20

коментатор

преди 12 години

някой някъде държи ли сметка кой вуз може, с оглед квалификацията на преподавателския състав, да преподава определени специалности...защото в този т.нар. университет има от пиля мляко, а професорите май от нищо не разбират

19

Анонимен

преди 12 години

Ще ме прощавате,ама всички хейтъри тука можете да си е**** м*****! Единственото което знаете е да плюете и хулите! УНСС има дългогодишна история и е един от най-старите университети на балканите. Да може и да е имало корупция и хора които са си купували изпити,но там учат и ще продължават да учат едни от най-умните хора на България! Не случайно,хората от унив. като СУ и УНСС най-лесно си намират работа в страната!

18

!

преди 12 години

Унесе се

17

Към Номер 2

преди 12 години

Честито и Оспех! Като си граматичен ***, поне не си показвай "познанията".

16

200 марки и 1 прасе

преди 12 години

УНСС - УмНемалСтудентСтанал УтреНосиСъответнатаСума

15

Анонимен

преди 12 години

nomer 11 ...mn si sigurnen che she badesh specialnost Schetovodstvo, pri polojenie , che oshe nqma rezultati ot klasiraniqta sled 2 kurs ;) ...A vsichki , koito kazvat che UNSS e osnovan na korupciq, bih iskala da mi posochite edin universitet , v koito ne se vartqt dalaveri.....

14

келеша

преди 12 години

това университетче наистина си е жалко и това за утре носете съответната сума чудесно му приляга!!

13

Анонимен

преди 12 години

BG ***!Vsi4ki umni hora sa studenti v navan!

12

келеша

преди 12 години

не знам за най висок бал, но с най нисък са винаги тъпите шопи!!за нищо не стават!!

11

Анонимен

преди 12 години

Прав е номер 9, аз ще бъда 3-ти курс Счетоводство от есента в УНСС и поне знам, че ще мога да се реализирам, а колегите от другите безумни направления си клатят краката 4 години и накрая завършват едно голямо нищо.

10

Анонимен

преди 12 години

О,не! Почва се битката на титаните: Старческият Университет срещу Утре Носете Съответната Сума.

9

счетоводител

преди 12 години

"Финанси, счетоводство и контрол" - това е единствената специалност от която излизаш с професия и може да си намериш работа.Другото е само за тапия.

8

Митко

преди 12 години

Висш Икономически Институт "Карл Маркс"/УНСС/.Същите преподаватели, само че вместо марксизъм и научен комунизъм преподават маркетинг.

7

Анонимен

преди 12 години

Този университет е един от най-големите парадокси в България. Броя на *** в него е зашеметяващ и, накрая по някакви неписани закони на природата, кадрите му се реализират.

6

Анонимен

преди 12 години

Излязоха с един ден по-рано. Много съм доволен, приеха ме каквото желаех. Успех и на останалите.

5

Анонимен

преди 12 години

УНСС, никъф интернешънъл експириънс, много корупция, много простотия. Точно както другите университети. На интервю за работа дори и най- големия *** учил в чужбина е пред вас. Разбира се, ако реши да се върне :D

4

Професор Учкоф

преди 12 години

До номер 2: Явно и ти си с купена диплома,като се съди по правописа.Голямото болшинство от българските студенти,учат упорито и съзнателно и дипломите им са напълно заслужени.Тези паралиите,вече се дипломираха по няколко пъти,в различни университети,но едва ли дипломите ще им трябват за нещо.

3

Гошо Тъпото

преди 12 години

Поздравявам всички новоприети студенти в УНСС и техните...родители.Да са живи и здрави и да издаянят следващите 4-ри години.Поздрав и на сина ми,койтосъщо е приет...там,икономика с...английски.Английския го научи в Щатите,където беше цели...шест години,като остана там след студентска...бригада,но тогава беше в Строителния,който естествено не...завърши.Еее сега вече...помъдрял и с житейски...опит,сигурно няма даходи пак,на...бригада.

2

Анонимен

преди 12 години

До 1Честито и Оспех! Да живее и УНСС-то! :) Трябва да съществува този ВУЗ, все пак *** също трябва да си купуват диплом отнякъде!:)))

1

petencityyy

преди 12 години

i az sum vutre bala mi behse 26,34 ama pak ma vzeha stoto tatko ima firma i dostavqma mnogo neshta po universitetite i sme izvestni tam ... Chestiti i na vsichki ostanali koito sa ospqli !