583

Анонимен

преди 12 години

Абе ква е тая агенция "Фокус" ? Само по нея лаят разните партии и министерства... Взрива е заповедан от Боково-Цвъцковата партия и е извършен от чирачето им Яне...кво толкоз има за мислене...Требе да се действува, че от ЕС напират риишш...Абе будали да не мислите, че има истинска политическа борба у назе ? Сички са се саюзили, че ЕС-а нещу ги притеснява самоцелну и своеволну. Не мое да се утървем кат Румънците сеа да напираме у Шенгеня. Ше ни спрат неочаквано доходите от редовен подземен бизнес

582

Анонимен

преди 12 години

Знаете ли как са е взривил офиса на РЗС? Бомбата е била предназначена за Бойко Борисов, и е оставена в офиса на Герб, обаче Яне Янев я помислил за флашка и я откраднал...

581

Guest

преди 12 години

Пълен *** и нискоскопосан фарс!!!!!!!!!Иванее,Иванее!!!!Пък теб кво ще те плашат ве .......плашило!!За Лудото Яне е ясно.....нали трябва да се кряска.....пък било и срещу Луната!!!Дори и да не си знаел каква е точно конспирацията на Янето....що пък точно теб избраха............да участваш в нея!Ми щото им липсва още едно бясно куче в пъзела.....!!!!......!..то вот идва...нали трябва да се лае!!!!Ама то хората отдавна са го казали.....като остарее кучето става за мезе на псетата!!!

580

Анонимен

преди 12 години

Убедена съм, че МВР ще си свършат добре работата, както винаги досега.

579

xxxx

преди 12 години

Даже в началото на прехода през 90 те години не е имало подобен вандализъм.чудя се дали развиваме демокрацията или се опитваме да я подложим на регрес.Самовзривяваното - е пълна глупост като идея. Нали предстои нов вот на недоверие към правителството. Не бих се изненадал герб не формално да стои зад мутренския принцип на взривяване и сплашване. Все пак властта е сладка и не е за изпускане нали?

578

Anonymous

преди 12 години

Човек накъдето и да се обърне само фарсове. РСЗ и ДСБ осъдили взривовете като политическа борба. ГЕРБ го били направили. А като се замисли човек ако някой искаше да взривява офиси дали щеше да сложи взрива пред "дебелата метална врата"? Иска да уточня че не съм за ГЕРБ или за която и да е политическа партия. Просто съм възмутен от ежедневните фарсове навсякъде около нас. Стигнали сме дотам че партиите да набират гласове като само си взривяват офисите. Просто не знам какво още ще измислят...

577

Анонимен

преди 12 години

Абе докато не се взриви Позитано 20 няма да се оправим.Тези пишман терористи поне така и така изразходват материали поне да ги използват по предназначение.А иначе не е изключено ДСБ и РЗС да си правят PR взривявайки сами офисите си.

576

Анонимен

преди 12 години

Цветанов се закани на бомбаджиите-Цецо първо ги намери а тогава им се кани.Това едва ли ще стане защото ТИ изгони професионалистите от МВР и назначи некадърни "калинки".Ти превърна професионализма в евтино ТВ шоу.Време е да си береш плодовете.

575

Анонимен

преди 12 години

Взривовете са дело на бивши агенти на ДС, които служат на старата Партия, сега наречена БСП. Целта е да се хвърли вина на управляващите, като в същото време да се променят мненията на хората за ГЕРБ. Но това няма да се случи! И вие, *** от БСП/ДС/ДПС ще го разберете на изборите. На следващите парламентарни избори пък СДС/ДСБ няма да влязат в парламента и ще се наредят до НДСВ да ронят крокодилски сълзи.

574

Венелин

преди 12 години

Много елементарно разсъждават гербистките "анализатори". Явява се сутринта идолът им по една телевизия и казва - те са се самовзривили - и всички гербисти започват да го повтарят като папагали!Е-е, къде са доказателствата за това заключение?!?А ако няма доказателства, защо "големият спец" трябва да се изказва неподготвен?!?На мен тези приказки ми приличат на случаите с жените - видите ли, те не били убийства - едната се напила и най-вероятно се самоудушила, другата се дрогирала и самоубила...

573

От МВР

преди 12 години

Имаме запис от охранителна камера показваща социалист ,на около 45 год, с очилца да поставя самоделките пред офисите. Вероятен мотив- ревност

572

SILANCE

преди 12 години

565,май точно това се получава от целия цирк и вчера,и днес и /Не дай,Боже!/ ***- ре!

571

Катя

преди 12 години

Това вече е прекалено. На какво ли още ще се нагледаме до есента. Тези хора да не ни мислят за "вчерашни".Ясно е, че Герб нямат нищо общо с това,а също така нямат никаква полза от подобни действия.

570

Анонимен

преди 12 години

Властниците не били имали полза от взривовете? Хайде де, хората не пасем трева! Пускате им на тия няколко бомбички, обвинявате ги, че са си ги пуснали сами и докато разлайвате кучетата около поредния генериран уж политически скандал, тихомълком вдигате я цената на бензина, я на тока или някои от основните хранителни продукти. Или пък пробутвате поредния свръхскъп километър магистрала, около чието финансиране и разходване на средствата, нещата са пълна мъгла! Същите *** като предните!

569

Николай

преди 12 години

Кръгът Гоце-Алексей-Костов-Яне-и ко. отиде твърде далеч и мина всякакви граници. Ако до тук всички нагласени компромати и фалшиви СРС-та бяха просто медийни кьорфишеци, то сега вече това минава на ниво тероризъм и опит за държавна измяна, целящи политическа дестабилизация и узурпация на властта. ГЕРБ трябва да им окажат твърда и непоколебима съпротива. България не трябва да пада отново в ръцете на тези мафиоти.

568

посветен

преди 12 години

Това е отмъщението на Кадафито.Обаче вместо в Пловдив удари в София.Пловдивският кмет е подготвенза всякакви нападения.

567

Ами

преди 12 години

Доста е съмнителен този случай...последователно да се взривят двата офиса на две опозиционни партии. Това е поредната повокация насочена срещу държавата и срещу всички нас.

566

а

преди 12 години

Егати мръсотията е тази политика, драйфа ми се. На маймуни ни направиха. Ще е най-добре всички да се оринат ама няма кой читав политик да ги замести. В това е трагедията. Инак за бомбите - то е ясно, че е *** ПР само че тези дето си го правят го правят на гърба на България, а това е недопустимо!

565

ала -бала

преди 12 години

вижте какво господин премиер.Много лежерно подхождате към сериозните неща може би защото за вас ритни топковците това е най важното и най сериозното е да спечелиш на "вързано" ***, пиле или кебапче.Не знам какви са Ви родителите и учителите и дали някой Ви е казвал "опичай си ума за да не го ядеш суров".Стига с вашите инфантилни изцепки Вие не сте любимото дете на нацията и да ви гледат някои привърженици на ГЕРБ и да ви се радват като на свое палаво и не чак толкова умно отроче.

564

ТВ

преди 12 години

Хитрата сврака ще влезе накрая и с двата крака, защото освен хитра е и суетна. Въпрос на време е. Докато това стане, ще гледаме ефектите на трактористката режисура в политическия живот. Изкуство. Яко.