500

до Ястреб

преди 12 години

Я се скрий ве гнусна турска ***. Колко *** *** и вмирисан фес трябва да си, за да се изцепиш, че атентатите в Лондон не били дело на ислямски ***. *** проста безмозъчна ислямска

499

Анонимен

преди 12 години

Лидерът на Партията на прогреса Сив Йенсен подчерта, че Брейвик е напуснал организацията. "Той вече не е наш член. Фактът, че по-рано е бил при нас, ме натъжава. Никога не е бил много активен и сега ни е трудно да открием някой, който знае нещо повече за него". Брайвик също така е масон, заяви говорител на организацията. Свободните зидари се събират в тайни братства в много части на света.

498

Анонимен

преди 12 години

казаха че е масон, това е различно от християнски фундаменталист

497

Анонимен

преди 12 години

511 Ti da slushash ***,terorista e norvejec radikalen hristiqnin nenavijdal musulmanite

496

sgt.Hale

преди 12 години

Норвежците обраха плодовете на гостоприемството си и религиозната си толерантност....за съжаление:(((

495

Слушател

преди 12 години

Религиозен тероризъм!Няма значение дали е ислямски, християнски или какъвто и да е!Религиозните норми на поведение трябва да бъдат изхвърлени от ежедневния живот!Религиозната нетърпимост към "другите" може да доведе само до подобни събития!Аз НЕ съм религиозен и чувствам как гневът на "искрено и дълбоко вярващите" се стоварва върху мен!Обичайно се започва с убеждения, следват плашене, анатемосване, адски и земни огньове, докато се появи вярващия с автомат или взрив!

494

Анонимен

преди 12 години

Тва трябва да не е останало нищо човешко в тебе, за да причиниш този ад на невинни хора. Що никога не взривявате големите играчи, да ви и в терористите. Страхливици, роби...

493

Анонимен

преди 12 години

дано тези ''борци за свобода'' са постигнали своята справедливост убивайки случайни хора които нямат нищо общо с тяхда им имам каузата

492

до ястреб

преди 12 години

поздравления приятелю.браво. все още има мислещи хора.

491

Ястреб

преди 12 години

Цялата тази история може да е психологична операция, извършена от секретна служба на някоя държава. Норвежката полиция твърди че е самотен вълк, без никакви известни връзки с международни терористични организации или тайни служби. Обаче мащабът на акта и изборът на жертвите е много съмнителен. Според полицията в юношеския лагер са убити 84 деца и 7 са загиналите от експлозията в Осло. Много тъмна и неясна за сега.

490

Ястреб

преди 12 години

До 503 - Извършителят е Норвежец, консервативен християнин, казва се Anders Behring Breivik. Следя ги новините онлайн от различни страни и езици - само *** канали продължават да надуват балона за мюсулмаската връзка.

489

Ястреб

преди 12 години

До 502 - За тебе може да е рано сутрин, за някой друг може да е късна вечер. За тебе може да са глупости, за друг да са мъдрости. Преди да кажеш една дума, прочети хиляда. Чети и се образовай - може да ти помогне да не кънтиш толкоз на кухо. Най-големите терористични организации са все юдейо-християнски. Ако искаш нещо да знаеш относно Исляма, вземи Корана и го прочети вместо да дрискаш глупости по разни форуми.

488

Анонимен

преди 12 години

Терористичната групировка Ансар ал Джихад ал Алами (Привърженици на глобалния джихад) публикува на своя сайт съобщение, с което пое отговорността за нападението, съобщи анализаторът от изследователския институт, който изучава тероризма Си Ен Ей. В посланието се посочва, че нападението е отговор на присъствието на норвежки сили в Афганистан и поругаването на пророка Мохамед. Ние предупредихме, че след Стокхолм ще проведем още операции. Това, което виждате, е само началото, посочва групировката. Въпреки това отговорността за нападението все още не може да бъде потвърдена, пише Ню Йорк Таймс. Норвегия е членка на НАТО и има малък военен контингент в Афганистан. Тя бе сред няколкото държави, посочени от лидера на Ал Кайда Айман ал Зауахири, като потенциални цели за нападения. През 2006 г. норвежки вестници отпечатаха датските карикатури, които събудиха недоволството на мюсюлманите с изобразяването на пророка Мохамед, припомня изданието.

487

anonimens

преди 12 години

до 500:бе какви глупости пишеш ти бе от рано сутринта..щом аллаха ви там няма проблеми с убийствата на верска основа не ми хвали исляма най големите терористични организации са ислямски и най лошото че са джихадски защотот искали да прочистят неверниците е кажи ми една религия която прповядва смърт има ли място в съвременното общество и използвайки жени и деца на по 10 годинки за самоубийствени атентати...

486

Restitutor Orbis

преди 12 години

Войните винаги са временни. Хората се връщат към нормално състояние и постепенно светът се обединява. Но омразата и желанието за война се поддържа и когато има мир заради еврейските и ислямски книги. Те предизвикват паразитно-расистка омраза и войни. После и другите отвръщат и накрая хората обвиняват и 2-те страни, забравяйки кой е започнал.

485

Ястреб

преди 12 години

496 - Злобата на *** и глупостта на злобаря граници нямат. Преди да почнеш да се ограждаш с беттонни стени, първо събори бетонните стени, дето са ти оградили мозъка. Случаят в Норвегия няма нищо общо с Исляма. Както бомбите в Лондон, Мадрид и Ню Йорк нямаха нищо общо с него. Това си е пак работа на юдейо-християнските терористи.

484

bg

преди 12 години

do 491-tova ne sa moi dumi,samo citiram Bludnicata i psihopata Bolton.

483

bg

преди 12 години

Nacistka Norvegia dava ubejishte na muslemski sadistki 4e4enci.

482

ай,ай

преди 12 години

Взрива в Норвегия е удар срещу надеждата за Човешкото в Човека.Това е една изключително мирна и толерантна страна.Явно Човек и ислямист са две успоредни прави без допир във времето и пространтсвото.Отговорът трябва да е смразяващ.

481

gtf

преди 12 години

другар 492 - ислямския свят трябва да бъде отграден от дебела бетонна стена подобна на берлинската. Там в глад, мизерия и умопомрачене след няколко години няма да има останал жив мюсюлманин