133

Анонимен

преди 12 години

Какво е воля без дела, бе! Стои си някой, афишира че има желание да свърши нещо, но не си дига ***. Делата ще накърнят много дълбоки интереси на много важни и близки хора. Е, какво правим тогава - стоим, казваме че имаме воля за промени, радваме се когато други ни казват, че сме имали били воля за промени. В същото време узаконяваме подкупа на Доган. Не закачаме фирмите му. Нито пък на червените олигарси. Големите монополи ни таковат таковата. А иначе имаме воля. Умерено позитивно! Пфу!!!

132

някой

преди 12 години

До: номер 127Цецо че не си вярва е ясно, обаче аз подозирам, че той си вярва, че все още има хора които му вярват!

131

Вуте

преди 12 години

Епа не знам за Цецо, ама я го видим като умерено негативен!

130

мен

преди 12 години

Цвьки, мижитурко, нали знаеш какво ше ти се случи като ти бием шута наесен и тези дето ти опьват конците решат да заметат. свържи точките цуци

129

AHMET

преди 12 години

BRAVO TSVETANOV SAMO TAKA.

128

Анонимен

преди 12 години

ЦЦ и черупката ти е празна. Всички го виждаме. Вече е очевадно, че оставането ти на поста е проблем за всички българи.

127

Анонимен

преди 12 години

Трактора прави Бочко и Цвъки за смях на света! Набийте си го в герберските каски, защото от следствен, стана кандидат-президент. И двамата смешници вместо да го осъдят, му накривиха капата. И така направиха за смях цялата държава, чието лице, за жалост са точно тея милиционери...

126

Анонимен

преди 12 години

Ех, да бяха чуждестранни данъчни да ти направят ревизия на всичкото имущество и на всички твои роднини...///*** жална тогава. Друга песен ще запееш.

125

Анонимен

преди 12 години

аве цецолизците, къде сте. ни вопъл ни стон. няма указания, нали?ами чакайте. иначе може пак мачкай, *** и т.н. от изтърканата плоча.

124

ЦЦ

преди 12 години

ми кво друго да кажа бе другаре.??????????????? другото е оставка, ама не ми се дава.влезте ми в положението ве другаре.апартаменти, къщи, шуми, гаражи и кво?

123

Анонимен

преди 12 години

Цвъци вижда само пара и апартаменти ккъв доклад аз съм сигурен че не го е чел целия сега треба веско маринов да изпее една песен за доклада

122

аватар

преди 12 години

Бърза ОСТАВКА на двама министри. Ето това е по европейски, а не "..обективен доклад". ДРЪН ДРЪН. ЦЦ

121

Анонимен

преди 12 години

Еййййй Боби....Ха-ха-хаа, Цецо Многокъщника??? Стига бе тоя човек ни остави "без" мафия и разбойници!Нема геле...)) Тъщата му вече спи без *** от повишено чувство за сигурност....и то на отворени врати и прозорци...Евалата!

120

Анонимен

преди 12 години

Този е умерен *** ! Ама с какво са го умерили професорите от БАН 2 години гадаят !

119

kk

преди 12 години

Цвъчко е тотално изперкал!Той наистина си вярва!Това е ДИАГНОЗА!

118

евала

преди 12 години

"Евродокладът е обективен и такъв, какъвто сме го очаквали през последните четири години" - Евалата Цецо, че чакаш четири години!!!

117

SAVCHO1950gdg

преди 12 години

КАКВО МОЖЕ ДА ВИДИ ЕДИН НЕГРАМОТЕН ЧОВЕК, БЕЗ МИСЪЛ И С НЕЧЛЕНОРАЗДЕЛНА РЕЧ ?!? ТОЙ ЗНАЕ САМО МИРНО-СВОБОДНО, ЛЕГНИ-СТАНИ, ПЕЙ-МЪЛЧИ, ГЕРБеросвай и пак ГЕРБеросвай !!!

116

Николай БОЯДЖИЕВ

преди 12 години

Ей ***. Каквото и да правите Смолян ще бъде червен.Само Бат Серго да дойде на власт.Ще повишим заплатите и ще има и пари за разкобки.По-добре да дам дупе на Доган и да се жвее добре ,а не като скотоже без пари.***! Аз сам с червеното знаме!

115

хитър шоп

преди 12 години

видя си шестте апартамента и незаконните хонорари с неизвестен произход.они не спат,от евросъюзо,де

114

МУСТАФА

преди 12 години

Там иткровено българските съдии се наричат лъжци