150

Амидала

преди 12 години

Няма лошо да погледа комедия. :)Нямаше нищо аргументирано и седящо на мястото си.

149

мери-попинс

преди 12 години

И аз да съм, и аз няма да седа да ги слушам.Цял ден ги гледам, и се чудих от де се взе толкоз акъл на едно място? Нито една свестна приказка,нито един точен аргумент. Жалко за тях. Чак бяха смешни.

148

BULGARIN

преди 12 години

boiko bil takuv boiko bil onakuv. e stiga ste revali samo

147

Анонимен

преди 12 години

Атака не биха направили партнъорство с ДПС и БСП

146

Байновеца

преди 12 години

Дори и да е там вота няма да мине!ТОва е ясно на всички - не може престъпниците, които разбиха България, да свалят най-успешното правителство от 89-та ансам....

145

анонимен

преди 12 години

Ами не е нужно и да ходи Борисов,да слуша поредните глупости...

144

Смешко

преди 12 години

:-))))))))))))))))))))))))))))))))Борисов дойде, Борисов си отиде.Нямам думи какъв Министър -председател сме си избрали.Дааа, 20 години охранителен бизнес си казва тежката дима.

143

Анонимен

преди 12 години

ot tezi dve zaglavia: "В парламента дебатират кой създаде Таки и Пашата и кой ги закриля сега" i "Wikileaks: САЩ напътстват Цветан Цветанов в битката с престъпността"izliza 4e USA podkrepiat Cwetanow da syzdava Pashi, Beiove i Veziri.Ako moje drugar4etata ot SEGA.bg da se koregirat v pravilnata posoka, zastoto kato se spravime s izmennicite na bolshevizma Stanishev, Petkow i drugi ste podkarame labilnite jurnalia na edin lager i ste im pokanime nekoe drugo drugar4e ot Norvegia.

142

rumen221

преди 12 години

Приятели,"Нова приказка за златната ябълка"1. В една страна свалили от власт червените фашисти... и избрали относително праведни политици... 2. Намерили се и сравнително честни полицай... (защото дори и да не си ***, работейки в *** се цапаш...)3. Полицаите намерили "славейчета-борчета" които започнали да пеят - за много трохи...!!!4. С търпение - полицаите опънали цяла мрежа за пиленца-борчета, пиленца-професорчета, пиленца-червношийки, турско сини папагалчета и разни други синигерчета...5. Последвали арести, разследване и дела "до дупка"..., както казваше един бивш политик..., та било Наглите 1 и после 2, Октопод и кой знае още колко 6. Тук там, обаче изтекла информация дори и от ДАНС, та последвала акция за прочистване", от ***, като А.Петров и попълване на полицията и службите с честни хора... 7. И понеже повторението е майка на знанието..., ден, след ден, бандит след бандит... Първо били "Крокодилите", после "Змейовете", "Душманите", Недосегаемите, Октоподите, а покрай тях и гущерчета, наркопласьорчета... и така, звяр след звяр, чудовище след чудовище, гад след гад..., докато не се освободи "златната ябълка" - България, от Триглавия "Змей-горянин" или партизанин ли беше, цар ли, татар ли, троен агент-мафиот ли - вече не помня...!!!8. - И аз бях там, покрай ушите ми мина, но в главата ми не влезе...Трябва, обаче, твърдо да се знае...!!!- Дори и най-слабата държава е по-силна и от най-силните престъпници..., когато има политическа воля за налагане на сигурност...!!! Пътя ще е дълъг и труден, но и най-дългия път започва с една крачка, та дори тази крачка да е осъждането на бившия агент-предател на ДС, внедрен в Турското съпротивително движение - Алексей Петров...Това е начинът...!!!...Банда след банда..., капо след капо..., докато се стигне до "Тато де тути капи"..., дори офиса му да е в София на жълтите павета... и да го пазят пъдари с гвардейски ливреи...

