201

до Лейла

преди 12 години

Не познавам Яна, но на физиономията и пише, че лесно се доверява на хората и съм убедена--------------------- Овца, ти наясно ли си, че това не е актуална снимка, а е отпреди поне 12-13 години? Актуалната и снимка, която закачиха към няколко други статии няма нищо с това дете тука.

200

Анонимен

преди 12 години

За убийството - няма две мнения - то е жестоко и виновния трябва да понесе най-тежкото наказание. За поведението на момичето обаче - ако е истина тезата за доброволен секс с непознати клошари в парка може да се каже, че постъпките са му крайно необмислени и говорят за много нисък морал. Като зайците в храста. Надявам се истината да е друга

199

до ЛЕЙЛА

преди 12 години

Уважаема г-це, по писанията Ви по-долу си личи, че Ви липсват основни и елементарни умения за мислене. Моля не се затормозявайте с подобна сложна дейност. Всичките Ви заключения са плод само на фантазия (вероятно болна) и трябва да бъдат подкрепени от факти. Такива могат да си измислят всички участници във този форум, но това пак не ги превръща в отражение на действителността.

198

ЛЕЙЛА

преди 12 години

Лейла - 22.07.2011 г. 19:28:04Не ме интересуват настоящите разкрития. Пиша за това, което си помислих на база първоначална информация, следвайки пътя на логиката.Яна излиза с приятели и познати, независимо, дали в компанията се е пило алкохол или не, когато едно момиче няма приятел/гадже/ винаги останалите му предлагат изпращане до автобус/такси или си тръгват с него ако живеят близо и не го оставят само в компания на непознати лица.Първото, което аз заключавам - щом част от компанията се е разотишла, то със сигурност са знаели, че Яна остава с човек, когото познава добре. От приятелска солидарност обаче, както често се прави у нас, тъй наречените приятели/познати прикриват, с кого от собствените си познати е останала Яна. Това автоматично ги превръща в съучастници. Вероятността да е останала с въпросният Николай, още повече, че са съседи и могат да си тръгнат заедно с такси например е голяма... Не виждам защо да се прибира до вкъщи през парка, след като живее в Хаджи Димитър...Не разполага ли въпросносто заведение с видеокамери???Ако съдим по физиономията на Николай - без съмнение бих го определила като груб, агресивен, арогантен и жесток, силно комплексиран, но с желание за изпъкване на егото. Не изключвам спречкване на съвсем друга тема и удушаване от жестокост. Не виждам връзка между Николай и Пламен, освен че въпросният псевдоклошар Пламен, най-вероятно се е възползвал сексуално от жертвата, след като вече е била мъртва. И все пак, дали наистина Яна остава с Николай или с някой друг, който изглежда съвсем хрисим...??? Колко от тъй наречените и приятели сега спят спокойно???Не познавам Яна, но на физиономията и пише, че лесно се доверява на хората и съм убедена, че това е било известно, на всички, които я познават добре, така че би следвало още повече да се опитат да я предпазят.И какво си мислите всички вие с призивите, не ходете вечер в парка, драги хора злобата, завистта, ненавистта, желанието да притежаваме нещо чуждо, да не уважаваме личното пространство и собственост, да не се замисляме какво причиняваме на другите водят до ежедневни престъпления и голяма част от тях стават посред бял ден. По логиката, щом е пила си го е заслужила, вече 80% от българите да гният в гроба, защото масово се пие. Нямам думи, живеем в общество без морал, без закони, които да го ограничават, общество, в което си по-защитен ако си куче, отколкото човек. Душата ми плаче за цялата тази гнилоч, която ни разяжда. Плаче, че Господ не си прибира вересиите, а ги остава да вилнеят точно тук, точно на това място, наречено България, което аз наричам свърталище на дяволи... Мислете си каквото искате... Почивай мир в Яна! Дано открият твоят истински убиец! Защото убиецът на сестри Белнейски определено не е този, и има доказателства,които отдавна са покрити, само да не се окаже, че сте жертва на едно и също лице... Не го изключвам... Сбогом Яна! Не вярвам на глупостите изписани по твой адрес...

197

do 200

преди 12 години

Moge da bila iznasilena ako e otkazala njakoi raboti,no zashto e tragnala da v tamnoto s dvama da pravi ljubov??

196

139

преди 12 години

Да бай Онзи,много си прав,аз с робското ми съзнание съм да чукна на дърво жива и здрава и живея живота си...Само,че на теб проблема ти е ,че ти с твоето турско съзнание не можеш да преживееш,че в момента някой не ти дава задна;)

195

Анонимен

преди 12 години

Jasno e che prijatelte sa videli kak tja s njakomlko mage se skriva v dalbokoto na parka..i polizijata gi e prinudila da razkagat-zatova polizijata otkri ubiizite tolkova barzo !!

