5

Някой

преди 12 години

3, имал ли си Плейстейшън 3? Щото в един сервиз във Великобритания се бях нагледал на разпарчетосани такива със следи от явно прегряване. Коя е по-добрата система, незнам. В прочем знам, но не е нито Хбокс, нито Плейстейшън. Две буквички са - РС. Но прилично РС струва и прилични пари, а не като конзолките, които ти докарват посредствено качество.

4

homer simpson

преди 12 години

имах стариа и никъв проблем, разцепих го от игри, продадох го на един приятел и тои си джиткаа оште с негоо....мн по добро от плеи буклука.

3

Анонимен

преди 12 години

Хехехех аз пък за разлика от тебе съм го ползвал. Много хубаво прегрява. А поддръжка има но обаче требе да им го занесеш и да си платиш 120 долара. Земи се информирай. Има стотици обяви само у нас с предложения да ти ремонтират машинката. По света са милиони. отвори Ютуб и се нагледай на стотици варианти за ремонт на свръх-непостижимия *** на Майкрософт. Толкоз им е писнало на хората, че се мъчат да си ги оправят сами по някакъв начин.

2

Striker

преди 12 години

Хехехехе, още един хейтър. Джониии, в момента на пазара Х-бокс е на светлинни години пред Плейстейшън. Продажбите го доказват. А и със поддръжката на Майкрософт нещата стават крайно зле за останалите :)

1

Анонимен

преди 12 години

XBOX-а го продава тоталната реклама. По-скапано нещо скоро не е имало на пазара. Постоянно се нуждае от някой я ремонт я доработка, че иначе ще играеш ама друг път. Обаче виждате как големите хвалби без покритие вършат работа. Остава потребителите да си псуват на воля и да се оплакват на арменския поп.