30

Симона

преди 12 години

Писна ми от долнопробни коментари на *** комплексари!!! Доказано е, че който посегне на животно, е способен да посегне и на друго живо същество!

29

Анонимен

преди 12 години

И аз мисля да отстрелям две-три тука. Лаят по цяла нощ, не се спи, нападат минувачи. Озлобени ***. Слагат им по един етикет и ги пускат обратно да си хапят. Ще пробвам с кучегон. Струва 165 лв. Ако не стане, дебелата сопа ще заиграе. Детето ми е по скъпо от ***. Ако пак не стане си стягам багажа и ще отида на място където хората обичащи реда, чистотата и дисциплината са мнозинство.

28

Томас

преди 12 години

vargда, така пише в Библията - но съвременния свят тотално отхвърля Божието Слово - върви към унищожението си и дори не им пука на повечето хора - безумието е пълно.

27

Томас

преди 12 години

Поредната изродия в съвременния содом и гомор - кучета убиват хора - хората нямат право да убиват *** - мечки убиват хора - хората нямат право да убиват мечките - вълци давят 40 овце - хората нямат право да убиват вълците - *** крадат, убиват и изнасилват - днес *** уби 70 годишна жена - управниците нехаят, *** постоянно се натрапват на хората - хората нямат право да им кажат, че това с което се занимават е гнусотия - това ако не е съвременнен содом и гомор устремил съм към унищожение не знам кое е.

26

f

преди 12 години

e ku4e ot prozoreca gramva ku4e na ulicata. sledvawiqt pat ne ot prozoreca a v upor.

25

Пов

преди 12 години

Написах КАТО каракачанки, а не каракачанки. И си бяха улични кучета. И написах, че неведнъж са ме нападали улични кучета. Зад блока ми има глудница, която ме напада всеки божи ден когато се прибирам. СТРАХ ме е да се прибирам, страх ме е да си минавам около блока заради тях. Който ги защиава да си ги вземе и гледа вкъщи!

24

Анонимен

преди 12 години

И *** един подобен такъв и в нашия квартал,скоро го пратих на зъболекар,щото ей така седеше и стреляше по котките от балкона си.Пълно е с нещастници като тия дето стрелят,ама после ходите на зъболекар!

23

Бейлис

преди 12 години

Смърт за weapon abuser-ите. Готов съм да бачкам доброволно срещу подобни изверги - и то без излишни харчове за униформи и въоръжение - ами по ръчната процедура.А кучето как е?

22

анирам

преди 12 години

Абсолютен *** си!!! Заради такива, като теб сме в такава помия! *** комплексар!!!

21

Анонимен

преди 12 години

V belite darjavi nqma kucheta po ulicite. A domasnite sa s povodi. Tuka sme pomiqrska darjava. Po ulicite - ulichni, po uchilishtata - domashni. A decata - te pred komputara shtoto igrata na dvora e samo za kucheta, ne za deca.Istinata e edna - cherna durjava se opravq s cherna otrova. Hvurlqsh malko hrana s cherna otrova i mirqsvat neshtata.

20

crazy

преди 12 години

Децата са невинни. Те обичат кучетата. Когато домашното куче умре-детето плаче за него. И мама казва- Аууу, то мойто детенце толкова милостиво, като за човек плаче. Обаче ако в същото време тати убие някое бездомно - тогава вече трябва да се радваме за смъртта на помияра. Е ??? За Господ (един *** Го беше споменал по долу) и двете кучета са еднакви.

19

Анонимен

преди 12 години

Da mu napalniat GAZA s Padarska Sol na tozi ***!

18

анирам

преди 12 години

до Пов: не знам какъв си каква си, но нещо май не ти е ясно, че има разлика мeжду улични кучета и каракачанки, които уж са те нападнали. Не мислиш ли, че по-често кучетата, които нападат са домашни, а не улични? А и защо искаш смърт за уличните, след като не такива са те "нападнали"?

17

цоко

преди 12 години

абе така се прави, ама внимавайте, моля Ви, просто внимавайте да не Ви видят .....

16

do анирам

преди 12 години

хахахах *** го духаш

15

анирам

преди 12 години

Малко му е....за такива ***, а както виждам от по-долните коментари, лайнарите са МНОГО, трябва така добре да си свършат работата наказателите, че следващия път, когато и през ума им мине да се правят на големи пичове и пички, да им настръхнат космите на ***. Само така, нараняваш животно, а след това трява да си носиш последствията. Риташ животно, получаваш ритник и ти, а за другите неща още по-гадно да им е на извергите!!!

14

до varg

преди 12 години

Много едностранчиво разбираш библията, ***. Исус Христос е казъл да се грижим за тях, не да ги убиваме и да ни се подчиняват! Цялата ни икономика се крепи на тях! Поне малко ги уважавай ***... Защото те умират за да ядеш ти! ***....

13

....

преди 12 години

Не мога да разбера защо мнозинството от коментиращите не прозре причината за тази присъда...Не става въпрос, че кучешкия живот е по-ценен от човешкия. Утре един такъв "умник" ще стреля по улично животно и "случайно" ще простреля човек...

12

Пов

преди 12 години

Още от малка си давах всички пари, за да купувам храна за уличните кучета. Но твърде много и често започнаха да нападат в последно време. Движат се на огромни глудници и нападат. Онзи ден както си карах колело 3 огромни кучета като каракачанки изкочиха и ме нападнаха. Добре, че захапаха колелото, а не мен. Случки мога да разказвам много и все са без провокация от моя страна. СМЪРТ за уличните кучета. Това ми е мнението вече.

11

Пъзел

преди 12 години

Сложил съм и оптика...мислех и лазарен прицел но ще се вижда лъча когато е мъгливо ...