194

Анонимен

преди 12 години

Уважаеми, мацката е била изнасилена! Не е станало по нейно желание! За съжаление това може да се случи на всяка жена или момиче.

193

Анонимен

преди 12 години

НАВРЕМЕТО ЖЕНА КОЯТО НЕ БЕШЕ ДЕВСТВЕНА НЕ МОЖЕШЕ ДА СЕ ОМЪЖИ. СЪПРУГЪТ БЕШЕ ПЪРВИЯТ МЪЖ ПРАВИЛ СЕКС С ЕДНА ЖЕНА,А СЕГА Е ПЪЛЕН РАЗВРАТ И ПОРНОГРАФИЯ?

192

Джуди

преди 12 години

Току-що бе съобщено /новините от 13ч/, че вече са известни убийците на Яна. Двама нещастници. Единият е в ареста, а вторият вече е обявен за общодържавно издирване. Необузданите *** сега ще имат идеалната възможност да узнаят на практика и върху себе си що е то необуздан секс В ЗАТВОРА при себеподобните! Хак да им е!

191

Анонимен

преди 12 години

Прав си, за съжаление. Тия дни се наслушахме на какви ли не истории. От естествена смърт, през убийство до убийство и изнасилване! Версии всякакви. Ту смятаха, че си е тръгнала сама и посе е била нападната, ту пък уж се запазнала с някакъв и тръгнала с него, ту пък си тръгвала с приятел, който е познавала от преди... единственото сигурно е, че една млада жена е загубила живота си. И само по себе си това е тъжно, много тъжно! Дано някога ИСТИНАТА да излезе на яве!

190

Анонимен

преди 12 години

Абе хора не гледатели косми това онова всичкото е един цирк една *** постановка ! Една гадна постановка всеки се прави на луд прочетахме хиляди версий първи не била обита била само разсаблечена нямало видими травми по тялото после се оказа че била удушена не била изнасилена , после била изнасилена имала по усните насилие явно хората си мълчът дано да пишат истината дано са го заловили ! ДА ПРАВИ СЕГА *** В ЗАТВОРА ЗА НАЗИДАНИЕ НЕ Е ХУБАВО ДА СЕ ГОВОРИ ТАКА ЗА ЧОВЕК НО ГО ЗАСЛУЖАВА

189

Анонимен

преди 12 години

Така е, не сме били там и най-лошото е, че няма свидетели. Сега е наред полицията да разбере. От това, което чух по новините и четох в други сайтове стигнах до извода, че момичета просто е било крайно наивно и си е тръгнала сама, без да си даде сметка за риска, т.е приятелите и никой не прикриват, но и те са постъпили глупаво, че не са я придружили. Но пак казвам, не знам какво е станало, това си е просто личното ми мнение.

188

до 192

преди 12 години

Ами не знам естествено какво е станало, но по лошото е че и приятелите и не знаят, така че или прикриват някой или пък просто не са и били приятели щом са я оставили да си тръгне сама по това време.

187

Sendero Luminoso

преди 12 години

Знаеш ти. Знаеш квото ти каже. И сгодените лапат. Само те информирам.

186

До 190

преди 12 години

А как решихте, че тя доброволно си е тръгнала с този? Защото той казва така? Никой всъщност не е видял какво точно е станало. Според интервютата на нейни приятели, с които е била на концерта тя си е тръгнала сама, а после какво е станало... така, че според мен тя е по-скоро наивна отколкото пропаднала. Просто не е преценила какъв риск поема като се прибира сама по това време. И за нейно нещастие си е платила за това!

185

anonimen

преди 12 години

Ybieca da bade hvanat i nakazan no i mnogoooooto momi4eta da si vzemat poyka!!

184

до 187

преди 12 години

Това не е само лош късмет, това е липса на разсъдък от нейна страна и от страна на приятелите и. Убиеца трябва да бъде наказан, но и младите хора трябва малко повече да разсъждават какво и с кого правят.

183

кики

преди 12 години

За мен убийството е извършено от неин познат, с когото явно си е тръгнала. Това обяснява според мен защо никой от приятелите и не си е тръгнал заедно с нея, защото за мен е лудост да си тръгнеш сама в парка посред нощ, аз не бих излязла и пред блока ми по това време. Убиеца трябва да бъде намерен и наказан!

182

nelina

преди 12 години

cqloto mi semeistvo e tuk i znam kakvo lapa za6toto e sgodena *** takav