13

Aman

преди 12 години

Podchini mi se!

12

Мнение

преди 12 години

Виждам, че са се събрали вече дежурните хейтъри. Вие Волга виждали ли сте? А Волго-Донския канал? Това не ви е Перловската река.А на онзи умник "***", наистина си това с което си се подписал. Само че сплескан. Първо се ограмоти защо в Татарстан има разлика между България и Булгария, после си изливай помията.

11

с.

преди 12 години

Абе понеже гледам,че са се събрали дежурните *** путинолизачи да попитам нещо ако може!Руснаците кораба ще го извадят!Не е кой знае колко дълбоко потънал и инженерно не е чак такова предизвикателство!Обаче защо потъна!?Кораб на 56 години без цялостен ремонт за това време!Единият двигател не е работел!И още куп предпоставки за бедствие!Кой изобщо е допуснал това корито да вози хора!Цялата история е крещящ пример за безотговорност и мърлящина!Типична за Руската Федерация!Факт!

10

do 10

преди 12 години

e mnogo si typ seriozno..

9

Хуй

преди 12 години

Ква е тая гавра бе, "БУЛГАРИЯ" да си кръсти *** кораб!Лелеле...

8

МИТКО

преди 12 години

"БУЛГАРИЯ" ЩЕ Я ИЗВАДЯТ,ТО Е ЯСНО..... НО БЪЛГАРИЯ КОЙ ЩЕ Я ИЗВАДИ?!......

7

Анонимен

преди 12 години

Да извикаме норвежците да го извадят както извадиха КУРск?

6

Nobody

преди 12 години

кАТИЛА (2) вече спрял и да се подписва..... Накъде върви тоя свят....

5

ккк

преди 12 години

Тя държавата потъна тия кораба ми вадят

4

спейс технолоджи

преди 12 години

Това е сложна инженерна задача, зависеща от редица фактори (вкл. метеорологичните условия) и съм сигурен, че братушките ще се справят. Колкото и да ги е яд някои от антируската лумпениада.

3

гого

преди 12 години

Ей *** ти не знаиш каде се намираш...ще ликвидираш на баща си акнето..Българи сигурно и на Луната първи са стъпали..Ако продалжаваш щи ликвидирам сайта..КАЗАХ...

2

Анонимен

преди 12 години

Руснаците кораба България ще ги извадят, ама вие ще продължите да си тънете в блатото, тука в държавата България...

1

ФФФ

преди 12 години

Е нали са "велики" русначетата как така някакво си време ще ги спре нали са свръх човеци.*** нали е господ да оправи нещата с един замах.Ако има страна сполетяна от повече трагеди от БГ това е русия!