225

преброителят

преди 12 години

Е на мога да повярвам че това са проблемите на средностатистическия българин.При това никой не е виждал бурка в Бг. Разсипаха за 20 години това което имаше, нищо не построиха на негово място, половината работоспособен народ избяга навън, другата половина се пропива и чалгизира, чудейки се как да последва първата половина, ама и да не работи. Толкова проблеми в тази държава, ама не, че ги търсиме там дето ги няма-бурки, ятагани само това ни е в главата. Затова ни правят на маймуни татикатите!

224

Анонимен

преди 12 години

haide ne ni zanimavai s tezi pazavuri be !!kakvo iskash da kagesh a?

223

Анонимен

преди 12 години

Емирът на Катар е платил за освобождаването на медиците ни в Либия.Това се потвърждава от секретни грами на тогавашния посланик на САЩ у нас Джон Байърли, предоставени от Wikileaks на bivol.bg.Днес се навършват четири години от деня, в който 6-имата български медици се върнаха в родината със самолета на Сесилия Саркози. Те бяха държани 8 години в либийски затвор с обвинение, че са заразили стотици деца с вируса на СПИН.Байърли описва завръщането на българските медици на борда на френския правителствен самолет като подобно на завръщането на американските войници от Виетнамили американските заложници от Техеран.Освен разказа за възторжените официални и медийни изяви, посланикът докладва и думите на дипломата Марк Пиерини, шеф на международния фонд за Бенгази, който споделя, че последните 48 часа са били "доста мизерни", като либийците са рушали постигнатото и са искали нови отстъпки от Брюксел до последния момент преди медиците да се качат на самолета на Сесилия Саркози."Най-накрая, каза Пиерини, изглежда че емирът на Катар е дал някакви пари, за да се приключи със сделката" - пише Байърли.От дипломатическите доклади, изпратени до Държавния департамент от София, става ясно, че САЩ предпочитат тихата дипломация по случая. Българската страна пък смята, че американците са единствената сила с достатъчно влияние, за да убеди Либия да вземе "трудното политическо решение" да освободи сестрите.Българският външен министър Ивайло Калфин е цитиран да казва на американския посланик Байърли през март 2006 г, чеБългария три пъти е възпирала Съвета на Европа да излезе с резолюция за българските медицински сестриосъдени на смърт в Либия, за да окуражи "продуктивна атмосфера за преговори". Той обаче подчертал, че такава позиция не може да се поддържа безкрайно.

222

Ваня

преди 12 години

И правилно ! Когато отиваш на гости,си събуваш обувките,от учтивост към домакините,нали? !Това е елементарна проява на възпитание.А не казваш:"Аз в къщи така си ходя,ще ме прощавате,ама няма да се събуя!"Когато,например,християнин влезе в джамия,се събува,противното би означавало светотатство и оскверняване на мюсюлманските религиозни традиции! Така,че,който не може да се раздели с бурката,бегом марш,и обратно от където е дошъл !

221

ZABRANA !

преди 12 години

Noseneto na burki v Evropa e s zel provokazija i rezultata sa atentati kato tozi v Norvegija !!!

220

НРБ

преди 12 години

Тук шалварите са електорат и ние ги обичаме. Когато станат над 50% от населението, а това ще е след няколко години, тогава директно ще ни изгонят защото държавата по право ще бъде тяхна.

219

do228

преди 12 години

abe *** pri nas pone vsi4ko e s otkriti karti a zabradenite otgore sa zatvoreni a otdolu otvoreni 4ukat se i za umrelite ne go pi6a ot zloba no tova e istinata sori boli amaaaaaaaaaaa taka e

218

Анонимен

преди 12 години

Крайно време е в цяла Европа да бъдат забранени!

217

Анонимен

преди 12 години

Do 240 -shto ne duhash chorbata

216

123

преди 12 години

Като не им харесва да се прибират по родните места и да си ги носят бурките колкото искат.

215

Анонимен

преди 12 години

Ще преведе ли някой какво са написали 205,208,217,233,231,239 и други като тях?

214

v

преди 12 години

Kraino vreme beshe!!!

213

Анонимен

преди 12 години

ЕС забранява пингвини.НО на нас не разрешава да забраним дори и каруците в градовете !!!! Да не говорим за *** произволие......все пак наще ***.и в парламетта са по-виновни!!!!

212

Анонимен

преди 12 години

Да забранят *** със закон, които много му е мъчно за техните права да ги взима и да си отглежда!

211

Бай Ганьо

преди 12 години

Мдааа, забраната за носенето на бурки не е демократично, уронва правото на избор на човека (на жената демек). Ама като ако отиде моята жена в Саудитска Арабия или друга подобна страна ще трябва да носи бурка на улищата, щото така повелява исляма. А това демократично ли е? И дали някоя чужденка може да се обърне към съда по този въпро? Значи, там ТРЯБВА да спазваме техните правила!? Е, ами нека мюсулманките да спазват законите във Франция, Белгия и т. н. Като не искат да ги спазват - вън!

210

*

преди 12 години

Зиези не е съществувал . Все една да се каже , баба Яга е родоначалник или дядо Мраз

209

рави Маркузе

преди 12 години

Кофти дни за ксенофилите....

208

Do Muspi

преди 12 години

Saglasen sam s izkl na tova, 4e na zapad v uchiliste ne hodqt s uniformi. V Mexico, USA, Canada hodqt s uniformi. Vidql sam gi i go vijdam. Sega e vakanciq de.

207

Linda

преди 12 години

V cqla Evropa da gi zabranqt .

206

baba

преди 12 години

do 202.ne ot drevna Garcia ,a ot 6-7vek vav vizantiiskata imperia kogato niakoi jeni ot aristokraciata sa izpolzvali podobni pokrivala no za savsem razlichni celi.i na Mohamed iavno mu se e vidialo interesno i podhodiasto za izpolzvane v negovite kompilacii da sazdade nova religia.(moeto lichno mnenie zada zabogatee i moje da chuka nepalnoletni-govoria za negovata religia9