141

rumen221

преди 12 години

Приятели,МАСОНИТЕ, водени от "сивия кардинал" - Пламен Нунев, се отказват (временно) от управлението на НОИ, за да запазят "Вътрешно министерство"... и правителството, защото истинския залог е по-голям...:- ЗАПАЗВАНЕ НА ВЛАСТТА В ДЪРЖАВАТА...!!!Заб. - Масоните в другите партий... не спят... Предстои преразпределение на милиарди в Енергетиката, Земеделието и Екологията...Вижте как П.Нунев и М.Димитров си седят един до друг и си "гукат" в парламента..А КОНСУЛТАНТСКИТЕ ДОСТИГАТ ДО 30%...

140

Краси

преди 12 години

Тези смешници от опозицията не заслужават дори иминута от времето на Премиера и министрите. Докато Правителството работи на пълни обороти за да реформира и модернизира държавата, тези само се чудят какъв повод да си намерят за да политиканстват. Крайно време е да проумеят, че времето им изтече и на народът вече крайно му писна както от БСП, така и от генно-мутиралите от тях СДС, ДСБ, ДПС, РЗС и т.н. ГЕРБ управляват добре и България върви на пред и на горе. Това е истината.

139

Не съм БСП-ар

преди 12 години

Бойко, ама много си наивен и не преценяваш нещата. Нека онзи милионер-юрист Гергов вкара гербаджиите и независимите в НС и след 10-15 минути да ги изтегли. Проверката на присъстващите ще покаже, че няма кворум и опозицията да се оправя. Защо създавате мнозинство на присъстващите и позволявате на чалмата Местан, СерГейчо и *** Костов, както и на психическия отплесналия се Янчо да си разиграват коня?

138

Марги

преди 12 години

Обаче народа избра Герб преди две години, от тогава колкото и да не ви се иска много неща се промениха и повечето в положителна посока.

137

Анонимен

преди 12 години

Как очаквате от мутра да стане политик и да милее за народа?Рапона милее само за джоба си и метресата си милионерка...А'е у лево!

136

Анонимен

преди 12 години

Корпоративна банка, ГЕРБ, "ЛУКойл" и *** са сред щедрите дарители на МВР, отбелязва на първа страница "Сега", позовавайки се на сайта "Уикилийкс".Близо 4000 дарения от фирми и физически лица е получило МВР от началото на мандата на ГЕРБ. Сред благодетелите има осъждани, подсъдими и разследвани бизнесмени.Някои имена фигурират като престъпни босове в секретни справки на МВР, както и в дипломатически грами. Спонсори са държавни предприятия, закъсали общини и дори фалирали фирми, посочва изданието.

135

Анонимен

преди 12 години

А ДЪРЖАВА С ТОЛКОВА ***?! НО ТОВА НЕ ГИ ИНТЕРЕСУВА НЯМА ЗНАЧЕНИЕ КОЛКО ДЕЦА БЯХА УХАПАНИ!! СМЕШНА ЖАЛКА КАРТИНА СМЕ! ТОВА Е! НЯМА НИКОГА ДА ИМАМНОРМАЛЕН ЖИВОТ В ТАЯ СТРАНА!!

134

Анонимен

преди 12 години

ГОРКИЧКИЯ КОЛКО ЛИ МУ Е КРЪВНОТО В МОМЕНТА!

133

НФБ

преди 12 години

от калотина до ниш първокласен път1От ниш до Белград магистрала ..от Белград до хърватско магистрала...Хърватия е малка приказка! 3 милиона словенци построиха също магистрала до Италия има няма за 2години през планина и виадукти..средно заплата 1000евро

132

НФБ

преди 12 години

посочете ми една европейска столица с конски и магарешки талиги..За да управляваш трябва визия и желание и воля за победа1народо е в апатия няма лидери които да го поведат няма идея за бъдещето няма светлина в тунела няма средна класа която да дръпне напред..разслоението е голяма олигарси милионери и рая

131

AZ OT BSP

преди 12 години

DO GERBADJIITE.VSICHKO DRUGO CHOVEK MOJE DA VI VKARA NO AKAL NE.