158

Анонимен

преди 12 години

Точно се изказвате : Боко е много точен в изказванията си, които пък са малко оплетени. Той винаги говори направо и точно понеже знае кой кога как и какво... Не си го и крие понеже всички са от една кочинка и си ги знаят далаверите, а пък и никой нищо не може да им направи. Т.е. "народът" го нема никакъв... по точно окъкан от страх се крие и чака светлото бъдеще дет не идва и няма да доде...

157

Анонимен

преди 12 години

Ето така НЕ трябва да говори никой УВАЖАВАЩ поне себе си държавник, а още по-малко един премиер дори и да е мутра от ДС: "За да се шуми около тези партии те правят интриги, правят си взривчета, докато ние откриваме магистрали. Когато бях главен секретар на МВР имаше една бомбичка пред къщата на Костов. Тогава се заговори, че това се прави, за да ги накарат да мълчат, а сега не могат да им се затворят устите, така че явно това не работи", коментира Борисов/ДС в ефира на ТВ7.

156

Анонимен

преди 12 години

Народа преди 2г. поиска мутромилиционери да го управляват.... е, трудно ще се оттървем от тях!

155

Анонимен

преди 12 години

Колкото наближават изборите, този *** съвсем се побърква.

154

Анонимен

преди 12 години

НА СНИМКАТА Е ЕДНА МУТРА ОТ МАФИЯТА - ИЗБРАНА ОТ СТАДОТО,ЗА ДА ГО "КЛАТИ"!

153

Анонимен

преди 12 години

разкриването на престъпления не е работа за физкултурници. Както и управлението на държавата - за психически неуравновесени Рапони. Способът е балкански, мутренски.

152

Анонимен

преди 12 години

Тиквата показва прийоми от преди 15-17 години,когато ходеше с неговата шайка да събира дълговете от по-големите мутри...Остава тия дни лидер на опозиционна партия да бъде качен в багажника на някой джип и разходен в планината .... Колумбия на Балканите ....

151

Анонимен

преди 12 години

*** се единствено милиционерите, иначе нямаше да правят жалките си провокации Когато Костов управляваше, я нямаше анархията, присъща за сегашната милиционеро-социалистичека ***, наречена ГРОБ !

150

Анонимен

преди 12 години

Никога не бих гласувал за подобна *** като мутренския ГЕРБ !

149

Анонимен

преди 12 години

Истина е че в търговските регистри има фирми на бойко и пашата и маджо и останалата симаджийска плява! Истина е записа с Мишо бирата, заради който последния бе убит в хотела на ИСТИНСКИЯ спонсор на Бойко! Това са истини!

148

Анонимен

преди 12 години

Прав е! Стига циркове

147

Анонимен

преди 12 години

В кърджалийско село 11 души напуснали ДПС, преминават в ГЕРБ

146

Анонимен

преди 12 години

Взрива пред "Галерия" беше в ден за доклад на европейската комисия за Шенген,а бе що ли тези взривове все се появяват в деня за доклади на Европейска комисия за Шенген. Явно политиците ни не искат това, кефи ги да грабят и владеят.

145

Катя

преди 12 години

Това е поредната глупост на опозицията, която е в безизходица, което ясно проличава от действията им. Не е нужен целият този цирк, защото това няма да попречи на Герб.

144

Пешо

преди 12 години

Прав е Бойко. Комуноидите тепърва ще правят все по-мръснишки акции срещу хората от Правителството и срещу кандидатите на ГЕРБ. Хубавото е, че се изобличи дълго пазената тайна, че СДС, БСП, ДСБ, ДПС, РЗСи НДСВ са различните разклонения на една и съща партия - БКП.

143

Стефчо

преди 12 години

Циркът започва, главни действащи са ГЕРБ срещу останалите , всички са еднакво корумпирани и въртят далаверки пред народа

142

Амидала

преди 12 години

Не смятам, че правителството носи каквато и да е отговорнист по случая. Това е сценарии, който има за цел да злепостави както правителството, така и цялата държава. Както казва премиера това е аналогичен случай на случилото се преди няколко месеца. Грозно е да се казва, че управляващите носят отговорност за това. Опозицията прилага целият си ресурс за да злепостави целият ни народ.

141

Балчиклия

преди 12 години

С всеки изминал ден се убеждавам, че Бойко е много точен и съм горд, че точно той е министър-председател.Тези палячовци са способни сами да се гръмнат за да могат да хвърлят помия по ГЕРБ.Много ниско падат, надявам се на следващите избори заради тази своя дързост - Костов и РЗС да отидат в историята, и да им се повдигнат обвинения за клевети.Сега е лесно като са имунизирани!

140

ЯНЕ-отрочето на БСП

преди 12 години

В началото бяха димки в залите , след това взривове в собствения весник.Ред и е на някоя църква и този път с жертви.За по-слабопаметните ---> КОМУНИСТИТЕ СА Я ИГРАЛИ ВЕЧЕ ТАЗИ ИГРА.НЕЩАСТНИЦИ

139

Анонимен

преди 12 години

Нямало е такъв тоталитаризъм като днешния. Бойко е диктатор, пълна диктатура. Всички медии са уплашени, не смеят да кажат и дума против властта. Мачкат ни, убиват ни, никакви права. Мълчим, за да не ни взривят или за да не влезе Цветанов в къщи, уж по погрешка. Това не е било. Нещастна България......