55

бъйлгарин

преди 12 години

Сиедеров е с корен и кръв на гръцки ***.За това и така зомбира малуумниците около себе си.

54

до 52

преди 12 години

Анализаторе-провокаторе,от Позитано ли ти дадоха тези "анализи"?Нещо много навоняват,драги провокаторе,та е явно,че си тги измъкнал от тоалетната чрез напън!Само там и само такива като тебе пускат "мисли" вонливи и се опияняват от мириса им!Седи в тоалетната,не изпълзявай,че много мирише на позитанско-украйнски "мисли"!!

53

Анонимен

преди 12 години

Скоро ще откриете,че и ББ е с ДПС....))

52

Анонимен

преди 12 години

ЕДИНСТВЕНАТА ДЕМОКРАТИЧНА ПАРТИЯ В БЪЛГАРИЯ Е СК!В НЕЯ НЯМА НИТО ЕДНО ЧЕНГЕ НА ДС!УСПЕХ НА СИНИТЕ НА ИЗБОРИТЕ!

51

Анализатор

преди 12 години

Отдавна по-наблюдателните хора разбраха, че зад Сидер и Атака, наднича ***-татарския *** Доган и Турското разузнаване - МИТ.Чрез Атака и Сидер ( който също по баща е ***) *** Доган удря няколко заека наведнъж :1) - мобилизира и сплотява зад себе си всички турци и мюсюлмани, уплашени от заканите на Сидер2) - депутатите на 400 000 хиляди българи, гласували за Атака, чрез тези гаранции по 150 000 $, в парламента гласуват по заповед УЖ на Сидер, но всъщност на Доган3) - лишава от 400 000 гласа големите партии и така проправя пътя към власта на ДПС4) - налага пред световните медии, образа на българите като фашисти и нацисти, които трябва да бъдат изтребениИдеал Петров !!!

50

АТАКИСТ

преди 12 години

Това, че АТАКА е идея на Доган, го знаех и преди. Спомнете си колко пъти е заявявал, че в БГ трябва да има националистическа партия, много преди АТАКА. Но мислех, че след регистрацията на партията и т.н. Сидеров се е отърсил от Сокола и води истинска национално-отговорна политика. Май съм се заблуждавал. Думите на Стоян Иванов не ми изглеждат като "изстискани между пръстите". Подтвърждават се и от други мои лични източници.Не мразя турци, *** и т.н., но съм националист. Обичам България. И коя е моята партия?

49

до 44

преди 12 години

Някой насила да те е влачил в изборната секция?!Какво си заплакал?!Или първо правиш,пък после ти идва акълът?Я си плачи в кухнята и не ни занимавай с писхопатичните си прояви!Такива като тебе легитимират в продължение на години крадците на България!!!Преди сигурно си гласувал за мадридския крадец,после пък за .... Тъпотата е безкрайна!!!

48

Анонимен

преди 12 години

доган волен и яне са имали общ бизнес преди години....

47

40

преди 12 години

нищо ново, те ако не пазарят са за мустака, и това им е ясно, нямат друг шанс, освен да платят на тоя-оня да им гласува

46

прокопи

преди 12 години

Това го знаеме отдавна,а този отцепник трябва да бъде нацепен.....

45

Анонимен

преди 12 години

няма нормален човек който да е гласувал за атака 3 мин да го слушаш и може да разбереш че не е наред

44

kalcheff

преди 12 години

Гласувах за АТАКА - отдавна го считам за голяма грешка, предполагам много хора се чувстват излъгани....Тая държава е ***! Бивш премиер руснак без 1 работен ден, преди него измислен цар спасител, неговорещ български, настоящ премиер-пожарникар мутра с криминално минало....Бившите *** като Костов, Овчаров, Софиянски и тем подобни измикяри продължават да се върят в пространстовото и да се натискат...уникално просто!

43

Анонимен

преди 12 години

О, Тиква!Три деня младите гейберикак прохода бранят. Кратун безумний сочи върха паки вика: "Търчете! Тамо са европарите!""Грабайте тиквата!" - някой си изкряска.И бесепарите тръпнат, друг път не виделиведно да се бият Тиквата и гейбери,и въздуха цепят със демонский вик.Йоще миг - ще падне заветният хълм.Изведнъж Сидеров пристигна със гръм.

42

Не така, а вака

преди 12 години

Атака" е в парламента само благодарение на на ТВ СКАТ, включително и на този Иванов, който беше програмен директор на кабеларката, която сега стана най-големият враг на "Атака", след като шефовете й не влязоха в парламента. Ами, управлява им се на хората, ето и нова партия си създават, близнак на Атака. Откакто съществува "Атака" аз не преставам да предупреждавам за истинската й същност, както и на водачите й:Атакист е, душа давасамо за да управлява.Или за привържениците й: Атакист е, душа дава за любимата Атака дето ляга, дето става вечно тя му е в устата.И е добър патриотин митингите не пропуска, щом безплатен е транспортът и раздават се закуски.

41

Анонимен

преди 12 години

kat ne sa mu platili na 4oveka

40

Финикиец

преди 12 години

Поредното действие от трилъра:ГЕРБ И ПАЗАРУВАНЕТО НА ДУПЕТАТИ В УСЛОВИЯ НА ТЕЖКА ФИНАНСОВОКРИЗИСНА ЛАПАНИЦА.

39

Анонимен

преди 12 години

Точно този отцепник, преди около месец, говореше колко велик е Сидеров и как продажните депутати са предатели. Няма нищо по-долно от продали душите си хора!

38

Иванов

преди 12 години

Искам Болен Лидеров да стане президент, за да се промени нещо в тая държава..

37

Reset

преди 12 години

Подписали са декларция за ЛОЯЛНОСТ. Къде му е лоялността на Стоянчо? Предателството е може би най-долното човешко качество. Защо се предаваните трябва да плащат. Много се надявам Сидеров да ги е "заковал" с тези декларации и този път предателите да плащат. Нали всички сме за справедливост.......А тези да не се правят на ощипани. След като не са съгласни с лидера си, имат достоен избор - ЧАО парламент!

36

HAHAHAHAHA

преди 12 години

Che to tova che Volen i Dogan igraqt zaedno i hodqt za gybi v gorata go znaqt ve4e i gluhite babi po selata!!! To e pove4e ot ochevadno!!!