141

краси

преди 12 години

цветан цветанов е велик спукана е работата на бсп и сдс мутрите също и мутреси

140

Хитлер

преди 12 години

*** вече родината ви не е Сибир тя се нарича Турция, заедно работите против Б-я, не можете да се изправите от стойка "партер" която сте заели пред ДПС,вие винаги сте предпочитали *** маниери и пози те са ви генно заложени те не са придобити от времето, вината не е ваша.

139

Анонимен

преди 12 години

Много ме кефят пискливите призиви тук там "мачкай, Бойко".Може да си мачка единствено мекия през джоба.Вотът няма да мине, ясно е.Заради продажните мекотели-боленовите и *** отцепници.Но след изтичането на мандата на бандитите-гейбери, тиквата ще има повече време да си го мачка.За друго не става, дори за секс.

138

501

преди 12 години

Хайде предсрочни избори ве,да ги заобича народа с бюлетина в ръка!По времето на Тройната коалиция имаше социологически проучвания всеки ден,сега от две години има 0 !

137

144

преди 12 години

ако това му е единствената цел, спукана ни е работата...че оцелее, като си плати на тоя оня, естествено, иначе доброволно да не е луд някой да им гласува :)

136

148

преди 12 години

хех то и Цецко така прави, каже нещо и трябва да му се вярва без доказателства :) и после лошите съдии, лошите лекари, лошите учители, лошите бизнесмени, бе всички лоши бе, нема един читав - тов аму е тезата на Цецкото, докато си прибира хонорарчетата Царя поне добавяше едно "вервайте ми"

135

червен партизанин

преди 12 години

отде се зеха тия гербаджии,добре си бяхме 20 години,крадяхме си както си искахме,отвреме на време пускахме на синита и те пак ни връщаха топката

134

до 147

преди 12 години

Не съм се минал бе на мен не ми требват ти не разбра ли,като казвам че вие *** трудно мислите значи е верно,защо трябва да го доказваш.

133

145

преди 12 години

просто си се минал

132

НФБ

преди 12 години

сив вълк от герб или червен вълк от БСП това е въпроса пред българското стадо!

131

Хитлер

преди 12 години

Пишат тук *** че симпатизантите на ГЕРБ получавали парици ,е на мен още не са ми платили но ако получа пари ще ги преотстъпя на някое червено помиярче защото вярващите в една утопия не са способни да си изкарват сами прехраната поради липса на интелект нали се сещате, че не трябва много акъл за да вярваш в нещо утопично затова с удоволствие бих помогнал на някое овчарче или говедарче те горките от работа покрай червените животинки не им се разрешава да се образоват и сменят мисленето си.

130

Георги

преди 12 години

кабинета отново ще оцелее напук на всички комунисти

129

Анонимен

преди 12 години

100лв на ден ако защитаваш Герб!

128

Анонимен

преди 12 години

набират се срещу добро заплащане на адрес aniat-kabineta-v-parlamenta.124780ment-n хора предани на герб за да пишат във форумите!Войната срещу нас е идеологическа и трябва да унищожим инакомислещите1ако сте безработни и търсите работа свържете се с нас и със структурите на герб по места!основното умение което се изисква е да манипулираш да демагогстваш

127

Анонимен

преди 12 години

Това правителство е престъпно и мафиотско. Предните бяха само корумпирани. А тези вършат престъпления. Те контролира контрабандата на цигари, горива и алкохол. И изнудват фирмите. Прилагат им държавен рекет. ! Държавата рекетира собственика посредством агенция "Митници". ЦРУ официално потвърждава, че Тиквата е гангстер. Докладът е писан с презрение !!!!!!!!!

126

НФБ

преди 12 години

пастирите на българското стадо уфци се избират внимателно, те трябва да са предани, лоялни да наглеждат стадото да го доят да му сочат миража с тучна трева...да не забравят и ролята на гегата за онези шилета дето искат да се отлъчат..успешен кмет= успешен пастир!

125

Анонимен

преди 12 години

НАШ БОЙКО КОНТРАБАНДИСТ НОМЕР 1!

124

НФБ

преди 12 години

ПолитикаЦветанов и Маргарита Попова бранят кабинета в парламента подкрепа ще окаже и маджо и маргините дето вече никой не търси,,силовите групировки и структурите на частното МВР - ИПОН са на нокти!Забравете за мутрите, няма кредитни милионери няма раздавани куфарчета с пари1работете за благото на герб уфци и ще ви пазим от лошите червени вълци каза стария сив вълк похапвайки си крехко агънце...

123

кучета

преди 12 години

Мръсни гадни Гейберски ***,крадливи ***-вървете си в кучкарника на господаря си!!!

122

501

преди 12 години

По-добре беше герберите да напуснат демонстративно и никога повече да не се връщат