185

Новини 2016

преди 12 години

Новини 2016.София остава без бездомни кучета. През 2022 г..Дежаву

184

:)

преди 12 години

Предлагам тази програма да се приложи върху ***, а кучетата просто дас е избият до крак.

183

Българин

преди 12 години

Тия планове са безмислени по една проста причина - сегашните управляващи ще бъдат изритани от общината още наесен.

182

ves666

преди 12 години

sashtoto neshto se slychva i s grajdanite na balgaria ,razlika mejdy kychetata i horata 2016 g.niama da ima blagodarenie na edna shaika izmenici v bg .,,oi narod poroben shto si tai zaspal,,blagodarenie na stanishev kostov dogan i shaikata predateli narecheni depytati.

181

ceci_

преди 12 години

Страхотно, предполагам че към същата тази 2016 ще е решен и проблемът с детските площадки, градини и ясли. Както и ще са отворени места където пенсионерите ще могат да си прекарват времето по интересен за тях начин.

180

Полина

преди 12 години

Ще се случи и то защото общината си върши работата, като измисля таива проекти, които да носят дългосрочно решение на проблемите.

179

Българин

преди 12 години

А може би не трябва да ги избиваме, а да ги селектираме? Вижте снимката, а си спомнете и многократно наблюдаваното от вас - уличните кучета рядко са агресивни към хора, но изпитват страшна ненавист към *** !!! Защо не селектираме порода - Софийски уличен защитник - куче към 90 кила със захапка 300 кг, у което да е генетично заложено като види *** да го поваля (при нужда да го смъква от каруцата) и да му прегризва мръсното гърло? Тия кучета ще бъдат безценни за градът ни !!!

178

Българин

преди 12 години

Браво за снимката, Днес.бг !!! За мен кучетата са много по-малък проблем - искам нещастницата фъндъкова да излезе и да каже - кога ще бъдат махнати от ЕВРОПЕЙСКАТА СТОЛИЦА СОФИЯ незаконните *** развъдници и вонящите мръсни, незаконни каруци ?!?Вижте добре снимката - това е на пъпа на София - на ъгъла на Евлоги Георгиев и Драган Цанков - *** каруца, без регистрационни номера, натоварена с крадени печка и хладилник, управлявана от двама крастави *** !!!Фъндъкова - докога ?!?

177

Патриот

преди 12 години

До 179:Ако проблема с кучетата се решава за 5-6 дни, защо предишните правителства не постигнаха НИЩО, защо никой нямаше нито един проект???

176

Анонимен

преди 12 години

Поздравления от мен! По-важно е, че се работи по въпроса и има резултат.

175

Анонимен

преди 12 години

Как ще остане като кучкарите постоянно завъждат нови улично-домашни кучета ?

174

моника

преди 12 години

да бе да! Глупости велики се пишат, дали има кой да повярва...

173

бау-бау

преди 12 години

Браво 176. София трябва да се изчисти и от *** и от селяците-***.

172

Анонимен

преди 12 години

Лесно става - внасяме си гладни корейци от КНДР и не за две години, а за два месеца бездомните кучета ще изчезнат

171

Burgazlia

преди 12 години

vsichki kucheta za Sofia i ciganiti za Plovdiv

170

NA

преди 12 години

За 5-6 дни едва ли да може да се реши този проблем, искам да попитам поставяше на разглеждане и от предишните правителства, но явно са сметнали да си приберат парите в джоба отколкото да помогнат, браво за общината, 1,2,3 години колкото е нужно, че от 10 години и повече се опитват ама много шмекерии правят и за това аз съм за тази идея, браво на Йорданка Фандъкова и правителството.

169

me

преди 12 години

Ми моето куче не се разхожда без придружител (освен ако не успее да духне, но това се е случвало само веднъж) . За мен е много по-добре да има регистър, за да не нося паспорт + платения данък всеки път като излизам. И така виновните ще се глобяват, а невинните няма да треперят, щото не знаят какво ново скъпо изискване е родил кметския мозък. И няма да се насажда омраза към всички хора с кучета. Но разбира се, по-лесно е да се правят хайки и да се глобявай всички за всичко. За по-весело.

168

Марто

преди 12 години

То и преди време за 800 дни щяхме да се оправим...ама.... 95% ? И така да стане, тия 5% след време пак ще направят 100% :)))

167

До 182

преди 12 години

Е, ако има регистър, по номера на чипа може да се научи кой си изхвърля домашното куче, кой го пуска да се разхожда без придружител... и ша са глобяваме... ;) .

166

me

преди 12 години

За съжаление логиката на община е да ограничава не бездомните, а домашните кучета, като поставя все нови и нови препятствия пред стопаните им. Като например слагането на чипове, на които информация освен номер няма. И съответно не служат за нищо, освен че ги има. Информационна система свързваща чиповете с ваксини и данъци няма. И тогава каква е ползата от нея? Никаква. Печели само фирмата, която ги продава. И така е с всичките им идеи. Нямат смисъл. Освен да излъчват увереност и спокойствие.