118

Анонимен

преди 12 години

Partizanska raboata ama Balgarska hahaha

117

Учуден гражданин

преди 12 години

Ваньо, др.Костов, защо търсиш тези от МВР да разберат кой ви гръмна офиса? Ами обади се утре на лудото Яне и Трактора и ги запитай : Ами сега кой ще ми заплаща счупената витрина?

116

ТИМ,СИКтер

преди 12 години

Способът е балкански, мутренски.

115

Анонимен

преди 12 години

И докъде стигна разследването за взрива пред Галерия???? Половин година вече Цвъцко нищо не казва по тоя въпрос....

114

Анонимен

преди 12 години

Разкриването на престъпления не е работа за физкултурници. Както и управлението на държавата - за психически неуравновесени Рапони.

113

Тошо

преди 12 години

Другаря Атанасов се е изхвърлил в типичен стил "а ла Иван Костов". Е няма и как иначе - в едно котило са. Вместо 24 часа да им бехте отпуснали 24 минути, та изобщо да няма съмнение, че правителството е безсилно. След изтичането на срока от ДСБ с лични пари да закупят и да връчат на премиера и министрите по една чепата сопа та да пазят реда и сигурността в държавата и в частност на политическите лицемери ...

112

Анонимен

преди 12 години

Време е мутрите да напуснат властта!Мутрите трябва да са в затвора ,а не в управлението на държавата!

111

Анонимен

преди 12 години

Цецо - шлифера е спретнал тези бомбички...Оставка на ***!

110

Анонимен

преди 12 години

ТОЧНО ТАКА ДЕЙСТВА МАФИЯТА,КОГАТО Е ЯДОСАНА НА НЕЧИИ ДЕЯНИЯ...)))НЯМАМ ДУМИ....ВИЕ СИ ИЗБИРАТЕ МАФИОТИ ДА ВИ УПРАВЛЯВАТ"В БЪЛГАРИЯ - МАФИЯТА СИ ИМА ДЪРЖАВА!СЛУЧАЯ Е МНОГО ПОКАЗЕН И Е СЪЩИЯ КАТО ПРЕД "ГАЛЕРИЯ"

109

ХИЛЕНДАРСКИ

преди 12 години

Уважаеми господин Главен прокурор,Моля да бъде привикан и подведен под отговорност лицте Бойко Борисов.От думите му става ясно, че знае кой е извършил взривовете и да даде показания"За да се шуми около тези партии те правят интриги, правят си взривчета, докато ние откриваме магистрали. Когато бях главен секретар на МВР имаше една бомбичка пред къщата на Костов..."

108

Стария

преди 12 години

Всички коментиращи, които смятат, че случилото се е нормално за едно общество, заслужават да си живеят в тази *** и това да им харесва! Помислете само, друга днешна информация: 2/3 от българите, работещи в Испания, не желаят децата им да се върнат в България.

107

странник

преди 12 години

Яне дава ултиматуми,Костов имитира Яне!Въпрос-как се казва трактора?

106

EЛ КАПИТАН

преди 12 години

Кои са ДСБ,че да дават срок на МВР ? Та дори управляващата партия (не в момента,а всички преди нея) не са си позволявали да дават публично срок на МВР никога! То бива бива компромати като започнем от флашки,билбордове,сайтове,апартаменти и всичко останало и стигнем до взривове... За мен това е смешно и жалко , а партията на чело с И.Костов няма право да дава срокове на никой,защото всички помним тяхното управление.А който се преструва,че то е било прекрасно и розово е долен лъжец и гъзелизец!!!

105

Стана Страшно

преди 12 години

Еми няма нужда от 24 часа, то се знае.Идвършителя е Яне, поръчителя е Костов

104

501

преди 12 години

Платените *** си мислят,че ако продължават да сеят злоба във форумите ще стане нещо :)Добре че е Делян Пеевски да ви помпа по медиите,та да може да закачите 15% на следващите избори :)

103

РАД

преди 12 години

"ДСБ дава на МВР 24 часа"Не знаех,че МВР са служители на ДСБ,че да им поставят условия ;)Ама хайде,щом тая шепа хора дава 24 часа на МВР,от мен да мине-аз им давам 48 :):):)

102

www

преди 12 години

ДСБ-ДПС-БСП, забележете, че няма съществена разлика в абривиатурите и никаква по същество. До един са комунистически издънки, а Костов наистина излезе от релсите си ! ! ! Иване,.... пееш лебедовата си песен.... Няма кой да те подкрепи на изборите след като стана *** на ибриците и червените......

101

GERBERCHETA - CHAO

преди 12 години

SHTE GI FANAT AMA DRUG PUT. CECKO KRADECA SHTE RUKOVODI RAZSLEDVANETO. I MISLITE LI, CHE SHTE HVANE..SEBE SI??NEMA DA FANE NIKOGO. AMA NALI MU SE IZPLUZBAV VLASTTA, NEMA DA IMA GEPENE, NAI-TUPUTE V TOVA PRAVITELSTVO NACHELO S MOZULKA LUCHO, INTELEKTUALECA BOKO I BEGACHA CECKO KVO DA IZMISLIAT? SAMO EDNO..PROSTOTII. E, NEKA SA JIVI NO DA ZNAIAT, CHE IM DOIDE KLRAIA, ZMIATA HAPE KAT UMIRGA NAI-SILNO. GERBERISTI SHTE GO DUHATE SKORO.

100

a3 до 98

преди 12 години

Заради такива *** кат тебе сме на туй дередже любимата ти партия е сигурно ДПС и в гащите си кълцан.

99

Анонимен

преди 12 години

Абе ,Иване.Какъв е смисълът да те плашат преди вота,като от теб и партията ти нищо не зависи.Олекнахте много.Аз разбирам да имаше поне минимална възможност да мине вотът...ама няма.С вас,без вас няма разлика.