 12 години

Даже кворум няма....чакайте да падне правителството *** друг път...дупетатите са на моренце :)

285

abe

преди 12 години

още ли има хора, които се интересуват какво прави тоя самовлюбен пуяк ?