264

то

преди 12 години

няма нужда да се удря по тях... достатъчно е да си отворят устата и да кажат по едно изречение и сами си се удрят

263

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБАВАТА партия била пълна с мъдреци и философи...глей как нареждат мъдри мисли една след друга...анализират ,съпоставят, съветват и заплашват...Бреййй кви умности. Кви думи "ъндърграудът" ц ц ц ц знаели и малко английски... Демек един вид те са свети честници па риишш опозицията са съюзява с престъпници и фъргат бомби...Се събрале всичките партии и се праят на девственици...Евтини манипулации добре, че имат акъл да не убият някой покрай цирковете им...*** и тва ще стане...

262

do 254

преди 12 години

q se skrii nqkade i molq te govori ot tvoe ime ne ot imeto na izbiratelite

261

С.М.

преди 12 години

Вече се чудя защо не емигрирах по-рано, преди да ми се родят деца.

260

anonimen

преди 12 години

боже ама тиа комунисти са били много умни бе. и аз толкоз време да не разбера.за грех майко мила. оти от много акъл, са за 4 километър бре.цццц до каде а докарааме...крадеца вика,дръж крадеца. а убиеца вика аз не бешох. и кво праим сегъ?

259

Анонимен

преди 12 години

През целия преход не се е случвало подобно нещо.

258

Анонимен

преди 12 години

Премиерът, ***, в присъщият му стил не разбира какво става. Премиерът не разбира, че взривове пред партийни централи и офиси отекват в Брюксел със страшен тътен. Особено ако отсътва терористичния елемент на политическа основа. Да се твърди, че РЗС и ДСБ са се наговорили да си гръмнат офисите е повече от ***. То е и цинично, но и това ще отекне в Брюксел. Да честитим на българските граждани най-откровения *** на страната - българския премиер. Дето открива магистрали под шума на странна заря... Шумна и небезопасна....

257

С4

преди 12 години

да не се окаже че офисътна рзс е наскоро дебело застрахован.

256

ves666

преди 12 години

na balgaria partii ne i triabvat ,garmete gi tia izmennici predateli na rodinata.

255

Анонимен

преди 12 години

Разкриването на престъпления не е работа за физкултурници. Както и управлението на държавата - за психически неуравновесени Рапони.

254

Анонимен

преди 12 години

Коя е тази *** държава, в която висш милиционер казва ние знаем кой е, сега търсим само доказателства.

253

Анонимен

преди 12 години

Взривовете са координирани от БСП-ДПС, а са изпълнени от техни агенти (бивши служители на ДС). Целта е да се изкарат жертви, а всъщност са извършителите. Но ние, избирателите, знаем за какво става дума. Знаем защо гърмя едно наше поделение и къде са откраднатите от него оръжия и боеприпаси. С такива боеприпаси е извършен и този взрив.

252

........252

преди 12 години

Казва се ,"...СЛАБА ДЪРЖАВНОСТ"!ТОВА Е ИСТИНАТА ,...И РАЗБОЙНИЦИТЕ /ОТ ПРЕХОДА--- СИ ИМАТ ДЪРЖАВА /!

251

Анонимен

преди 12 години

20 години вече е милиционерщина. Без ПОЛИЦИЯ, тоест правила, спазващи граждански права, полицаи, които носят отговорност когато нарушават закона, никога няма да има социална справедливост. Милиционерщината е виновна за 22 г. преход и безконтролието.За съжаление това може да го прозре само човек, който или е видял някъде другаде ПОЛИЦИЯ или поне е почел достатъчно. За другите милиционерщината можела да доведе до ред, въпреки хилядите исторически примери до какво води тя...

250

неее,

преди 12 години

това не са никакви ,...бомби !Бомба е ,когато се срине блока !

249

.....249

преди 12 години

Във БГ ,трябва да се знае ,....кой командва!Иначе ,...анархия!

248

Анонимен

преди 12 години

"ГЕРБ са си милиционери ! Те нямат нищо общо с демокрацията"Може и да си прав, но в момента на България са нужни точно милиционери, по-нужни от всякога. Че от 20 години "демокрация" сме на това дередже... Отиди в щатите и кажи според твоето разбиране това тяхното "полицейщина" ли е или "демокрация" ... май е първото.

247

Анонимен

преди 12 години

А бе комуни,Герб ако стои зад това,сега нямаше да можете да говорите глупости бре...

246

ДО 244

преди 12 години

Каква ...демокрация в БГ ,никога в БГ няма да има ...ДЕМОКРАЦИЯ ,..../БУРОВ/!Малките държави , винаги СА подчинени на ,.....НЯКОЙ СИ!

245

Пълна лудница

преди 12 години

..."ПРЕНАРЕЖДАНЕ"....!