5

някой

преди 12 години

До: ин витроПроблемът е в милиционерския мозък на Бойко Борисов и неговото правителство!Проблемът е, че в България всеки си изказва "компетентното" мнение по въпроси които не разбира.Само човек който е минал през процедурите ин витро или е специалист може да оцени какво означава това.

4

ин витро

преди 12 години

Всеки опит инвитро е индивидуален и зависи от състоянието на жената. Количеството на хормоните за стимулация е различно при всяка жена. При едни е нуждо огромно количество, а при други не. Не мога да разбера какъв е проблема да се поемат разходите, а не да се отпуска фиксирана сума, защото няма как да се фиксира. Аз имам 6 опита и вски един ми е струвал различно.

3

Анонимен

преди 12 години

o4udvam se 4e ne sa 100 procenta

2

Анонимен

преди 12 години

А досега в кой джоб потъваха тия пари? Не се ли накрадохте ? Не заслужавате никой да ражда.

1

някой

преди 12 години

Аз пък съм от останалите 30 процента които са против забраната за доплащане!!!Категорично!Ама може ли такава простотия не мога да проумея???Куцо, кьораво и сакато, ни знае ни разбира, го питат за мнение какво мисли!Извинявам се много ама с пет хиляди лева ще направиш не ин-витро а таратанци!Все едно да сложат таван на цените за самолети - максимум един билет да струва 100 лева! Егати комунизъма! Ами аз искам да ида на екскурзия до Токио - 100 лева само! Веднага се навих!