70

аз

преди 12 години

и този го направиха медийна звезда

69

Бай Онзи

преди 12 години

Убиецът бил женен с дете...!Чудя се коя е тая *** и *** жена дето да отиде при тоя грозник и отвратителник,че даже и да му роди дете...!***...

68

ева

преди 12 години

Щом се покрива не му е много, много чиста работата. Ако нямаше истина в твърденията, защо не се яви в полицията и да се разберат?

67

Анонимен

преди 12 години

Ех, какво нещо е това живота. До преди няколко месеца настойчиво ни убеждаваха как двете сестри Белнейски са изнасилени, зверски пребити и убити от един, които ако го тупнеш с нещо и няма да мръдне, сега пък една жена убита от двама (което по пътя на логиката далеч по се връзва от първия случай). И какви приятели е имала горката Яна, които са я пуснали да си тръгне през парка сама през ноща или пък не знаят с кого е тръгнала, какви приятели са това?

66

Анонимен

преди 12 години

Прекалено голяма фантазия имате, като смятате,че сама се е задушила, откъде тогава са следите от насилие ? Сигурно сама се е наранила и си е скъсала дрехите ,а ?! И тоя защо бяга, а не дойде като бял човек да обясни какво се е случило ? Цялото ни общество е такова, все оправдаваме престъпниците.

65

JCPenney

преди 12 години

мисля че в случая "натиска" е правилният израз :)

64

Анонимен

преди 12 години

Тоя отдалече си изглежда като абсолютен гербераст

63

Анонимен

преди 12 години

Дано го хванат по-бързо, че да изгние и да го спукат от секс в затвора, мазна долна ***.

62

Анонимен

преди 12 години

Леле тоя женен с дете ходи се натиска по парковете с някви пред всички. Баси морала, къде сте приятели на тоя *** да обясните колко е добър и прочее. *** сте като него значи.

61

Анонимен

преди 12 години

Без да обичаме сами себе си, никога няма да се научиме да прояваме любов, обич и загриженост към ближния!!Може да звучи ресилено, но ние помежду си нямаме обич, уважение, жертвоготовност.Егоизмът и себелюбието, омразата, алчността не са обич и прояждат психиката отвътре.Когато няма възпитани ценности, обеч към ближния няма начин да бъдем по- съвършенни...::((((((((((

60

66

преди 12 години

Егати работата тоя ми есъсед.Жена му е ***,преди десетина дни изчезна с детето и БМВто.Въобще не показваше с нещо ,че е такъв....

59

Mecata

преди 12 години

И Харисън Форд се крие и бяга във филма "Беглецът" пък не беше той убиеца, Нали!

58

JCPenney

преди 12 години

Ами дори и да има шокирани,58 е прав,има го като вариант..

57

istinata

преди 12 години

Agresiven seks, izleznal izvan kontrol !!

56

JCPenney

преди 12 години

А ако е практикувала секс с душене и всичко е просто нещастен случай?А ако е била привърженичка на по грубата сексуална игра и на по нетрадиционните места за секс.Хора всякакви има,жалко за момичето ,но не отхвърляйте с лека ръка тези,макар и считани за табута фетиши,доста разпространени са,повече отколкото предполагате......

55

Mecata

преди 12 години

Какво толкова каза 51ви, че го изтрихте. Не може ли найстина да се е задушила и да е умряла сама, или на всяка цена тябва да има още една жертва било то и невинна.

54

Mecata

преди 12 години

Може би не е убиеца, но като е разбрал какво е станало се е насрал и се е покрил, нормално е като се има впредвид колко са любезни нашите мицифайки в такива ситуации.

53

до rt, nr 51

преди 12 години

Не знам луд ли си, психопат ли си, какъв *** точно си! Един млад. невине човешки живот е погубен безвъзвратно, едно семейство е почернено! Не знам, дали така щеше да говориш, ако на мястото на Яна, беше сетра ти, *** или дъщеря ти! Или пък ако някой изверг те спре някъде , след като си се почерпил с приятели през почивния си ден, и се гаври с теб - тогава ми е много интересно какви ще ги говориш? Дали ще твърдиш, че сам си си виновен!

52

Mecata

преди 12 години

Vivaaa Видинннннннннннн

51

Pecata

преди 12 години

Заглавие от столичен всекидневник: "Задържаният за Яна - по сигнала на ...... (многоточието - вместо името на всекидневника). Това на мен ми говори доста. А на вас?