15

Лина

преди 12 години

Това е един прекрасен начин за решаване на проблема с бездомните кучета. Подобни приюти са хуманен начин за намаляване броя на уличните кучета!

14

prag

преди 12 години

KOGA 6TE POSTROQT PRIUT XA HORATA ..KOITO SA BEZ DOM....ILI OSTANALI NA ULITSATA.....

13

Пупи

преди 12 години

Приветствам!!! Дори смятам, че проекта е страхотен! Сигурен съм, че много хора, които не могат да си позволят Померан, Кралски Йоркшир, или "Индонезийска перленобяла шийка с тънък но дълъг косъм" (каквото и да означава това) ще отидат в един такъв приют, ще вземат един сладур като този на снимката и ще направят две или повече детски очи искрено щастливи!!!

12

Анонимен

преди 12 години

Моите поздравления! Всеки осъзнат и добър човек би се зарадвал на тази новина.

11

до 1

преди 12 години

15 детски градини е открила фандъкова ! малко ли е за 2 години ? Е да прав(а) си ! КостоФ-Софиянски закриха 40 за един мандат!

10

aiii

преди 12 години

С кучетата ще се оправят, в това спор няма. Това са най-добрите управляващи, които сме имали до момента. Но с човешката простотия...е там вече ще се затруднят - като гледам повечето коментари, тя расте ли расте с всеки час:(((

9

Анонимен

преди 12 години

Нещо започва да ми се губи паметта: още кметът Софиянски нещо говореше за една година, след която нямало да има кучета, после кметът Борисов се упражняваше по темата, сега и Фандъкова... А кучета по улиците - колкото иска душата на изстрадал виетнамец!

8

NA

преди 12 години

Малко от малко трябва да се започне, браво на общината, дано нямат спънки и да затворят устите на всички критици.

7

hdyg

преди 12 години

А след като изчезнат ***, както обещавате дмес в една друга статия, какво ще ги правим приютите? Ще ги приватизираме ли? Колко пари изхарчихте? Трябваше за един месец да ги изтрепате мастиите не на 95%, а на 100%.Чао, Фандък, чао forever

6

Анонимен

преди 12 години

дО номер 1.Детски градини и площадки имаше, и то много и стигаха за цяла София,ама като дойдоха провансалците,вече не стигат,и те докараха кучетата тук.Нали беше на мода всеки от тях да има куче,да ама не им изнасяше да го гледат,и опа на улицата.

5

Анонимен

преди 12 години

От всеки *** става чудесна "патица по пекински"

4

Анонимен

преди 12 години

Да наемат виетнамци за работа в приюта !

3

Анонимен

преди 12 години

Принципно няма лошо стига да работят по вече въведена и действаща световна практика - прибират, чакат 2-3 седмици и ако никой не ги потърси да ги приспиват. А не уж да ги кастрират и после да ги пускат обратно на свобода.

2

Паткадъкова

преди 12 години

Докога ще храним мастиите?

1

Анонимен

преди 12 години

А нови детски градини и площадки кога ще има?