22

starla

преди 12 години

На Бърни Екълстоне развода му беше значително по-скъп. Жена му след това влезе в топ10 на Форбс за богати жени. Заглавията бяха "F1s Bernie Ecclestone Sets World Record With £1Billion Divorce Settlement" и наистина състоянитето и беше със 700милиона паунда повече.Не знам тези какъс рекорд са поставили с "някакви мизерни 100милиона "

21

НФБ

преди 12 години

за този износ накапитали говорим..а занете ли колко капитали изнесоха агентите на ДС и къде потънаха тези пари1по времето на соца а и днес това е практика...малка българия спонсорира голяма америка и американската мечта1на американския балон се спонсоризира и от дектаторите от черна африка азия ю.америка русия.прости държавници1само гърците излязоха хитряги и взимаха и живяха на кредит като царе като американци..но това е да си гръцки политик все пак мислиха и за народа си не изнасяха а внасяха

20

нона

преди 12 години

до 20А тази Галина дали иска....опитай де все пак,знае ли се докъде може да стигне глупостта човешка

19

No Name

преди 12 години

Miri6at ti krakata za tazi Galina ;)

18

АНОНИМЕН

преди 12 години

Ой, Ой ой, что такой ? Руската Галина вече е разведена но със 100 милиона паунда. С удоволствие бих се развел с моята рускиня и заменил с тази Галина !

17

Анонимен

преди 12 години

И на тия трябва да им събираме помощи та да мое се отърват един от друг та да се кротнат и те и повърнато-жълтите медии...

16

Хиха

преди 12 години

Живи да ги оплачеш. Заболя ме сърцето, вдигнах кръвно и почти заеквам. То бива зла участ, ама чак пък толкова!

15

кукуригу

преди 12 години

"Богатството на олигарха се изчислява на около 550 млн. паунда и искането на съпругата му да се дели 50:50 щеше да й даде 275 млн"....... И как ще живее с тия мизерни милиончета горката???Боже,колко мъка има на тоя свят...

14

справедливо !

преди 12 години

Пак от пресата :Руският олигарх Борис Березовски прие извънсъдебно да плати на съпругата си сума, достигаща 220 милиона паунда (почти 250 млн. евро), за да се разведе с нея.Сумата е рекордна за развод във Великобритания, посочва в.Дейли телеграф. Точният й размер не се посочва, но бракоразводни адвокати твърдят, че тя е някъде в рамките на 165-220 млн.Досегашният рекорд беше доста по-скромен едва 48 млн. паунда, платени през 2006г. на съпругата на застрахователния бос Джон Чармън.Изслушването във Върховния съд продължи 10 минути, след което 52-годишната Галина Бешарова си тръгна с четвърт милиард евро по-богата. Предполага се, че обезщетението включва пари в брой, акции и големият апартамент до двореца Кенсингтън в Лондон, където тя живее в момента.64-годишният Березовски само коментира, че това е приемливо споразумение. Разрешение за развод беше дадено преди година в заседание, продължило само 45 секунди.Богатството на олигарха се изчислява на около 550 млн. паунда и искането на съпругата му да се дели 50:50 щеше да й даде 275 млн.През последните 16 години Березовски живееше с 42-годишната Елена Горбунова (от нея също има 2 деца) и търпението на Галина се изчерпало, когато започнали непрекъснато да наричат Елена съпругата на Березовски.Ами да дава тогава.

13

Ванко

преди 12 години

От където дошли - там отишли...от един крадлив евреин, в друг ***...та чак и адвокатката на любимата му е еврейка, нищо да не излиза навън!

12

baba ty

преди 12 години

100 милиона британски паунда ще вземе *** на березовски. КОЛКО ЛИ Е ОТКРАДНАЛ ЕВРЕЙСКИЯТ *** ОТ РУСКИЯТ НАРОД

11

Психиатър до 6

преди 12 години

Консултациите ги давам евтино. Лечението е на ваши разноски. За вас вас може и без консултация. Направо с безплатно направление.

10

Анонимен

преди 12 години

Полоний в неограничени количества за гнусния ционист!!!

9

Анонимен

преди 12 години

Журналистите ,този мазен индивид от снимката ,не се е карал с никого .А го гонят за кражбата на поне 25 000 коли Лада ,продадени и парите изчезнаха има и далаверка с Аерофлот и друго дребни суми .

8

Анонимен

преди 12 години

Гадна еврейска ***.Вижте му очите .Очи на гад

7

Анонимен

преди 12 години

За такива като него/крадливи синове, дъщери и снахи на комунисти и ДС агенти/ трябва да им се случват по-лоши неща, и ще се случват, защото не е редно да обричат на глад, смърт и нищета милиони хора, за да натрупат милиарди чрез измами, кражби и лъжи.

6

Кабули

преди 12 години

Русия никога не е принадлежала на себе си.

5

Killuminati

преди 12 години

Скоро ще излезе цялата истина за жидовото племе - хазарските евреи.

4

манчестер юнайтед

преди 12 години

Най-скъпият развод ще бъде на Бербо...

3

Анонимен

преди 12 години

Жалко... жалко, че Хитлер не я ликвидира цялата еврейска ***...