289

Аз

преди 12 години

Глупости. Станишев става смешен в тази си политическа слабост

288

Петър

преди 12 години

До къде ли ще стигне Станишевв опитите си да опетни Герб.В последно време работата му се състои само в това. Мисля, че всички се радват на магистралите и са доволни от факта, че се мисли за пътищата.

287

анонимен

преди 12 години

ГЕРБ добре правят ,той станишев освен да търси под вола теле друго неправи

286

Николай

преди 12 години

Как пък не млъкна и не се засрами този мишок. Заряза страната в криза, не построи нито един свестен път, камо ли магистрала. А сега дори има наглостта да критикарства. Оказа се, че това, което вчера е казал са глупости. Магистралите са си в кадастъра и всичко е изрядно, но дори и да не бяха заснети, това е само бюрократична подробност. Важното е, че са построени (от ГЕРБ) и по тях вече пътуват автомобили. Лошото е,че медиите не отразяват позитивните новини, а само глупостите на наглеци като този

285

Амидала

преди 12 години

Ако слушаме Станишев, хора няма да станем. През това управление се направи първата магистрала ("Люлин") с акт 16. Така, че няма нищо незаконно в действията на правителството.

284

Кадир

преди 12 години

МАГИСТРАЛИ ПОСТРОЕНИ ПРЕЗ ПЕРИОДА 2004 - 2008Когато фактите говорят ,и Бойко Борисов трябва да мълчи.1. На 30 декември 2005 г. е открита отсечката Шумен - Каспичан с дължина 12,8 km2. / Карнобат Бургас/ Участъкът е с дължина от 35,2 km. Той започва от края на 325-ти km и стига до края на магистралата при последния 360-ти km, където тя свършва при пътния възел на бургаския кв. Ветрен и първокласния път гр. Бургас Участъкът е в експлоатация от 2 ноември 2006 г.3. Лот 1 - между Оризово и Чирпан .Участъкът е с дължина от 38,7 km. Първият подучастък e в експлоатация от 1 юли 20064. Вторият подучастък между Чирпан и Стара Загора от края на 186-ти km до 208-ми km действа от 5 октомври 2007 г. или 22 км.5. На 16 май 2007 е открит готов участък от 16,6 км между Харманли и Любимец.6. На 31 януари 2007 година е открита първата отсечка от магистрала Струма, която е с дължина 19 км от Драгичево до Долна Диканя.Общо построено от правителството на Станишев 144.3 км.

283

Боко Тиквч.

преди 12 години

Хамстера пак започна да църка жално. Никой не слуша вече мишко жалка, Гоцето ти открадна "партийката" без да се усетих.

282

мери-попинс

преди 12 години

Този мухъл,не само ,че няма срама но и е *** като ***.Но реално,галоша вършичудесна работа.Значи не си и ***.Нямам идея,как гледаш детето си!!!А и тая, детоте е ВЗЕЛА ОТ СЪЖАЛЕНИЕ- господ да и е на помощт с такъв бацил.Толкова си жалък,че чак ми прилошава.

281

човек

преди 12 години

каквото каже бойко е света истина , каквото кажат други за бойко е коварна лъжа . чл.1 от закона на герб . хора с такова мислене докараха и държаха на власт бкп 45 г.

280

ССС

преди 12 години

Не били закониии ***. А че харчите милиони за гориво без фактури ЗАКОННО ЛИ Е !! *** ДОЛЕН !!! НЕ ТЕ Е СРАМ КАКВО ТИ ИЗНАСЯ ТОВА ГОВОРИШ !!! МРАЗЯ ГО !!!!

279

селянин

преди 12 години

А ккой пък се интересува от твоето мнение:нито си компетентен,нито зависи нещо от тебе,само дириш как да изнервиш хората та да се намери некой да ти отреже тиквата куха,най-наккрая...?!Аман от измислени червени "герои" - оратори...!На всичкото отгоре - и с обратното си сексуално поведение - настройваш всички нормални люде "против",а не за идеята ви калпава.Сещай се,Антоне Кутев,мамин льоспарник мързелив и лукав!Липсата на морал и възпитание са ви лош учител,а градиращата алчност - ви съсипва.

278

Анонимен

преди 12 години

Е тоя с тия глупости кадето ги говори няма и 1% да събере на следващите избори. дори и които са на хранилка в бсп няма да гласуват за него.

277

Анонимен

преди 12 години

Тоя ако ми е к.р ще му отрежа главата.

276

gerber

преди 12 години

*** да *** и *** мръсен.На тази гнида не му ли омръзна да се показва.

275

44

преди 12 години

Чета по долу коментарите и си мисля- много простотия има в тая България.Винаги ще сме на този хал с такъв *** народ.Прочетете отсреща блога Диктатура на пролетарията или демокрация. Дано нещо ви светне в тъпите мозъци

274

бас

преди 12 години

А с Бузлуджа как е ,има ли я в кадастъра

273

Анонимен

преди 12 години

Довиждане

272

Анонимен

преди 12 години

И той незаконно е на свобода,***...Ако червените кхмери не бяха обсадили цялата прогнила крими-"съдебна" система,то тоя заек отдавна да търка наровете на ЦСЗ,барабар със турската му приятелка със незаконните му сараи.Но комуниста е *** човек-напълнил си джобчетата и ламти за още и още...Е тая наглост и алчност ще ги погуби рано или късно!

271

до ritci

преди 12 години

Ей,отворен, вярно е, че се напукаха къщи от взривове и не само във Вонеща вода, ама първо думата ремонтиран не отговаря на това което е направено,щото пътя на мого места е по изместено трасе,има пусната трета лента в отсечката Гурково - Предела, и освен това е ремонтиран целия проход, а не част от него. Друге въпроса касе е строяло,ама исега не се строи по-добре и още се извозва димитровградска пепелина към Тракия - всеки който минава по пътя Димитров град - Стара Загора всекидневно го вижда!

270

рори

преди 12 години

Ей, някои хора сън не ги лови от злоба и безсилие, от пръстите си изсмукаха и незаконни магистрали! Вярно, бедна ми е фантазията, аз не бих се сетила да обявя за незаконно нещо, което се наблюдава от половината свят! Евала Станишев нямаш равен в импровизациите, манипулациите, откровените лъжи... И не те е срам!!!