127

Апологет?

преди 12 години

като му гледам ,нахилена физиономия ми се иска да го наложа по гърбината с някоя вършина. Изключително тъпо и арогантно човече, което зад засуканите си "технократски фрази" крие безграничната си тъпотия. И 1% не може зема на изборите, още повече пък като кандидат на НДСВ-то!

126

RUMENA

преди 12 години

ZNAETE LI KOLKO SHTE MU E HONORARA ZA AEC BELENE???I KOLKO OT NEGO SHTE DADE NA PORUCHITLITE?

125

Анонимен

преди 12 години

Na tozi muhul mai mu sviurshiha parite i iska da si karade otnovo!!!!

124

столичанин

преди 12 години

ООООООООО НЕ ...............ПАК КАРОЛЕВ

123

Олеле

преди 12 години

СКАНДАЛ в Център за градска мобилност и Каролев е сезиран за случая ---------------> ни стон ни вопъл от него.... Нали са общински съветници що ли пък да се месят....

122

Келнер

преди 12 години

Преди 1989 баща му беше в търговията т.н. предприятие "Здрава храна"-София. От там са мангизите т.е. "маята"... Комунизмът лесно не се отива.

121

поля

преди 12 години

Тоя е страшна скица

120

Анонимен

преди 12 години

Този последния мъж на Земата да е..не го искам

119

Селянин

преди 12 години

Тоа ако стане кмет на Софето,егати смехо където ке падне.Сугурно ке върне имото на царя-туй високио хълм,планина прощавайте - Витошо.ААААА тоя е мано загубен *** чиляк.По-*** е от мене,а аз не вервах ,че има такъв чиляк на свето.

118

ahmet

преди 12 години

ti pak kade si tragnal..tebe vidyahme kakvo mojej..

117

ВМТ

преди 12 години

Направил пачка,мангизи-с чии пари,я го питай колко е имал през 1989-та ?имал е 1 заплата и една панелка,знаем Ние как забогатяха такива крадци като него,и на всичкото отгоре,на това криво задно колело му сложили девиз "С усмивка"...е верно,смях се много ! :))))))))))))

116

Анонимен

преди 12 години

кАкво не му харесвате , бе кухи *** такива ! Тоя поне е показал , какво може , направил е пачка , мангизи , има авторитет и влияние ! Едва ли целта му е да се набута в кметското красло сама да краде ! Еб а си нещастниците ! Не ви ли писна от пожарникарски мутри и Софиянски мазни усмивки !?

115

ДО 113

преди 12 години

Поне ще е ...БИЛ...КАНДИДАТ,...МАЛКО ЛИ Е ?

114

ангел

преди 12 години

Ех, лъскачи. Не ви ли омръзна винаги да оправдавате поредния *** и да го промоцирате предизборно. Каролев е *** от класа. И всички които застават зад него трябва да знаят това. ***!!!

113

ДО 113

преди 12 години

Конкретно:Какво е направил за БГ....? АЕЦ---БЕЛЕНЕ...?

112

Анонимен

преди 12 години

НДСВ "НЕАНДЕРТАЛСКО ДВИЖЕНИЕ ЗА СЪСИПВАНЕ И ВАРВАРСТВА" БЕШЕ МНОГО АЛ4НО КРАДЛИВА ГРУПИ4КА СЪСТОЯЩАСЕ ОТ НЕАНДЕРТАЛЦИ,***,***,НЕВМЕНЯЕМИ ШЕЗОФРЕНИЦИ, ВОДЕНИ ОТ НЕГРАМОТНО-ПРИМЕТИВНО НЕИНДЕФИЦИРАНА -СКОПЕНА МАДРИТСКА *** "СИМЕОН ХАСАН СЕКСКУРБУВГЪЗОТСКИ"ТОЗИ ГОЛОГЛАВ ЗАЕКВАЩ ПЕЛТЕК, ***, *** НА СНИМКАТА НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПОКАЗВА А ТРЯБВА ДА СЕ ВЪРЖЕ НА ЕДНО КРАИПЪТНО СЕЛСКО ДЪРВО И КОИТО МИНЕ ДА МУ СЕ ИЗХОДИ В ЗУРЛАТА.

111

до 102

преди 12 години

Ако това изобщо е вярно, по какъв начин той е виновен и отговорен за действията на своите предци???

110

-

преди 12 години

Ех, плювачи, не ви ли свърши слюнката? Разбирам да плюем по Доган, че не е никакъв експерт по енергетика и икономика, обаче Каролев определено е от добрите български икономисти и финансисти. Всеки, който поне малко е учил и разбира от тези науки и го е слушал какво говори по ТВ и пише в анализите си, може да се увери, че е кадърен. И ако беше наистина мекерето, каквото го изкарвате, отдавна щеше да е отишъл я в БСП, я в ГЕРБ, където щеше да краде на воля.

109

Анонимен

преди 12 години

Царете си имат шутове,този е идеален!

108

angel

преди 12 години

Арогантен ***! Далеч от представите за добър човек.