174

ГОШО

преди 11 години

няяям думи ,е тва си е за смъртна присъда,без да си кривим душата..

173

Niki

преди 12 години

Smartna ptisada! I korshuma da si plati! Lud bil! Hajde, de! A, ako niyakoi blizak na ubitite mu tegli kurshuma, vednaga shte go osadiyat. Niyama milost, niyama proshka za podobno zlodeiyanie!

172

Анонимен

преди 12 години

АМА ОТ ТЕБЕ ДА ЗАПОЦНЕ

171

HCC

преди 12 години

Въпроса с тероризма е майчин! По света все повече хора възпитават/невъзпитават у децата си съпричастност към семейство и обществени културни ценности. Все повече политици въобще не се интересуват от проблемите в обществата им. Все повече хора искат да променят ситуацията, но не знаят как, често изпадат в крайности. Всеки имащ деца, който не ги възпитава в основните човешки ценности, създава потенциален асоциален тип... Това е реакция на Природата срещу вредните хуманоиди..самоочистване!

170

бг

преди 12 години

тпва е прецедент ,,,,,,,,,СРАМ за НОРВЕГИЯ ,,,,,,,,,,,тя не е полицеиска даржава НАЛИ ????????????????,,,,,,,,,,,,и ние не искаме полицеищина ..........ПО ДОБРЕ ДА СИ МРЕМ

169

Mими

преди 12 години

Част от хилядолетният план е гоите да се държат в страх

168

Галя

преди 12 години

Страхотна логика - избивал норвежци, защото мразил исляма ...

167

БГ Съдия

преди 12 години

NEXT STOP : БУЗЛУДЖА !

166

sgfd

преди 12 години

dobre де *** ли е трепал не става яссно

165

Петър

преди 12 години

Не мога да повярвам, че има хора които подкрепят избиването на 16 годишни. Утре ще сте родители, като стреля някой психично болен по децата Ви за да привлече внимание към каузата си, пак ли ще го подкрепите? ***. Какво като го разбирате и сте гледали психичноболните му клипове? Какво като ненавиждате турците, какво като ненавиждате ***. Кое от всичко опрадава смъртта на 70 норвежки младежи и не само. Това ли е начина?

164

Анонимен

преди 12 години

Въпреки многото критики към българската полицията, не вярвам, че тук би могло полицията час и половина да не се намесят при терористичен акт и да пътуват с кола и лодки вместо с вертолети. При това норветия има многократно по-голям потенциал от нас.

163

Васо

преди 12 години

Как е въпроса там с притежаването и носенето на оръжие. И след като света откачи и такива *** се появяват през ден, не е ли редно да се либерализират законите и хората сами да се защитават. Какво значи полицията да не се намеси близо час. Ами през това време един по сърцат човек със законно притежавано оръжие е щял да отърве света от тази гнида.

162

Анонимен

преди 12 години

Тоя е *** , който силно се срамува от това и решил да се прави на Мъж, но попрекалил.

161

до 160

преди 12 години

НЕДЕЙ РЕВА ТИ ДА НЯМА ЮТОЯ 2 ВЪВ СКАПАНАТА ТИ ПАНЕЛКА КАТО ЗАПОЧНА С ТЕБЕ!

160

Анонимен

преди 12 години

Излагате се като търсите някакви политически мотиви. Човека е болен, психар, тези глупости за емигрантите с само повод и посока, в която се е развила болестта му. При малко по-различно развитие на болестта, можеше да се обеси на тавана или да тръгне да катери Еверест. Търсете причините в личния му живот. Кои са родителите му, жена му? Не на последно място, този *** е знаел, че за това нещо няма да го екзекутират.

159

ЛЮБОПИТКО

преди 12 години

Интересно как в Осло оценяват подкрепата си за войната срещу Либия и загиналите 2000 нежинни жени,деца,старци?Как оценяват невинните "грешки"на USA БЕЗПИЛОТНИТЕ УБИЙЦИ ДЕТО ИЗБИВАТ ПО 20 ЖЕНИ И ДЕЦА НАВЕДНАЖ В ПАКИСТАН?ДАЛИ ЖИВОТЪТ ИМ Е ПО-ЦЕНЕН ОТ ТОЗИ НА ЖЕНИТЕ И ДЕЦАТА В ИРАК,АФГАНИСТАН,ЛИБИЯ?ЩО РЕВЕТЕ БЕ?

158

До 158

преди 12 години

Аз не съм казал такова нещо!! Не намисай българите, за всеки българин би ми било жал,а паралел има повярвай понеже на много хора им писна от тъй наречената "политическа класа" и долното племе което я обслужва!! Специално за убити БГ политиции *** не би ми било жал ама никак!! Едните ни крадът от горе другите отдоло, общо взето си играят в комбина!

157

Анонимен

преди 12 години

До 153: Как може да правиш паралел между това което се случи с това което казваш? Как ли ще се почустваш ако някой убие твоето семейство в знак на протест срещу каквото и да било? Все едно да кажеш "Аз мразя правителството и затова ще избивам българи до крак".

156

ева

преди 12 години

И на мен ми е ужасно странно как така полицията не е могла да дойде час и половина ?!?!?!? Нямало е кой да се обади ли ?!?! Не са повярвали ли ?!?!?!?! Вярно - били са ангажирани с взива в Осло, но все пак ....... Странна работа...... Според мен не са били подготвени психически,че това наистина може да се случи... струвало им се е невероятно.....

155

Анонимен

преди 12 години

ако политиците си вършеха работата , нямаше да има подобни ситуации .. но вие не се безпокойте , в Бг това няма как да се случи :) българина може от глад да умира но за *** социал помощи и безплатни апартаменти винаги ще има ..