250

Анонимен

преди 12 години

Само така, за да се довърши започнатото от Борисов и ГЕРБ!!

249

Батко

преди 12 години

е как не ,кой нормален ще е против ГЕРБ

248

Metaxas

преди 12 години

Ами естествено че ще са с ГЕРБ.С кого да са?Видели са, че това е единствената партия, която се грижи за народа си.Другите са търгаши...

247

до дпсарите

преди 12 години

ето това е политиката в кардажили и родопите милитаризация на обществото с подкрепата на турция

246

до дпс арите

преди 12 години

Абсолютно е така. Аз съм арабин и могат да ме заклеймят за това, което ще ви кажа, но подкрепяме говоренето срещу Израел, че убива цивилни и разрушава сгради, ще дадем на тези екстремисти по-голям авторитет. Защо Израел удря жилищните сгради? Аз бях в Ливан 6 месеца по време на гражданската война като репорер и знам как стоят нещата. Хизбула си слага ракетите върху покривите на жилищните сгради и ги изстрелва срещу градовете в Израел. Когато Тел Авив реши да напада, от самолетите бяха разпръснати листовки гражданите да напуснат районите, защото ще бъдат обстрелвани. Ако някой иска да остава, това си е техен проблем.

245

до дпсарите

преди 12 години

- Ако Хизбула обяви, че е съгласна с условията, поставени от Израел, това е самоубийство - политическо и военно. Групировката е подложена на вътрешен натиск от Ливан, външен натиск - от Иран, и международен. Хизбула не може да се противопастави на сила като Израел. Еврейската държава е най-голямата военна сила в региона - всички 24 арабски държави да се съберат, не могат да се преборят с нея. Те могат само да плашат с ракети. Досега не е посегнато на военни обекти на Израел, всичко е насочено към жилищни сгради, което може да се определи и като военно престъпление.

244

Анонимен

преди 12 години

Много ясно че ще подкрепят тиквата.Какво ще правят тези *** ако мине вота ааааааааа аз ще ви кажа на село при кравите....

243

Михаела

преди 12 години

Решението на независимите депутати е много добро. Този вот е безсмислен и с липса на каквато и да е логика и аргументация.

242

Иво

преди 12 години

Всеки нормален български политик би трябвало да е срещу този вот. Независимите са взели много добро решение да подкрепят управляващите! Явно в българския парламент все още има хора, които мислят за народа си!

241

Христо Янев

преди 12 години

Това е една достойна позиция на тези депутати, макар и да е плод на конфронтацията им с Атака. По същество позицията на Сидеров също е достойна, защото подкрепя Правителството по принципни съображения, без да се пазари и да се опитва да търгува с гласовете на партията си. Хубавото от цялата работа е, че картите паднаха около този вот и се изобличи дълго критата тайна, че всъщност Костов е част от комунистическите агенти, вкарани в политиката от ДС и БКП. Но ГЕРБ ги разобличи и ще управлява дълго

240

an

преди 12 години

ТОЧНО ТЕЗИ СА НАЙ ЗАВИСИМИТЕ. ТРЯБВА ДА ИМА ЗАКОН КОЙТО ДА ИЗХВЪРЛЯ ОТ ПАРЛАМЕНТА ТОЧНО ТАКИВА НЕЗАВИСИМИ. ЗАЩОТА ТЕ СА НАЙ ЗАВИСИМИ. ТЕ ВИНАГИ ЩЕ ИГРАЯТ ПО СВИРКАТА НО НОВИЯТ ГОСПОДАР. ИНТЕРЕСА КЛАТИ ФЕСА. МЪНИ МЪНИ И ПАК МЪНИ.

239

Анонимен

преди 12 години

Само Борисов и ГЕРБ!!!

238

2011

преди 12 години

По-скоро за зависими тези 12 депутати отколкото независими!!!Парламента го превърната в пазар за стоки и улуги и трансфери на пари под масата!!!Нужна е незабавна ОСТАВКА на цялата тази ***!!!Пълнят си черните каси и си купуват независими депутати и така до следващия вот на недоверие!А опозицията продължава да си изглежда така безпомощна,дано в най-скоро време целия български народ да разбере поне,че това правителство е пълен провал!

237

маринова

преди 12 години

Не е удобно за БСП и ДСБ да са много назад от Герб, но такава е реалността. Защо искат вот на недоверие, след като именно тези партии загубиха доверието на народа много отдавна. Важното е Герб да не се спира пред подобни спънки, а да преодолява всичко и нищо да не спира работата им.

236

Лозунг!

преди 12 години

Ние ще подкрепим всеки, който ... плаща повече!

235

5

преди 12 години

Явно на БСП и ДПС работата в парламента е да внасят ,,вот на недоверие,,.За 2г.ГЕРБ направиха много повече от други за 20г.

234

пещар

преди 12 години

Интересно е, кои са кукловодите на Атака, щом тия ги оплюват? Интересно е, пък на кого служи Борисов и ГЕРБ, щом пък Атака са срещу тях? Абе никой ли не знае истината в тоя свят? ДПС са ясни. БСП скачат на личния интерес. ГЕРБ са малко загадка, Атака също. И какво правим сега? На кого да вярваме и за кого да гласуваме?

233

Анонимен

преди 12 години

Валентин Николов, Венцислав Върбанов, Дарин Матов, Димитър Колев, Димитър Чукарски, Касим Дал, Кирил Гумнеров, Корман Исмаилов, Марио Тагарински, Огнян Пейчев, Стоян Иванов и Тодор Великов - това са НАГЛИ ПРЕДАТЕЛИ!Хора вижте за кого сте гласували и после пак гласувайте за тях!

232

Читател

преди 12 години

12 независими до кабинета: С вас сме! Само че докога и срещу какво?!

231

Анонимен

преди 12 години

независи,че колко да са независими,проверете в най близката банкова сметка на тъщите им